»RSS Benchmark sajt

      Prikazani rezultati od 1 do 6 od ukupno 6

      Tema: 1080ti i 400.00 drajveri problemi

      1. #1
        Newcomers
        Na forumu od
        Aug 2018
        Poruka
        137
      2. Moja mašina
        • CPU: i7 8700k
        • MoBo: Asus Maximus X Hero
        • RAM: 16 GB Corsair Vengence 3200mhz
        • VGA: 2x nVidia 1080ti strix oc
        • MON: Asus 278qr
        • HDD: Samsung 850evo WD Black
        • OPT: Bufalo USB DVD/Blueray Burner
        • Case: Thermaltake x71 Corsair rm1000x
        • OS: Win 10
      3. 1080ti i 400.00 drajveri problemi

        Zanima me, od vas ko ima 1080ti, da li imate probleme u windows-u sa karticom, da se downclock-a na 139mhz cak i kada imate youtube upaljen, i radite jos nesto pored toga? Ja imam problem kartica se spusti sa kloklovima do 139mhz i sta god da radim samo zabada sve dok se ne digne na 600mhz ili preko, ne bitno da li je to gledanje klipa, skrolovanje gore dole na stranici, drag prozora/ikonica, u nekim slucajevima je toliko ekstremno da mi se kursor zamrzne na 2-3 sec. Znaci katastrofa, ni sa zadnjim drajverom nije reseno, zanima me ima li jos ko ovih problema, i moze li se ovo resiti a da se ne vracam na 39x drajvere?

      4. #2
        Member Avatar korisnika face
        Na forumu od
        May 2002
        Poruka
        992
      5. Moja mašina
        • CPU: i7 8700k @ 4.8ghz (1.20v) & AIO NZXT Kraken x72
        • MoBo: Gigabyte Z390 Aorus Pro
        • RAM: 2x8Gb Kingston Predator DDR4 3000 mhz
        • VGA: Gigabyte Aorus GTX 1080ti
        • MON: Dell P2414H
        • HDD: Samsung m2 Nvme 970 Evo 500 gb+ Samsung SSD 840 Evo 250gb + WD1001 fals 1TB
        • OPT: n/a
        • Case: NZXT H700i & CM Vanguard 850w
        • SND: Altec Lansing V4121
        • OS: Win 10 Pro
        • LAP: HP envy 13-d000nn
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Genius keyboard & Logitech G602
      6. Ne. Drajver 417.01, idle u windowsu gpu na 1569 mhz, boost load ide do 1950-2000mhz kako kad. Nista ne zabada nikad. 39 drajvere nisam ni probao, skoro sam uzeo 1080ti i odmah stavio 417.01.

      7. #3
        Newcomers
        Na forumu od
        Aug 2018
        Poruka
        137
      8. Moja mašina
        • CPU: i7 8700k
        • MoBo: Asus Maximus X Hero
        • RAM: 16 GB Corsair Vengence 3200mhz
        • VGA: 2x nVidia 1080ti strix oc
        • MON: Asus 278qr
        • HDD: Samsung 850evo WD Black
        • OPT: Bufalo USB DVD/Blueray Burner
        • Case: Thermaltake x71 Corsair rm1000x
        • OS: Win 10
      9. Problem je sa SLI konfiguracijom, problem resim kada ugasim SLI i upalim ga opet u nvidia control pannel-u, ali to moram raditi svaki put posle paljenja pc-a sto je bezveze. Samo nesto brljaju uvek -.- dok sad to poprave prodje pola godine.

      10. #4
        Member Avatar korisnika GoranM
        Na forumu od
        Dec 2001
        Lokacija
        Srbija
        Poruka
        8.234
      11. Moja mašina
        • CPU: i5 4670K
        • MoBo: Z87
        • RAM: 2x8GB
        • VGA: GTX 1080ti
        • MON: 34" 1440p
        • HDD: SSD 120GB +2TB HDD
        • OPT: DVD RW
        • Case: CM Cosmos 1000 + LC 1000W Legion
        • SND: Z906
        • OS: Win 7 64 Pro
        • TV: 43"
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Logitech G105+G402
      12. AMD je nekada imao problem sa ULPS kod CF konfiguracija, a moglo se u MSI afterburneru podesiti na "disable" (mislim da i dalje moze). Kod NVidije pokusaj sa:

        https://nvidia.custhelp.com/app/answ...um-performance

        kod mene je 975Mhz kada se vidi Youtube prozor, ako je minimizovan onda je 139MHz. Ako koristis Firefox proveri da ti u podesavanjima stoji stiklirano "Use recommended performance settings"
        Menjao GoranM : 22.01.2019. u 22:48

      13. #5
        Member Avatar korisnika core.graphics
        Na forumu od
        Sep 2006
        Lokacija
        Jugoslavija
        Poruka
        2.037
      14. Moja mašina
        • CPU: Intel i7 8700K@4.5Ghz + Corsair H75
        • MoBo: Asus Strix Z370-I Gaming ITX
        • RAM: Corsair VENGEANCE LPX DDR4 3200Mhz 2x8 (16GB)
        • VGA: EVGA GTX 1080Ti SC Black 11GBGB
        • MON: Samsung UN40NU7100 40" series 4K
        • HDD: NVMe SSD 250 960Evo, SSD 500GB EVO, 1TB Hitachi 2.5", 4TB WD Black + (QNAP TS-251+ ,6TB Red)
        • Case: NCase M1 Silver (alu) + Corsair SFX 600W
        • SND: S.M.S.L M6 DAC + Microlab Solo 7C
        • OS: Win 10-64bit
        • TV: Projector BENQ W1070+ DLP - 130"
        • INET: Modemska veza
        • Ostalo: HORI Arcade stick PRO Kai V, 2x Xbox 360 gamepad PC, Razer TAIPAN, Masterkeys pro S
      15. i kod mene radi sve ok, poslednji drajver na 1080Ti
        najmanji klok 139MHz a dok cepa YT oko 608MHz
        Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Untitled-1.jpg‎ 
Views:	62 
Size:	533,5 KB 
ID:	264466  

      16. #6
        Newcomers
        Na forumu od
        Dec 2018
        Lokacija
        Zvezdara,Beograd
        Poruka
        17
      17. Moja mašina
        • CPU: i7 8700k,NZXT KRAKEN X62
        • MoBo: gigabyte z370 ultra gaming
        • RAM: 2x8gb gskill ripjaws V 3000mhz
        • VGA: Asus gtx1070 ti strix
        • MON: Lg 34uc79g 144hz@2560x1080
        • HDD: ssd 250gb samsung evo +2tb samsung
        • OPT: Asus xonar sbw-s1
        • Case: Ms industrial HULK
        • SND: Asus xonar sbw-s1
        • OS: win 10 64bita 1809
      18. sve ok zadnji drajveri doneli i freesync podrsku , i sad je milina!

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •