»RSS Benchmark sajt

      Strana 2 od 3 PrvaPrva 123 PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 16 do 30 od ukupno 31

      Tema: Kompjuter blokira u desktopu - igre rade normalno

      1. #16
        Newcomers
        Na forumu od
        Feb 2018
        Poruka
        706
        odlicno resenje.

      2. #17
        Member Avatar korisnika hektor2
        Na forumu od
        Jul 2006
        Lokacija
        Vršac
        Poruka
        3.774
      3. Moja mašina
        • CPU: i7-4790K 4.7 GHz CM Seidon 120V
        • MoBo: Sabertooth z97 mark II
        • RAM: 32GB DDR3
        • VGA: Msi GTX 1060/6gb Gaming X
        • MON: ViewSonic 27" :D
        • HDD: WD 0.64TB + 2TB Samsung+256 SSD+3TB hdd
        • OPT: Izbaceno odavno
        • Case: MS+fino napajanje
        • SND: Integra :)
        • OS: Win10 x64 Enterprise
        • LAP: Sony i7
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Samsung nx3000, Panasonic GX80, Nikon D3200, Nikon 50mm f1.8, Lumia 950XL, OrangePi
      4. Meni se cini da je kod mene nesto poluispravno. Nemoguce je da je do pre neki dan sve savrseno radilo, a od sad moram specijalne drajvere da instaliram. Jednostavno je nesto pocelo da otkazuje.
        Ono sto sam za sad uspeo da saznam.
        Graficka 1060 i 530 ne rade na glavnoj ploci (sad pocinje da koci cim udje u win, ako i udje u win)
        Graficka 1060 i glavno napajanje rade normalno na drugoj ploci.
        Glavni kompjuter radi normalno kad se izvadi graficka i koristi integrisana.
        Linux radi normalno sa svim komponentama, sto tek zbunjuje.

      5. #18
        Newcomers
        Na forumu od
        Jun 2017
        Poruka
        9
      6. Moja mašina
      7. Citat Citiram korisnika: hektor2 Pogledaj poruku
        Meni se cini da je kod mene nesto poluispravno. Nemoguce je da je do pre neki dan sve savrseno radilo, a od sad moram specijalne drajvere da instaliram. Jednostavno je nesto pocelo da otkazuje.
        Ono sto sam za sad uspeo da saznam.
        Graficka 1060 i 530 ne rade na glavnoj ploci (sad pocinje da koci cim udje u win, ako i udje u win)
        Graficka 1060 i glavno napajanje rade normalno na drugoj ploci.
        Glavni kompjuter radi normalno kad se izvadi graficka i koristi integrisana.
        Linux radi normalno sa svim komponentama, sto tek zbunjuje.
        Da li si probao drugi windows?

        Послато са LG-K430 уз помоћ Тапатока

      8. #19
        Member Avatar korisnika hektor2
        Na forumu od
        Jul 2006
        Lokacija
        Vršac
        Poruka
        3.774
      9. Moja mašina
        • CPU: i7-4790K 4.7 GHz CM Seidon 120V
        • MoBo: Sabertooth z97 mark II
        • RAM: 32GB DDR3
        • VGA: Msi GTX 1060/6gb Gaming X
        • MON: ViewSonic 27" :D
        • HDD: WD 0.64TB + 2TB Samsung+256 SSD+3TB hdd
        • OPT: Izbaceno odavno
        • Case: MS+fino napajanje
        • SND: Integra :)
        • OS: Win10 x64 Enterprise
        • LAP: Sony i7
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Samsung nx3000, Panasonic GX80, Nikon D3200, Nikon 50mm f1.8, Lumia 950XL, OrangePi
      10. Probao sam drugu varijantu windows 10. Jedino ona live verzija radi dobro. Videcu koja je to verzija, pa da probam sa njom. Mada mi se sve nekako cini da nesto crkaje

        PS. Probacu i drajvere sa prosle strane, mada kazem, ne verujem da je do softwera. Primetio sam da neki put kad udjem u bios samo zakoci i nema mrdanja, vec nasilnog restarta. Isto tako i sa F8, kada biram sta hocu da butujem. Neki put se i tu zamrzne.
        Menjao hektor2 : 08.11.2018. u 22:30

      11. #20
        Newcomers
        Na forumu od
        Jun 2017
        Poruka
        9
      12. Moja mašina
      13. Citat Citiram korisnika: hektor2 Pogledaj poruku
        Probao sam drugu varijantu windows 10. Jedino ona live verzija radi dobro. Videcu koja je to verzija, pa da probam sa njom. Mada mi se sve nekako cini da nesto crkaje
        Meni se problem kao tvoj desava da prelaska sa win7 koji je bio skroz okej na win10

        Послато са LG-K430 уз помоћ Тапатока

      14. #21
        Member Avatar korisnika hektor2
        Na forumu od
        Jul 2006
        Lokacija
        Vršac
        Poruka
        3.774
      15. Moja mašina
        • CPU: i7-4790K 4.7 GHz CM Seidon 120V
        • MoBo: Sabertooth z97 mark II
        • RAM: 32GB DDR3
        • VGA: Msi GTX 1060/6gb Gaming X
        • MON: ViewSonic 27" :D
        • HDD: WD 0.64TB + 2TB Samsung+256 SSD+3TB hdd
        • OPT: Izbaceno odavno
        • Case: MS+fino napajanje
        • SND: Integra :)
        • OS: Win10 x64 Enterprise
        • LAP: Sony i7
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Samsung nx3000, Panasonic GX80, Nikon D3200, Nikon 50mm f1.8, Lumia 950XL, OrangePi
      16. Citat Citiram korisnika: DukeLander Pogledaj poruku
        Citat Citiram korisnika: Orchard Pogledaj poruku
        bravo,moze da bude do levih ahci drajvera...za 8 i 9 seriju ovo je drajver:

        https://mega.nz/#!EVtUnaQQ!raIuJj7Tj...1lGw9wSSUxOuAA
        Citat Citiram korisnika: hektor2 Pogledaj poruku
        Probacu i drajvere sa prosle strane, mada kazem, ne verujem da je do softwera.
        Nisam verovao da sam bas ovoliki noob, priznajem, NOOB sam
        Instalirah ove drajvere dok mi je komp radio sa integrisanom kartom, onako preko q***, jer sam znao da nece da radi, kad posle restarta, TA NA NA NA...Radi ko gromom osinut, za sad, da ga ne ureknem.

        Isprobavacu ga sad.

        Zahvaljujem se mnogo svim dobrim ljudima koji su odvojili svoje vreme na moj problem.
        Menjao hektor2 : 08.11.2018. u 22:52

      17. #22
        Newcomers
        Na forumu od
        Jun 2017
        Poruka
        9
      18. Moja mašina
      19. Citat Citiram korisnika: hektor2 Pogledaj poruku
        Nisam verovao da sam bas ovoliki noob, priznajem, NOOB sam
        Instalirah ove drajvere dok mi je komp radio sa integrisanom kartom, onako preko q***, jer sam znao da nece da radi, kad posle restarta, TA NA NA NA...Radi ko gromom osinut, za sad, da ga ne ureknem.
        Mozes da mi objasnis sta si uradio nisam te bas skapirao da pokusam i ja

        Послато са LG-K430 уз помоћ Тапатока

      20. #23
        Member Avatar korisnika hektor2
        Na forumu od
        Jul 2006
        Lokacija
        Vršac
        Poruka
        3.774
      21. Moja mašina
        • CPU: i7-4790K 4.7 GHz CM Seidon 120V
        • MoBo: Sabertooth z97 mark II
        • RAM: 32GB DDR3
        • VGA: Msi GTX 1060/6gb Gaming X
        • MON: ViewSonic 27" :D
        • HDD: WD 0.64TB + 2TB Samsung+256 SSD+3TB hdd
        • OPT: Izbaceno odavno
        • Case: MS+fino napajanje
        • SND: Integra :)
        • OS: Win10 x64 Enterprise
        • LAP: Sony i7
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Samsung nx3000, Panasonic GX80, Nikon D3200, Nikon 50mm f1.8, Lumia 950XL, OrangePi
      22. Skinuo i instalirao drajvere sa mega.nz
        https://mega.nz/#!EVtUnaQQ!raIuJj7Tj...1lGw9wSSUxOuAA
        Restartovao komp i za sad radi i YT i ostalo u desktop okruzenju.




        PS. Ipak ne. Sve radi kao savrseno i je jednom trenutku pljas, restart.
        Menjao hektor2 : 08.11.2018. u 23:08

      23. #24
        Newcomers
        Na forumu od
        Jun 2017
        Poruka
        9
      24. Moja mašina
      25. Citat Citiram korisnika: hektor2 Pogledaj poruku
        Skinuo i instalirao drajvere sa mega.nz
        https://mega.nz/#!EVtUnaQQ!raIuJj7Tj...1lGw9wSSUxOuAA
        Restartovao komp i za sad radi i YT i ostalo u desktop okruzenju.




        PS. Ipak ne. Sve radi kao savrseno i je jednom trenutku pljas, restart.
        Pa meni tako isto kada obrisem drajvere us safe modu radi neko vreme okej i odjednom samo pocne zvuk da se izoblicava i slika frizuje ili opali restart.

        Послато са LG-K430 уз помоћ Тапатока

      26. #25
        Newcomers
        Na forumu od
        Feb 2018
        Poruka
        706
        jel ti upaljen XMP?mada i u strelecu bi zakucao...

        nema ti druge nego da vrtis memtest preko noci.

      27. #26
        Member Avatar korisnika Zekovic
        Na forumu od
        Jun 2017
        Poruka
        955
      28. Moja mašina
        • OS: Windows 10 Home/PRO
      29. Ti imas 32GB rama? Probaj prvo jednu memoriju u slotu pa drugu.

      30. #27
        Member
        Na forumu od
        Nov 2007
        Lokacija
        Banja Luka, RS
        Poruka
        1.099
      31. Moja mašina
        • CPU: i7 3770k
        • MoBo: MSI Z77A-G43
        • RAM: HyperX Performance 2x4gb 2400MHz
        • VGA: Intel 4000 :)
        • MON: Dell U2312HM 23'
        • HDD: Samsung 830 120GB & 2 x seagate 2TB sata III 5900rpm
        • OPT: SH-S203B & SH222
        • Case: TT Mambo + Cors TX 650W
        • SND: Audigy 2 ZS, Asus Xonar DS; Logitech G51
        • OS: Win 7 SP1
        • INET: DSL
        • Ostalo: Sennheiser HDR 170
      32. Mislim da nije niko spominjao, a moze biti to u pitanju - iskrivljeni pinovi u cpu socket-u. Ako si u mogucnosti, skini cooler, otkaci snalu i pod povecalom pogledaj imas li iskrivljenih pinova u socket-u.


        Sent from my iPhone using Tapatalk

      33. #28
        Newcomers
        Na forumu od
        Feb 2018
        Poruka
        706
        jesam ja,standardni set - pinovi,da se sve raskaci,precisti,testira van kucista,vrate defaulti u biosu...

      34. #29
        Member Avatar korisnika djalf
        Na forumu od
        Nov 2004
        Lokacija
        Svilajnac
        Poruka
        4.155
      35. Moja mašina
        • CPU: Intel Pentium G4560
        • MoBo: Asus H110M-K
        • RAM: 8GB DDR4
        • VGA: Intel HD 610
        • MON: Dell UltraSharp U2312HM 23" IPS
        • HDD: Patriot Blast SSD 120GB, 1TB HDD
        • OPT: Liteon iHAS124
        • Case: Neko obicno, LC Power 420W
        • SND: USB Stereo zvucnici
        • OS: Windows 10 x64 1803 April 2018
        • LAP: Lenovo T430 i5, 8GB, 250GB SSD
        • TV: Samsung LEDTV 40"
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Xiaomi Mi4c
      36. Verovatno slot za grafiku crkava, nema drugog objasnjenja. To sto radi pod Linuxom govori da radi sve sa OpenGL engine-om dok Windows koristi Direct 3D i Direct Draw za video. Tu se desava neka greska.

      37. #30
        Moderator Avatar korisnika DukeLander
        Na forumu od
        Nov 2008
        Lokacija
        Freistaat Bayern
        Poruka
        7.553
        I meni smrducka na to.
        Ne verujem da su pinovi, od starta bi brljavili...

        Imao sam nedavno 1 freez i restart kompa posle menjanja maticne, posumnjao na ram, izvrteo memtest i nasao 1 gresku. Single module test nista nije nasao.
        Skinuo cpu i jedva pod lupom videh da jedan pin cudno stoji, pravilno ali drugacije. Poravnao i od tada sve ok.

        Izvrti i ti memtest da budes miran.
        Slicno sam imao davno sa pci slotom, koji je bio poluispravan i random brljao sa zvucnom...
        Potrajalo je dok nisam provalio sta je tacno...

        TT over 6X

      Strana 2 od 3 PrvaPrva 123 PoslednjaPoslednja

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •