Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ima li gde kod nas da se nadje S10e ili S10 sa Snapdragon procesorom?
 
Ja sam moj Note 8 unbrendirao s Verizon. Skinuo željeni firmware, odin patched i istim principom kao kroz standardni mu nabacio čist, bez ikakvih dodatnih aplikacija i palaca

Sent from Note9
 
@sarulja91 @dule2303

Moze neko uputstvo/link?
Verovatno na xda
 
Bas kao sto je napisao Sarulja skines unbrended verziju za SD i sa patchovanim odinom ga flesujes i gotova prica. Procedura je ista kao i za exynos samo mora patcovani odin
 
Kad niko ne bi rasipao novac sav razvoj bi stao.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
 
Ovo nema veze s vezom. Ovo je trade in value, a ne koliko zaista vredi polovan S10 2 meseca nakon launch-a.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
 
Nije baš 50%, al' s10+ sad polovan se može naći za €600. Kad bude 550 kroz mesec dana, biće top.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
A za 50€ vise nije top?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
 
To je i dalje samo tvoje misljenje, kao sto sam i ja izneo svoje.Ali je cinjenica da ovom samsungu najbrze pada cena u odnosu na prethodne Sx Galaxy. Niko ne kaze da ne treba kupovati, nego treba razmisliti sta kupujemo.
Opet Buffet je lepo rekao, pitajte se sta gubite ako to sto zelite da kupite, ne kupite(npr u ovom kontekstu kupovina bas svake godine novog telefona).Ako je odgovor nista, onda vam to ne treba.
Prekidam diskusiju na ovu podtemu, to je bila samo vest koju sam procitao i podelio ovde.Svako ima pravo da radi sa svojim novcem sta zeli,ali eto jos neka dodatna činjenica i razmisljanje.
 
Cista glupost.
Ne kupujte stvari. Ne vrede nista cim pocepate etiketu. Ili hranu. Ili sta god.

Vrednosti stvarima moraju da padaju (osim ako nije zlato, platina, dijamant, stan u lux delu...).
I to je potpuno normalno. Necem vise, necem manje.
Sve je relativno i do platezne moci i pogleda kupca i trzista.

Ali to nije tema ovde.

Rece covek koji prodaje polovne telefone skuplje nego nove.:wall::wall::wall:
 
Aj da se upisem u temu. Pazario danas S10E, crn, 500€, gigatron, vakuum. Na prvu loptu bas ono sto treba sad za leto. Staje lagano u sorc za kupanje [emoji16] nisam stigao da se duze igram njime ali cini mi se da ce ovaj "mališa" malo duze da se zadrzi kod mene. Inače presao sam sa S9+, ponajvise jer me je nerviralo zakrivljeno staklo i nemogucnost da ga lepo zastitim nekom zastitom a da ne povecam gabarite previse. Na s10e sam stavio neko staklo za 1,5k dindzi u prodavnici u Nišu, ide od ivice do ivice, sa rupom za kameru. Cini mi se da ce biti ok. Takodje sam resio da se castim org leather crnom Samsung futrolom. Kad je bal nek' je maskenbal [emoji41] Sve u svemu izgleda jako elegantno. Inace dugo sam nosio X 64gb, prodao ga kad je naleteo kupac sa nepristojnom ponudom pre 2-3 meseca, ovo je isto s... drugo pakovanje samo sa dodatkom vece memorije od 128gb i dual opcijom. Hteo sam da napravim iskorak na XS 256gb ali i dalje je cena bolesno jaka. Nadam se da sam ustekao 250-300€. Znam da ce ovom cena brzo da ode dole, ali vagajući i nisam nesto siguran da XS vredi toliku razliku u lovi. Bas sam hteo telefon manjih dimenzija, dosta je bilo kod mene "cigli" u zadnje 2-3 god u vidu N9, 8+.

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока
 
Ja sam moj Note 8 unbrendirao s Verizon. Skinuo željeni firmware, odin patched i istim principom kao kroz standardni mu nabacio čist, bez ikakvih dodatnih aplikacija i palaca

Sent from Note9

Bravo. Uspeo sam, sve je proslo lagano (doduse winrar nije lepo hteo da ga otpakuje ali je 7zip odradio posao).
Hvala puno!

@Proday

Eto, moze i to da prodje. Sad me vise ne smaraju one ikonice i gluposti i ogranicenja
 
@nikoola odlično, zato sam te i uputio odma na xda. Čestitam i neka te služi tel

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
 
Pisali su na identično pitanje. Jedino da čekaš da se pojavi na KP...

Послато са D6503 помоћу Тапатока
 
Nađoh na nemačkom amazonu ovaj najnoviji duo wireless charger 54€ + 20€ poštarina. Mada ne znam koliko bi me klepili ovi naši za carinu + PDV. Kod nas ga nema nigde. Jel ima neko iskustva sa elektronikom sa amazona ?

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
 
Aj da se upisem u temu. Pazario danas S10E, crn, 500€, gigatron, vakuum. Na prvu loptu bas ono sto treba sad za leto. Staje lagano u sorc za kupanje [emoji16] nisam stigao da se duze igram njime ali cini mi se da ce ovaj "mališa" malo duze da se zadrzi kod mene. Inače presao sam sa S9+, ponajvise jer me je nerviralo ка

Izvini, kako si ga kupio za 500 evra ako je cena 69.999? Na koju foru?
 
Pozdrav. Ako neko ima Galaxy Buds, možete li da mi napišete kakav vam je odnos u potrošnji baterije na levoj i desnoj slušalici?

Kod mene se desna isprazni mnogo brže nego leva. Na samom kraju odnos je 35% / 5 % u korist leve. Ali dok su pune, odnos je bolji - tipa 90% / 80%

Pogledajte prilog 270960

NEmam S10 ali imam te Buds. Pa ne trose se ravnomjerno, samo cu to reci. IL kutija ne puni podjednako obje. Tako da razlika bude nekad i velika, kao u tvom slucaju. Nisam sad bas pratio tacno, ali slikacu sledeci put kad budu pri kraju.
 
Jel imao neko problem sa pregrejavanjem uredjaja.Dosta se greje pri koriscenju, najvise sa strane.Sta mislite da li je podlozno reklamaciji?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
 
Možda radi tamo pa ima popust

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
 
Kum uzeo 2 komada ,pre 3 dana i dobio po 3000 popust na svaki. To je regularno,bez veze popust za bilo koga.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk
 
Nije baš 50%, al' s10+ sad polovan se može naći za €600. Kad bude 550 kroz mesec dana, biće top.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ja sam s10e pre 10- ak dana platio 460e. I mislim da je to prava mera.


Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno