ProtonVPN ili Windscribe. Da, ali obrisi kes i kolacice za svaki slucaj ili otvori private window.
ProtonVPN ili Windscribe. Da, ali obrisi kes i kolacice za svaki slucaj ili otvori private window.
Hvala!
Imam Bethernet VPN koji je free, ali su sad postavili uslov da ima ogrnaicenje za broj podataka/vremena.
Prema njihovoj lokaciji, nalazim se u sredini Njujorka.
I to bi bilo dobro, da hoce za ovo moje, ali nece.
Meni je potreban VPN/Proxy... bilo sta (portovi ne razumem se?) samo da me sajtovi iz US, CAN ili UK prepoznaju kao nekoga ko je iz tih zemalja, jer drugacije nemam pravo na registraciju? Npr. na Amazon Turk.
Sa ukljucenim Bethernetom, oni svi provale.
Je l problem do VPN-a, Proxy-ja ili bilo cega ili do neceg drugog? Nije mi bitno resenje, samo da radi, da oni mene prepoznaju kao gradjanina US, ili CAN ili UK? I da to traje, da mi ne suspenduju nalog.
Da li je problem mozda do PayPal i email adrese koja je u Srbiji? Probao sam i to da promenim. Nista.
Je l zna neko? Moze i privatna poruka.
Moj brat zeli da gleda iz slovenije supernova. Ovo mu izbacuje.
Jel ima pomoci da nu radi supernova?
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
pa ako si na supernovi pusti mu vpn da se konektuje kod tebe kuci da gleda do mile volje
Moraš da podigneš vpn server u lokalnoj mreži, a on da se konektuje preko klijenta na njega.
najlakse je neki ruter ako ti je javna ip asusov koji ima openvpn server pa se konfigurise.
Biće ovde uskoro Black Friday lifetime pretplate za sitno dolara, koga zanima ima ovde gomila toga. Nisu svi baš pouzdani, treba proveriti prvo:
https://stacksocial.com/collections/...tware-security
(the reverse side also has its reverse side) うらにはうらがある
Bookmarks