Ja sam moju platio 20,5 evra i nisu mi naplatili pdv. Da jesu,opet bi jeftinije izaslo nego na kp ili kod operatera. Sto se tice carine,ne naplacuje se na pakete do 50e. Samo mogu da naplate pdv 20% plus otvaranje paketa.
Sa alija mi je stiglo sigurno 50-100 stvari, sa raznoraznim cenama, od $0.5 do $60, samo su mi na jedan paket naplatili dodatno 700din(i to na onaj koji je bio $53-54, i pritom je bio malo više gabaritan).
Tako da pusti te priče. Kupovinom kod VIPa se baca u vodu 2000 RSD. A priča o garanciji ne pije vodu. Ovo je uređaj od 2 i po hiljade dinara. Šta to zaboga može da se pokvari na njemu pa da ide na garanciju? Skoro 2 Band-a možeš da uzmeš iz kine za te pare.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ja sam na sve redovno morao da platim troskove otvaranja, za svaku sitnicu(i za futole cak). Tako da vec mozete da znate da li ce vam naplatiti dodatno ili ne. Ako se i taj trosak uzme u obzir bolje uzeti sa KP.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
nightshadow nezahvalno je davati ovakve komentare na osnovu svoje (bukvalno) srece.
Znaci UVEK se racuna a ako ne platis,super!
Ja sam do sada isto porucivao sigurno preko 50 paketa, od toga 50-60% su otvarani i naplacivane dazbine.
Ovima iz Novog sada, Nisa skoro nista ne prolazi bez carine(otvaranja,pdv) i 2,3 nedelje stajanja paketa na carini.
Beograd 50-50% uglavnom.
Menjao DusanMilosevic : 06.12.2018. u 14:29
Zdravo svima, jel još neko ima problema sa battery drainom koji uzrokuje MiFit aplikacija?
Redni Note 4 sa LOS 15.1, baterija mi u proseku traje dva dana ali od kada je stigla narukvica pre par dana konstantno mi stoji obaveštenje MiFit Is using battery takođe mi je konstantno stajao i GPS znak u notification baru dok nisam aplikaciji zabranio location. BT je konstantno upaljen i recimo sinoć sam legao oko 12 i bilo je 50% baterije a kada sam se probudio jutros oko 9 bilo je 21%!
Znači da je posrkao skoro 30% baterije preko noći, a inače mi je 50% jedan dan korišćenja lagano.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Obriši aplikaciju, pa vidi koliko će ti trajati baterija. Ako je problem do toga onda instaliraš drugu verziju aplikacije.
Možda je problem i u samoj bateriji.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Sad kad si rekao na sta sumnjas zbog lose autonomije vrlo moguce da i mene to zeza. Ja sam na AEX-u i baterija mi je oko 5h na 1d. Doduse ja ne koristim toliko telefon na dnevnom nivou, ali sam ga namerno silio prethodnih dana. Jedino da nadjem neku stariju verziju MiFit da instaliram i vidim sta ce onda biti.
Ja koristim najnoviju verziju sa apkmirror sajta i nemam takvih problema. Mi Band jedva da utiče na potrošnju baterije...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Sada ću da probam verziju sa APK mirrora, jer vidim da je to novija verzija 3.5.5 a na Google playu je 3.5.4
Bukvalno mi je sahranila bateriju, jer u proseku imam oko 8h SOTa sa jednim punjenjem baterije, a sada sam imao manje od 4 sata...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kad ukucam u search polje na apkmirror sajtu ne izbacuje mi nista? Jel moze link do starijih verzija MiFit app?
https://www.apkmirror.com/apk/anhui-...co-ltd/mi-fit/
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Bookmarks