postavio sam ja slike na temi, negde pocetkom juna. Pokusat cu pronaci post
Koji je najbolji Rom za nas mob a da je blizu pixel stocka ? Taman kada već moram na miui stable da pre toga pređem na neki Rom sa xda![]()
Godinama nisam fleshovao neki custom Rom![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
device ffs : neXus
Imas pixel experience, on ti je pixel,imas aosp verziju i caf verziju, caf verzija je prilagodjena snapdragon, a aosp je google
Gcam radi normalno na tim romovima ?
device ffs : neXus
Da, radi normalno. Sad se ne secam, ali mislim da je cak u pixelexperience i implementirana gcam, samo ne znam koja verzija. Bez obzira radi gcam bez problema.
Mogu da potvrdi da na F1 na PE romu ima gcam preinstalirana ali može ova 9.4a bez problema da se instalira.
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Danas istice 7 dana za otkljucavanje bootloadera.Tel je na global stable,koja je verzija xiaomi eu najbolja i koji firmware flesovati?
Danas izašao 9.7.18, rešen PiP i black screen, jedino što mora da se promeni notification style sa android na miui, inače se kod nekih app ne vidi sadržaj poruke, WhatsApp npr.
Hoću da uradim čistu instalaciju i zanima me procedura i da li moram da formatiram internu memoriju? Ajde ko ima vremena nek napiše korake![]()
Pa, ako radis instalaciju stable, na stable, ali cisto, ne moras da brises internu memoriju. sve wipe sem internal i system
Ali kad otključaš bl ide format svega komplet čini mi se
Na xeu beti sam i išao bih na xeu 9.6.27
Bookmarks