Moderacija, može li ova slika da mi se ubaci kao avatar?![]()
Moderacija, može li ova slika da mi se ubaci kao avatar?![]()
Stupidity is permanent, ignorance can be fixed.
Moze li neko od ljubaznih modova da mi ubaci ovo kao avatar? Hvala unapred
https://imgur.com/a/pOaOBAG
Izvolte.
Zrachko, potpis je izbrisan, ako moze nesto kulturnije
nije mi jasno, pročitao sam temu, dakle neki bug je u pitanju, ili newcomersi nemogu postavljati avatar?
pošto imam isti problem kao kolega gore, nema opcije za postavljanje avatara uopće.
Zadnji vBulletin je 5.4.3 a benchmark forum koristi 4.1.12 , mozda bi prelazak na noviji resilo problem sa avatarima?
Resilo bi i to i mnogo sto sta sto je preko potrebno, ali to zavisi od visih sila...
Problem je nastao onog trenutka kad je novim članovima onemogućeno pravo na reč. Sa tom opcijom su nastali i drugi problemi...
Ako je nešto novo tu ne stoji znak jednako dobro...
Posto ne mogu da postavim avatar, iako sam clan odavno, ali sa malim brojem upisa, kako se njegovo postavljanje resava? Tako sto ostavim zeljenu slicicu ovde...ili...?
Imam zelju da promenim i nickda li je to moguce?
Hvala.
Menjao lollipop : 16.09.2018. u 15:50
Za nadimak kontaktiras administratora a avatar ovde postavi i neko ce ti zameniti od moderatora.
Peca , silverglider , Ji 4Tze , kUdtiHaEX bilo ko od njih ti moze nadimak promeniti...ne znam jel sam nekog izostavio.
Thnx.
Moracu nekog od admina i za avatar onda da zamolim, jer moderacija mozda ne zalazi ovde.
Da li bi neko od moderatora bio ljubazan da mi postavi ovaj gif kao avatar? Hvala.
The maximum size of your custom image is 75 by 75 pixels or 29.3 KB (whichever is smaller)
Posalji avatar koji odgovara nevedenom , pa ce se postaviti.
best by the test
Otkud 200px × 200px avatar ima tesseract to je najveci avatar na benchmark forumu trenutno.
Bookmarks