Hvala,
iscekujemo ga sa nestrpljenjem.![]()
Kupio sam Honor 9 pre tri dana, preko Telenora. Za taj model sam se odlučio najviše zbog odličnih iskustava sa modelom Honor 7 koji sam koristio dve godine...
Ne radi mi "autorotate" opcija. naravno, proverio sam da li je uključena... Da li se ovo često pojavljuje kao problem kod ovog modela? Čini mi se da sam video po netu da se sa 8com dešavalo... Da li je to softwerski problem? Zeleo bih da izbegnem slanje uradjaja u servis ako je moguće, tim pre što ne izgleda kao hardwerski problem nego bug? Da li će možda predstojeći update operativnog sistema da otkloni ovaj bug?
Hvala unapred na konstruktivnom odgovoru koji podrazumeva više od "vratite telefon na fabrička podešavanja / hard reset" i ostalih zahvata koji u 99% slučajeva nemaju efekat sem po nerve![]()
Ćao DilanDog,
znamo da možda naši predlozi rešenja nisu uvek najpopularniji ali dajemo rešenja koja su se u praksi pokazala najdelotvornija![]()
Bug u softveru ne postoji jer bi u tom slučaju svi uređaji sa tom verzijom softvera imali identičan problem. Kao što si i pretpostavio jeste prvi predlog rešenja data factory reset. Naravno, iskoristi mogućnost backup-restore opcije preko SD kartice i na taj način ti proces vraćanja na fabrička podešavanja neće uticati na podatke i podešavanja.
Ukoliko to ne pomogne, sledeća opcija koja takođe nije popularna je servis. Ukoliko bude potrebno da se telefon šalje na servis, možeš nam pisati pa da se dogovorimo sa njima da se telefon pregleda po prioritetu.
Pozdrav
Honor Srbija
Honor 8 lite ima problem sa auto regulacijom pozadinskog osvetljenja.
Problem je nastao kada sam uradio zadnji update.
Pozdrav
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
C432B189 verzija softvera.
Sa resetom je probano i nije dalo rezultate.
Pozdrav
Jedno pitanje za vas.
Krajem maja,pocetkom juna mi istice ugovor u telenoru i hteo bi opet neki mob kod njih uzeti da bude opet vasa marka posto sam sa sadasnjim Honor 5x zadovoljan i to 2 komada.
E,sad mi se svidja neki u rangu mate 10 lite,pa me zanima posto sigurno taj mate nece biti za 2 meseca u ponudi,jel se ocekuje neki slican njemu po specifikaciji tad?
Cini mi se da stize p20 lite,ali koliko videh ima nesto slabiju specifikaciju od mate,a voleo bi ili isti ili jaci da bude od tog mate 10 lite.
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Izgleda da je to to za Huawei podrsku...nema vise
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Cao,
kako mogu da proverim koliko sam pricao ( odlazni i dolazni pozivi) da li mozda ima neka aplikacija, posto ne mogu da nadjem na uredjaju(honor 8 dual sim)?
Bookmarks