»RSS Benchmark sajt

      Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 1 do 15 od ukupno 16

      Tema: Nema slike na ekranu pomoc

      1. #1
        Member Avatar korisnika KapetanDado
        Na forumu od
        Oct 2014
        Lokacija
        Kula
        Poruka
        41
      2. Moja mašina
        • CPU: AMD FX 6300 LC-CC-120
        • MoBo: MSI 970 Gaming
        • RAM: Kingston 16gb DDR3 1600MHz
        • VGA: MSI GTX 960 2GB Gaming
        • MON: BenQ VZ2470H
        • HDD: SSD Samsung EVO 850 120GB, WD Black 1TB Sata 3
        • OPT: LG DVD/RW
        • Case: RAIDMAX Super Viper
        • OS: Windows 10 Pro 64Bit
      3. Angry Nema slike na ekranu pomoc

        Opet imam problem sad sa novim komponentama.
        Stigle su mi danas Ryzen 1600X, MSI b350 krait gaming, 2x4gb ddr4 Trident Z - G.Skill, Napajanje EVGA SuperNova G3 550W i Kuciste nzxt s340 elite, ostale komponente iz starog kompa za sad su ostali Graficka GTX 960 2gb, SSD Samsung EVO 120GB I Hard WD Black 1TB. Problem je sledeci kad upalim masinu sve svetli, ventilatori se vrete doduse cini mi se na max ali na monitoru nema slike do cega bi to moglo biti. Kad vratim graficku ssd i hard u stari komp sve radi normalno na istom monitoru.
        Ako neko zna sta moze biti nek napise hvala.

      4. #2
        Member Avatar korisnika ivanbass1
        Na forumu od
        Apr 2016
        Lokacija
        Nis
        Poruka
        4.196
      5. Moja mašina
        • CPU: Ryzen 1300X@3.8GHz, LC-CC-120
        • MoBo: Msi X370 Krait Gaming VASKRSO
        • RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8GB@2666MHz
        • VGA: RX 470 Sapphire Nitro+ 4gb
        • MON: LG 23MP68VQ-P 75Hz
        • HDD: Patriot Ignite 240GB, WD Blue 500GB
        • OPT: Izbaceno zbog beskorisnosti
        • Case: MS Falcon, Chieftec CTG-600-80p
        • SND: Microlab M300(zamenjeni sateliti sa Creative), HyperX Cloud II
        • OS: Windows 10 64bit
        • LAP: Asus K501LX
        • Ostalo: Redragon Usas K553+Logitech g400s, Sandberg XXXL
      6. 99% ram memorija, zahteva bios update.

        Meni je MSI X370 Krait stigao sa prvim biosom, V1.0, i nije hteo da butuje sa ramom koji sam tad imao, srecom drug imao neki Kingston sa kojim je radilo, odradio bios update, nakon toga sve normalno.

      7. #3
        Member Avatar korisnika KapetanDado
        Na forumu od
        Oct 2014
        Lokacija
        Kula
        Poruka
        41
      8. Moja mašina
        • CPU: AMD FX 6300 LC-CC-120
        • MoBo: MSI 970 Gaming
        • RAM: Kingston 16gb DDR3 1600MHz
        • VGA: MSI GTX 960 2GB Gaming
        • MON: BenQ VZ2470H
        • HDD: SSD Samsung EVO 850 120GB, WD Black 1TB Sata 3
        • OPT: LG DVD/RW
        • Case: RAIDMAX Super Viper
        • OS: Windows 10 Pro 64Bit
      9. Hvala na odgovoru, probacu u ponedeljak kod drugara da odnesem pa da probam sa drugim ramam pa javim sta sam uradio Jesam baksuz pise na msi sajtu da podrzava ovaj ram sto sam uzeo, moguce da ima stari bios.

      10. #4
        Member Avatar korisnika KapetanDado
        Na forumu od
        Oct 2014
        Lokacija
        Kula
        Poruka
        41
      11. Moja mašina
        • CPU: AMD FX 6300 LC-CC-120
        • MoBo: MSI 970 Gaming
        • RAM: Kingston 16gb DDR3 1600MHz
        • VGA: MSI GTX 960 2GB Gaming
        • MON: BenQ VZ2470H
        • HDD: SSD Samsung EVO 850 120GB, WD Black 1TB Sata 3
        • OPT: LG DVD/RW
        • Case: RAIDMAX Super Viper
        • OS: Windows 10 Pro 64Bit
      12. probao sam bez memorije da upalim ili da ostavim samo jedan stap isto se desava, dal to znaci da onda nije do rama ili...
        Sad sam izvadio bateriju da resetujem bios pa cu probati opet mozda prodje

      13. #5
        Member Avatar korisnika ivanbass1
        Na forumu od
        Apr 2016
        Lokacija
        Nis
        Poruka
        4.196
      14. Moja mašina
        • CPU: Ryzen 1300X@3.8GHz, LC-CC-120
        • MoBo: Msi X370 Krait Gaming VASKRSO
        • RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8GB@2666MHz
        • VGA: RX 470 Sapphire Nitro+ 4gb
        • MON: LG 23MP68VQ-P 75Hz
        • HDD: Patriot Ignite 240GB, WD Blue 500GB
        • OPT: Izbaceno zbog beskorisnosti
        • Case: MS Falcon, Chieftec CTG-600-80p
        • SND: Microlab M300(zamenjeni sateliti sa Creative), HyperX Cloud II
        • OS: Windows 10 64bit
        • LAP: Asus K501LX
        • Ostalo: Redragon Usas K553+Logitech g400s, Sandberg XXXL
      15. Jesi li povezao speaker(mali zvucnik za kuciste), ako butujes bez memorije trebalo bi da pisti.

        99% stari bios pravi problem.

        Je si li probao sa svakim stickom posebno? Takodje, treba u A2 i B2 slotove da stavis memoriju(to su drugi i cetvrti slot, gledajuci od procesora desno).
        Menjao ivanbass1 : 14.01.2018. u 02:34

      16. #6
        Member Avatar korisnika KapetanDado
        Na forumu od
        Oct 2014
        Lokacija
        Kula
        Poruka
        41
      17. Moja mašina
        • CPU: AMD FX 6300 LC-CC-120
        • MoBo: MSI 970 Gaming
        • RAM: Kingston 16gb DDR3 1600MHz
        • VGA: MSI GTX 960 2GB Gaming
        • MON: BenQ VZ2470H
        • HDD: SSD Samsung EVO 850 120GB, WD Black 1TB Sata 3
        • OPT: LG DVD/RW
        • Case: RAIDMAX Super Viper
        • OS: Windows 10 Pro 64Bit
      18. kako se ukljucuje taj mali zvucnik na ploci da se cuje taj beep?
        Da prvo sam stavio jedan u A2 a drugi u B2, sve kombinacije sam probao i isto bude, nisam napisao i da mis i tastatura isto nereaguju kad se upali, (oni nesvetle)

      19. #7
        Member Avatar korisnika ivanbass1
        Na forumu od
        Apr 2016
        Lokacija
        Nis
        Poruka
        4.196
      20. Moja mašina
        • CPU: Ryzen 1300X@3.8GHz, LC-CC-120
        • MoBo: Msi X370 Krait Gaming VASKRSO
        • RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8GB@2666MHz
        • VGA: RX 470 Sapphire Nitro+ 4gb
        • MON: LG 23MP68VQ-P 75Hz
        • HDD: Patriot Ignite 240GB, WD Blue 500GB
        • OPT: Izbaceno zbog beskorisnosti
        • Case: MS Falcon, Chieftec CTG-600-80p
        • SND: Microlab M300(zamenjeni sateliti sa Creative), HyperX Cloud II
        • OS: Windows 10 64bit
        • LAP: Asus K501LX
        • Ostalo: Redragon Usas K553+Logitech g400s, Sandberg XXXL
      21. To je zvucnik koji ide uz kuciste, ubode se u plocu na svoj header(header je negde kod headera za power SW/reset SW/HDD led, itd.).


      22. #8
        Member Avatar korisnika Vladica
        Na forumu od
        Feb 2014
        Lokacija
        Pančevo
        Poruka
        111
      23. Moja mašina
        • CPU: AMD Ryzen 5 1600 3.20GHz AM4
        • MoBo: MSI B350 Tomahawk
        • RAM: HyperX 8GB Fury DDR4 2666MHz CL15
        • VGA: MSI R9 270 Gaming 2GB
        • MON: SyncMaster P2470HD
        • HDD: Kingston HyperX SSD 240GB Savage i Samsung 500GB
        • OPT: Pioneer DVD-RW
        • Case: Cooler Master N400 i 600W Cooler Master B Series
        • OS: Win10
        • TV: SyncMaster P2470HD
        • INET: Kablovska
      24. Ja sam letos uvek Msi b350 tomahawk stigla je sa ver 1.3 bios, a na ploči je pisalo 1.0. Da te to ne buni. Mada i meni deluje da je do rama. Probaj na neki način da reset bios tj clear cmos. Takodje nakon update biosa 1.7 nije hteo da pokaže sliku. To sam rešio tako što sam komp ugasio i posle 30 sec upalio , i post je sliku. Kada sam update na 1.9 sve je prošlo kako treba. Probaj da izvadiš bateriju i isključi struju pa vrati i neka ga tako nekih 5 min. Pa ćeš videti i javi da li si uspeo.

      25. #9
        Member Avatar korisnika ivanbass1
        Na forumu od
        Apr 2016
        Lokacija
        Nis
        Poruka
        4.196
      26. Moja mašina
        • CPU: Ryzen 1300X@3.8GHz, LC-CC-120
        • MoBo: Msi X370 Krait Gaming VASKRSO
        • RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8GB@2666MHz
        • VGA: RX 470 Sapphire Nitro+ 4gb
        • MON: LG 23MP68VQ-P 75Hz
        • HDD: Patriot Ignite 240GB, WD Blue 500GB
        • OPT: Izbaceno zbog beskorisnosti
        • Case: MS Falcon, Chieftec CTG-600-80p
        • SND: Microlab M300(zamenjeni sateliti sa Creative), HyperX Cloud II
        • OS: Windows 10 64bit
        • LAP: Asus K501LX
        • Ostalo: Redragon Usas K553+Logitech g400s, Sandberg XXXL
      27. Ja sam pricao o verziji biosa, ne o verziji ploce, dakle u biosu je pisalo V1.0.

      28. #10
        Member Avatar korisnika KapetanDado
        Na forumu od
        Oct 2014
        Lokacija
        Kula
        Poruka
        41
      29. Moja mašina
        • CPU: AMD FX 6300 LC-CC-120
        • MoBo: MSI 970 Gaming
        • RAM: Kingston 16gb DDR3 1600MHz
        • VGA: MSI GTX 960 2GB Gaming
        • MON: BenQ VZ2470H
        • HDD: SSD Samsung EVO 850 120GB, WD Black 1TB Sata 3
        • OPT: LG DVD/RW
        • Case: RAIDMAX Super Viper
        • OS: Windows 10 Pro 64Bit
      30. Hvala na odgovorima, i mislio sam da je taj spiker nasao sam ga od starog kucista sa ovim nzxt nisam dobio, pa cu probati da vidim dal pisti. Sinoc sam sve ponovo razmontirao i izvadio bateriju na nekih 10 min i vratio sad cu opet sve da sklopim i upalim pa javim sta se desilo

      31. #11
        Member Avatar korisnika KapetanDado
        Na forumu od
        Oct 2014
        Lokacija
        Kula
        Poruka
        41
      32. Moja mašina
        • CPU: AMD FX 6300 LC-CC-120
        • MoBo: MSI 970 Gaming
        • RAM: Kingston 16gb DDR3 1600MHz
        • VGA: MSI GTX 960 2GB Gaming
        • MON: BenQ VZ2470H
        • HDD: SSD Samsung EVO 850 120GB, WD Black 1TB Sata 3
        • OPT: LG DVD/RW
        • Case: RAIDMAX Super Viper
        • OS: Windows 10 Pro 64Bit
      33. Proradilo ljudi Izgleda da je pomoglo ono sa vadjenjem baterije . Ubacio sam jedan stap rama u A2 i radi, digao je i sistem od starog kompa. Havala vam na pomoci!
        Menjao KapetanDado : 14.01.2018. u 15:33

      34. #12
        Member Avatar korisnika Vladica
        Na forumu od
        Feb 2014
        Lokacija
        Pančevo
        Poruka
        111
      35. Moja mašina
        • CPU: AMD Ryzen 5 1600 3.20GHz AM4
        • MoBo: MSI B350 Tomahawk
        • RAM: HyperX 8GB Fury DDR4 2666MHz CL15
        • VGA: MSI R9 270 Gaming 2GB
        • MON: SyncMaster P2470HD
        • HDD: Kingston HyperX SSD 240GB Savage i Samsung 500GB
        • OPT: Pioneer DVD-RW
        • Case: Cooler Master N400 i 600W Cooler Master B Series
        • OS: Win10
        • TV: SyncMaster P2470HD
        • INET: Kablovska
      36. Citat Citiram korisnika: KapetanDado Pogledaj poruku
        Proradilo ljudi Izgleda da je pomoglo ono sa vadjenjem baterije . Ubacio sam jedan stap rama u A2 i radi, digao je i sistem od starog kompa. Havala vam na pomoci!
        Eto ga :-)

      37. #13
        Member Avatar korisnika Hector Ruiz
        Na forumu od
        Nov 2005
        Lokacija
        Belgrade
        Poruka
        1.639
      38. Moja mašina
        • CPU: Intel i5 4670K @ Megahalem
        • MoBo: ASUS MAXIMUS HERO VI
        • RAM: Corsair Vengeance® — 16GB Quad Channel DDR3 Memory Kit
        • VGA: Intel HD4600
        • MON: Samsung P2470H
        • HDD: CRUCIAL MX100 256GB + WD WD1001FALS
        • Case: Corsair 800D @ Seasonic X-850 SS-850KM
        • SND: microlab Solo 6C
        • OS: Windows 8.1 64bit
        • TV: Samsug P2470H
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Razer DeathAdder Left-Hand Edition @ OCZ Alchemy Illuminati
      39. Sad odradi update BIOS-a.

      40. #14
        Member Avatar korisnika KapetanDado
        Na forumu od
        Oct 2014
        Lokacija
        Kula
        Poruka
        41
      41. Moja mašina
        • CPU: AMD FX 6300 LC-CC-120
        • MoBo: MSI 970 Gaming
        • RAM: Kingston 16gb DDR3 1600MHz
        • VGA: MSI GTX 960 2GB Gaming
        • MON: BenQ VZ2470H
        • HDD: SSD Samsung EVO 850 120GB, WD Black 1TB Sata 3
        • OPT: LG DVD/RW
        • Case: RAIDMAX Super Viper
        • OS: Windows 10 Pro 64Bit
      42. Da odradio sam update biosa bila je verzija 1.00
        Sad je najnovija.

      43. #15
        Member Avatar korisnika djalf
        Na forumu od
        Nov 2004
        Lokacija
        Svilajnac
        Poruka
        3.227
      44. Moja mašina
        • CPU: Intel Pentium G4560
        • MoBo: Asus H110M-K
        • RAM: 8GB DDR4
        • VGA: nVidia Geforce GTX 1050 2GB DDR5
        • MON: Samsung LEDTV 40"
        • HDD: Patriot Blast SSD 120GB, 1TB HDD
        • OPT: Liteon iHAS124
        • Case: Neko obicno, LC Power 420W
        • SND: Genius SW-5005 5.1 Cherywood
        • OS: Windows 10 x64
        • LAP: HP Elitebook 6930p sa 128GB SSD
        • TV: Samsung LEDTV 40"
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Xiaomi Mi4c
      45. Hoce li sad oba modula?

      Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •