»RSS Benchmark sajt

      Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
      Prikazani rezultati od 16 do 19 od ukupno 19

      Tema: Realtek HD Audio i problem sa zadnjim zvucnicima

      1. #16
        Member
        Na forumu od
        Oct 2013
        Poruka
        43
      2. Moja mašina
        • CPU: AMD Athlon 64 x2 4800+
        • MoBo: MSI K9N Neo V3
        • RAM: Kingston 2x1 GB DDR2 667
        • VGA: Palit GeForce 8600GT 512MB 128bit
        • MON: LG Flatron L222WS
        • HDD: MAXTOR 230GB
        • OPT: Pioneer 115D
        • Case: Frontier 500W
        • SND: Audiotrak Prodigy 7.1 HIFI
        • OS: Windows XP SP3
      3. Snow381white Instaliraj windows 7, imam ga već godinama i preskočila sam osmicu i desetku. Takođe imam Genius 5.1 zvučnike, ne verujem da su isti kao tvoji, sve radi kako treba, jeste da imam zasebnu zvučnu ali probala sam i integrisanu na asusovoj matičnoj i sve šljaka kako treba s tim što je zvučna daleko bolja. U pitanju je relativno nov skylake build, a zvučnici su stari 10 godina.

      4. #17
        Member
        Na forumu od
        Dec 2016
        Poruka
        118
        @Zekovic
        Probala sam i taj tvoj drajver. Instalirala sam ga bez problema, ali pnda nije hteo da mi se otvori audio manager, tako da sam ponovi instalirala onaj sa Gigabyte sajta.

        @Sasa
        Zasebna zvucna mi ne gine, ali imam pravilo da nikad ne kupujem polovne stvari. Odvajacu po 1k-2k dinara mesecno, pa cu valjda usparati do jeseni.

        @Audiofilika
        Bih, ali ne moze. Moja ploca podrzava samo W10 64bit sa procesorima sedme generacije. Inace W10 je zesce felerican i nekompatibilan sa mnogim programima, cak i novijim verzijama. Novi uTorrent mi se 3 puta skrsio, pa sam presla na 2.2.1 verziju. Tako da sam od besa dosla dotle da budem srecna sto uopste imam kakav takav zvuk. A i dobar je trip kad slusam Lanu Del Rej

        Hvala svima na ukazanoj pomoci i savetima.

      5. #18
        Member
        Na forumu od
        Oct 2013
        Poruka
        43
      6. Moja mašina
        • CPU: AMD Athlon 64 x2 4800+
        • MoBo: MSI K9N Neo V3
        • RAM: Kingston 2x1 GB DDR2 667
        • VGA: Palit GeForce 8600GT 512MB 128bit
        • MON: LG Flatron L222WS
        • HDD: MAXTOR 230GB
        • OPT: Pioneer 115D
        • Case: Frontier 500W
        • SND: Audiotrak Prodigy 7.1 HIFI
        • OS: Windows XP SP3
      7. Citat Citiram korisnika: snow381white Pogledaj poruku
        @Audiofilika
        Bih, ali ne moze. Moja ploca podrzava samo W10 64bit sa procesorima sedme generacije. Inace W10 je zesce felerican i nekompatibilan sa mnogim programima, cak i novijim verzijama. Novi uTorrent mi se 3 puta skrsio, pa sam presla na 2.2.1 verziju. Tako da sam od besa dosla dotle da budem srecna sto uopste imam kakav takav zvuk. A i dobar je trip kad slusam Lanu Del Rej
        Totalni fail po meni da ograniče korisnike na windows 10, najbagovitiji, konfuzni, liči mi više na android sa onim storeovima i iskačućim vestima, svaki update gori i gori. Gledaj neku Asus Xonar, prvo proveri koje slotove imaš dostupne na ploči.

      8. #19
        Moderated
        Na forumu od
        May 2019
        Poruka
        3
        Pozdrav, imam problem sa kucnim kinom, uzeo sam samsungovo kucno kino 5.1 ali mi samo prednja dva zvucnika rade. Stvar je u tom sto mi je laptop spojen na tv sa hdmi kablom i onda preko tva sve koristim laptop, onda sam probao sljedece dvije stvari: spojio sam kucno kino na tv crveni i crni dzek u izlaz za slusalice od tva-rade samo ta dva zvucnika, onda sam probao spojiti taj isti kabel samo umjesto u tv spojio sam u izlaz za slusalice u laptop i opet isto. stvar je i da u realteku ne mogu konfigurirati zvucnike, smo izlazi da ima stereo a ne 5.1 sistem, znate sta bi to moglo biti? jel se nesto mora narediti ili sta :S

      Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •