»RSS Benchmark sajt

      Strana 3 od 3 PrvaPrva 123
      Prikazani rezultati od 31 do 36 od ukupno 36

      Tema: MS Cyclops III

      1. #31
        Member Avatar korisnika ivanbass1
        Na forumu od
        Apr 2016
        Lokacija
        Nis
        Poruka
        4.181
      2. Moja mašina
        • CPU: Ryzen 1300X@3.8GHz, LC-CC-120
        • MoBo: Msi X370 Krait Gaming VASKRSO
        • RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8GB@2666MHz
        • VGA: RX 470 Sapphire Nitro+ 4gb
        • MON: LG 23MP68VQ-P 75Hz
        • HDD: Patriot Ignite 240GB, WD Blue 500GB
        • OPT: Izbaceno zbog beskorisnosti
        • Case: MS Falcon, Chieftec CTG-600-80p
        • SND: Microlab M300(zamenjeni sateliti sa Creative), HyperX Cloud II
        • OS: Windows 10 64bit
        • LAP: Asus K501LX
        • Ostalo: Redragon Usas K553+Logitech g400s, Sandberg XXXL
      3. Jel si siguran da si lepo povezao na plocu HD Audio kabl od kucista?

      4. #32
        Member Avatar korisnika stefkoss
        Na forumu od
        Dec 2012
        Poruka
        216
        Jesam sigurno, do sada je sve radilo perfektno, odjednom palim pc, stavljam sluske, nista se ne cuje, pali gasi pc ali opet isto.

      5. #33
        Member Avatar korisnika ivanbass1
        Na forumu od
        Apr 2016
        Lokacija
        Nis
        Poruka
        4.181
      6. Moja mašina
        • CPU: Ryzen 1300X@3.8GHz, LC-CC-120
        • MoBo: Msi X370 Krait Gaming VASKRSO
        • RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8GB@2666MHz
        • VGA: RX 470 Sapphire Nitro+ 4gb
        • MON: LG 23MP68VQ-P 75Hz
        • HDD: Patriot Ignite 240GB, WD Blue 500GB
        • OPT: Izbaceno zbog beskorisnosti
        • Case: MS Falcon, Chieftec CTG-600-80p
        • SND: Microlab M300(zamenjeni sateliti sa Creative), HyperX Cloud II
        • OS: Windows 10 64bit
        • LAP: Asus K501LX
        • Ostalo: Redragon Usas K553+Logitech g400s, Sandberg XXXL
      7. Jesi li instalirao drajvere za zvuk za plocu? Ako jesi, kad bocnes slusalice dok je ukljucen komp, da li dobijes prozor da odaberes koji si uredjaj povezao?

      8. #34
        Member
        Na forumu od
        Oct 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        4.702
      9. Moja mašina
        • CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+ + LC-CC-120
        • MoBo: Asus M2N-SLI
        • RAM: Kingston 2x2GB DDR2 800MHz
        • VGA: MSI GTX 1060 GAMING X 6G
        • MON: Samsung SyncMaster 940BW (1440x900)
        • HDD: Samsung 850 EVO 250GB + 2xWD RED 3TB
        • OPT: NEC DVD/RW ND-4571A
        • Case: Chieftec BG-01B + Thermaltake Smart SE 730W (SPS-730M)
        • SND: Audio Adapter C-Media CMI8738/C3DX Audio Device / Genius SW 5.1 3.600W
        • OS: Windows 7 Ultimate (64-bit)
        • TV: Sony 55X8509C
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: A4tech Bloody V7, Redragon Devarajas
      10. Citat Citiram korisnika: stefkoss Pogledaj poruku
        Na prednji panel mi sluske ne rade, na zadnji rade kako treba. Imate li kakve ideje sta da radim?
        Jedino sto sam cackao jeste stavljao sam produzni preko obicnog za sluske, ali sumljam da je do toga.
        https://www.aliexpress.com/item/SAMZ...311.0.0.pbNVEi
        Možda je otišao panel, kabl ili čip na matičnoj.
        Ako postoji mogućnost, probaj panel i kabl da priključiš na drugi kompjuter i testiraj.
        Druga opcija je da drugi ispravni kabl povežeš na tu matičnu i proveriš da li radi.

        Za svaki slučaj podigni neki Linux sa fleš pa proveri da li tada radi. Možda je neki bag/malware i slično.

        P.S. Računam da nisi mutirao zvuk u Windowsu ili programu koji koristiš (i probao u drugom programu).

      11. #35
        Member Avatar korisnika Ostoja
        Na forumu od
        Jul 2004
        Lokacija
        Нови Београд
        Poruka
        2.313
      12. Moja mašina
        • CPU: i7 2600 @3.9-4.2GHz + Scythe Mugen 5 rev.B
        • MoBo: MSI Z77A-G43
        • RAM: 4x4GB Hynix CFR 1333 @2133 10-12-11-30-1T 1.5V
        • VGA: MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4G
        • MON: TV Samsung LE-32B530 (S-PVA panel)
        • HDD: Samsung 850 Pro 256GB + WD20EARX
        • OPT: LiteOn DH-16A3S
        • Case: MS Ind. Black Widow, SeaSonic SS-520GM² full modular
        • SND: ALC892 onboard, Microlab X-10D
        • OS: Windows 10 LTSB 2016 (evaluation)
        • LAP: Lenovo T450s, Samsung NP305U1A-A02
        • TV: Philips 32PFL4208T/12
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Panasonic Lumix DMC-LZ10, Razer DeathAdder 3.5G
      13. Cip na maticnoj nije, ne bi radilo ni na konektorima pozadi da je do cipa.
        Svi elektricni uredjaji rade na magicni dim. Kada dim izadje, uredjaj vise ne radi

      14. #36
        Member
        Na forumu od
        Oct 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        4.702
      15. Moja mašina
        • CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+ + LC-CC-120
        • MoBo: Asus M2N-SLI
        • RAM: Kingston 2x2GB DDR2 800MHz
        • VGA: MSI GTX 1060 GAMING X 6G
        • MON: Samsung SyncMaster 940BW (1440x900)
        • HDD: Samsung 850 EVO 250GB + 2xWD RED 3TB
        • OPT: NEC DVD/RW ND-4571A
        • Case: Chieftec BG-01B + Thermaltake Smart SE 730W (SPS-730M)
        • SND: Audio Adapter C-Media CMI8738/C3DX Audio Device / Genius SW 5.1 3.600W
        • OS: Windows 7 Ultimate (64-bit)
        • TV: Sony 55X8509C
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: A4tech Bloody V7, Redragon Devarajas
      16. Citat Citiram korisnika: Ostoja Pogledaj poruku
        Cip na maticnoj nije, ne bi radilo ni na konektorima pozadi da je do cipa.
        Možda sam se loše izrazio, ali mislim da logika stoji.
        Meni ne rade prednji USB ulazi na kućištu, ali pozadi rade (relativno skoro i ti zadnji otišli, rade sa dva ukoje su bili gurnuti tastatura i miš).

        Isto računam da je i za audio.

      Strana 3 od 3 PrvaPrva 123

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •