»RSS Benchmark sajt

      Strana 49 od 49 PrvaPrva ... 394546474849
      Prikazani rezultati od 721 do 735 od ukupno 735

      Tema: Instalacija Hackintosh

      1. #721
        Member
        Na forumu od
        Jun 2016
        Poruka
        367
      2. Moja mašina
        • CPU: AMD Ryzen 1700 @3.85 Ghz LC CC120
        • MoBo: Asus Prime B350 Plus
        • RAM: 2x8GB DDR4 Patriot Viper @3000Mhz
        • VGA: Zotac 1050Ti GTX 4GBDDR5
        • MON: AOC 31.5"
        • HDD: 970EVO 500GB+WD Blue 4TB
        • OPT: Toshiba DVD-RW
        • Case: MS Black Widow
        • SND: Asus Xonar DG
        • OS: Windows 10 Pro x64
        • LAP: HP 9470m Folio
        • INET: Kablovska
      3. Bilo bi sjajno kada mi neki genije rekao kako da resetujem hackintosh(10.13.3)? Na ssdu(2 particije) su mi instalirani i win 10 i Mac, dele EFI particiju. Win 10 sam uspešno resetovao na fabrička i nije napravio problem sa mekom. I njega bih da osvežim.

      4. #722
        Member Avatar korisnika Nomad89
        Na forumu od
        Apr 2016
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        263
      5. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i5-6600K NH-D15 @4.5Ghz Delid
        • MoBo: Z170X-Designare
        • RAM: HyperX FURY 8GB Kit (2x4GB)2400mhz
        • VGA: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC
        • MON: SAMSUNG LED 23.5" S24F356FHU
        • HDD: Samsung 970 EVO NVME,Toshiba P300 2 TB
        • Case: Antec 1200,LC Power Legion X2 1000w
        • SND: ALC 1150
        • OS: MacOS Mojave 10.14.4 & Windows 10™ LTSC Enterprise
        • INET: Wifi
        • Ostalo: Alfa AWUS036NHA,VELATOR Mechanical Gaming Keyboard
      6. To ti je makar lako.

        Napravis 10.13.3 cist USB i onda kad dodjes u Clover-u da biras ,izabers USB disk uradis clean ispocetka i to ti je to.

        Samo je uslov da su ti svi KEXT-ovi u Clover/EFI/kext ovo mozes da uradis.

      7. #723
        Member Avatar korisnika Phoenix92
        Na forumu od
        May 2017
        Poruka
        292
      8. Moja mašina
        • CPU: Intel I3 8100
        • MoBo: Gigabyte Z370
        • RAM: Kingstone HyperX Fury Black 8GB DDR4
        • VGA: XFX RX480 4GB
        • MON: Hp 27es
        • HDD: Intel SSD 600p 128GB
        • Case: MS Black Widow
      9. Pozdrav ljudi, instalirao sam Mojave 10.14.5, hardver je sledeci
        Mb: Gigabyte z370
        Gpu: Radeon rx480 4gb
        Cpu: I3-8100

        Sve je odlično osim što mi slika ima ljubičasti tint koji ubija Tako je bilo i u toku instalacije, i kad se system podigao. Ima li neko savet sta da probam?

        Edit: razlog je dvi izlaz, imam adapter dvi u hdmi i tu su boje pobrljane. Direktno na hdmi-u su okej
        Menjao Phoenix92 : 15.05.2019. u 22:57

      10. #724
        Member Avatar korisnika seizmos
        Na forumu od
        Sep 2006
        Lokacija
        [BG] Kosutnjak
        Poruka
        5.077
        Da, inače treba forsirati srgb prikaz, tj osx monitor vidi pogrešno, vidi ga kao TV, otud problem te vrste.

        Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

      11. #725
        Member Avatar korisnika Phoenix92
        Na forumu od
        May 2017
        Poruka
        292
      12. Moja mašina
        • CPU: Intel I3 8100
        • MoBo: Gigabyte Z370
        • RAM: Kingstone HyperX Fury Black 8GB DDR4
        • VGA: XFX RX480 4GB
        • MON: Hp 27es
        • HDD: Intel SSD 600p 128GB
        • Case: MS Black Widow
      13. Hvala, to cu naknadno da vidim.

        Trenutno me muci pokretanje windows-a iz clovera. Imam Intel 600p nvme drive gde je windows 10 podignut, jos 2 HDD-a po 1TB za podatke, i sata3 SSD gde sam podigao Mojave. U clover meniju imam tri opcije za windows, i ni iz jedne nece da podigne sistem, samo treperi crtica u levom uglu. Kad u boot meniju izaberem disk gde je windows butuje se najnormalnije.
        Koliko sam shvatio nvme je problematican za clover, ali ne znam kako da resim problem

      14. #726
        Member Avatar korisnika Nomad89
        Na forumu od
        Apr 2016
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        263
      15. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i5-6600K NH-D15 @4.5Ghz Delid
        • MoBo: Z170X-Designare
        • RAM: HyperX FURY 8GB Kit (2x4GB)2400mhz
        • VGA: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC
        • MON: SAMSUNG LED 23.5" S24F356FHU
        • HDD: Samsung 970 EVO NVME,Toshiba P300 2 TB
        • Case: Antec 1200,LC Power Legion X2 1000w
        • SND: ALC 1150
        • OS: MacOS Mojave 10.14.4 & Windows 10™ LTSC Enterprise
        • INET: Wifi
        • Ostalo: Alfa AWUS036NHA,VELATOR Mechanical Gaming Keyboard
      16. NVME nema nikakvih problema sa cloverom,makar kod mene radi savrseno od prvog dana.

      17. #727
        Member Avatar korisnika Phoenix92
        Na forumu od
        May 2017
        Poruka
        292
      18. Moja mašina
        • CPU: Intel I3 8100
        • MoBo: Gigabyte Z370
        • RAM: Kingstone HyperX Fury Black 8GB DDR4
        • VGA: XFX RX480 4GB
        • MON: Hp 27es
        • HDD: Intel SSD 600p 128GB
        • Case: MS Black Widow
      19. Citat Citiram korisnika: Nomad89 Pogledaj poruku
        NVME nema nikakvih problema sa cloverom,makar kod mene radi savrseno od prvog dana.
        Onda je problem negde drugde, nisam sad siguran da li clover ne očitava dobro, ili jednostavno neće da butuje Windows. Jer imam tri izbora za Windows i ni jedan ne radi

      20. #728
        Member Avatar korisnika neogeo
        Na forumu od
        Aug 2002
        Lokacija
        КШ
        Poruka
        5.762
        Opet PITANJCEEEEE

        Uspeo sam da skinem VB Tools i saqda to sve radi, međutim, virtuelna makina koja podiže Mojave ne vidi mi USB Flash koji ubacim da bih preko MultiBeasta napravio butabilni trt-mrt. Odnosno ne vidi ga Mojave ni za lek. Kontam da je nešto vezano za Virtual Box ali ne znam šta, pa ako je moguće da neko pomogne?

        FaLa
        Similis Simili Gaudet

      21. #729
        Member Avatar korisnika Nomad89
        Na forumu od
        Apr 2016
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        263
      22. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i5-6600K NH-D15 @4.5Ghz Delid
        • MoBo: Z170X-Designare
        • RAM: HyperX FURY 8GB Kit (2x4GB)2400mhz
        • VGA: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC
        • MON: SAMSUNG LED 23.5" S24F356FHU
        • HDD: Samsung 970 EVO NVME,Toshiba P300 2 TB
        • Case: Antec 1200,LC Power Legion X2 1000w
        • SND: ALC 1150
        • OS: MacOS Mojave 10.14.4 & Windows 10™ LTSC Enterprise
        • INET: Wifi
        • Ostalo: Alfa AWUS036NHA,VELATOR Mechanical Gaming Keyboard
      23. re

        Ako ne mozes da napravis vanila USB sto ne skines neki distro tipa Niresh i napravis cist USB,mnogo laksa varijanta?!?
        Menjao Nomad89 : 16.05.2019. u 12:14

      24. #730
        Member Avatar korisnika neogeo
        Na forumu od
        Aug 2002
        Lokacija
        КШ
        Poruka
        5.762
        Pa jes vala

        Sent from my Galaxy A50 using Tapatalk
        Similis Simili Gaudet

      25. #731
        Member Avatar korisnika neogeo
        Na forumu od
        Aug 2002
        Lokacija
        КШ
        Poruka
        5.762
        Uspeo sam da iz VBox Mojave napravim (putem UniBeasta) butabilni Mojave i čim pokrenem but on posle 10tak sekundi zakuca a poslednja poruka mu je NIC ili LAN tako nekako i iskoči precrtani krug... Neki savet? (Dell Latitude E6420 sa HD3000 integra i i5...)

        TNX
        Similis Simili Gaudet

      26. #732
        Member Avatar korisnika neogeo
        Na forumu od
        Aug 2002
        Lokacija
        КШ
        Poruka
        5.762
        Evi, napravih i Niresh konačno. Sada imam drugi problem. Ne vidi mi Laptopić flešku te ne mogu da butujem sa nje. Probao sam je na PCu i sve radi normalno... Tačno se neki Gremlini uvukli u sve ovo. Na Laptopu mi je uredno postavljen AHCI i EFI boot i ne znam više odakle da krenem
        Similis Simili Gaudet

      27. #733
        Member Avatar korisnika VexMunja
        Na forumu od
        May 2005
        Lokacija
        Near my Pa4x-76
        Poruka
        2.684
      28. Moja mašina
        • CPU: i5 3570K +Hyper 212 EVO @ 4.2 Ghz
        • MoBo: Gigabyte Z77X-UD5H
        • RAM: Kingston HyperX 2x8 GB
        • VGA: Sapphire Pulse RX 580 8GB
        • MON: Dell P2414H
        • HDD: SSD SAMSUNG 860 EVO 250GB +SSD Kingston Hyperx 3K 120GB +WD Red 2TB +Toshiba 2TB
        • OPT: LG GH20NS10
        • Case: Antec P182 EU + Seasonic SS-620GM
        • SND: Focusrite Saffire Pro 24 DSP + ESI nEar08 eXperience + Audio Technica ATH-M50 + Bayer DT 231 Pro
        • OS: OS X 10.14.3
        • TV: TV LED Samsung UE-42F5500
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Logitech Combo MK520 ,TP-Link WDR3600
      29. Kad si formatirao flesku, jel guid partition table ili mbr? Možda tu pravi problem?

        Sent from my SM-G965F using Tapatalk
        Keyboard\Live\Studio\DAW\Plugins\Mixer\Monitors \ Soundcard\Speakers\Samples\Playing|Enjoying=MUSIC

      30. #734
        Member Avatar korisnika neogeo
        Na forumu od
        Aug 2002
        Lokacija
        КШ
        Poruka
        5.762
        Hmm. To moram da proverim. Bila je GPT. Pogledacu to.
        TransMac sam priprema flesku za Niresh (po automatizmu(.
        Pogledacu pa javim ishode.

        Tnx

        Sent from my Galaxy A50 using Tapatalk
        Similis Simili Gaudet

      31. #735
        Member Avatar korisnika neogeo
        Na forumu od
        Aug 2002
        Lokacija
        КШ
        Poruka
        5.762
        Jes vala, GPT je i sve je uredno.
        Detinji komp butuje sa nje ali ovaj Dell nikako. Sve sam proveravao iz njegovog BIOSa i tamo je sve ok
        Similis Simili Gaudet

      Strana 49 od 49 PrvaPrva ... 394546474849

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •