To zeleno je samo zastitni lak. Operi plocicu akoholom i cetkicom za zube. Ako imas tinol i lemilicu mozes to mesto malo osmirglati sitnom smirglom (vodena 400) i kalaisati to mesto.
Sta jos nisi probao dali radi ,bas imas zivaca![]()
To zeleno je samo zastitni lak. Operi plocicu akoholom i cetkicom za zube. Ako imas tinol i lemilicu mozes to mesto malo osmirglati sitnom smirglom (vodena 400) i kalaisati to mesto.
Sta jos nisi probao dali radi ,bas imas zivaca![]()
amiga je dobila dve gremi nagrade zaredom, a ostali
CLI command line interface for poWer user
Pozdrav svima,
Nisam stigao zbog licnih obaveza da stignem da se igram malo sa prijateljicom
Hvala puno Zzarku koji mi je poslao ispravno napajanje a da pritom nije hteo nikakvu kompenzaciju.
Samo da javim da Amiga radi, pustio sam par igara sto sam imao na disketama i nije bilo ni problema sa citanjem diska.
Sad samo jos i neki prikladni monitor/tv da nadjem pa da mogu da je bacim u radnu sobu.
Hvala svima na pomoci i savetima
![]()
Ne valja mešati plavuše i AutoCAD: "PA PROFESORE KAKO DA UDJEM U TU DIMENZIJU?!??!?!"
Odlično, ma nema to su napravljene mašine da traju večno. Jel ti radi ono memorijsko proširenje, šta je ispalo na kraju sa tim ?
To je Amiga u dezenu (bilo je ukupno 2 dezena) , koja je kostala 100 dem vise od obicne.
"Ugradjene grafičke i zvučne potencijale je u praksi
gotovo nemoguće potpuno iskoristiti",Amiga Style 11/92
@Ripkid
Nisam imao herca da isprobam, strahujem da bi sprzilo amigu
@dusxan
Da, to sam kasnije provalio, mozda ce mi znaciti kasnije ako budem resio da trampim za a600 ili 1200
Ne valja mešati plavuše i AutoCAD: "PA PROFESORE KAKO DA UDJEM U TU DIMENZIJU?!??!?!"
@zre
Što jes jes, ni meni lično ne bi bilo svejedno baš. Al dobro 512kb košta nešto oko 50e ako se sećam, ako bi njega stavljao.
Kao od zlata da je.... pa to je skuplje nego originalna cena po kojoj se prodavalo
Moja greška, ipak je manje. Prebacio sam se na neki fastram
http://amigakit.leamancomputing.com/...oducts_id=1305
Menjao ripkid : 16.08.2017. u 16:07
Bookmarks