Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e53094bafac4152bb0d04ec7e8e79e32.jpg
a41293aca21653a4048e9415b0c85841.jpg
 
legenda.. sve rifove je on pravio a ne Angus. One of the great riffmasters of all time, his loss sadly follows his and Angus’s older brother George - a ‘60s pop legend and also AC/DC’s original producer - who passed away last month almost to this day. Of the two onstage Young brothers, Malcolm was the quiet one, if not in volume, in terms of onstage antics. Like Alex Van Halen, he provided the fraternal foundation of which a great band was built upon and made it possible for his lead guitar playing brother to reach full potential - competing for the spotlight with charismatic singers (in Angus Young’s case, becoming the very mascot of the band) and becoming lead guitar personified for generations of listeners - yet always coming across as more than content as the supportive brother, never seeking undue attention and holding it down with dignity. Malcom had no distinctive outfit. Malcom had no signature stage moves. He didn’t need them. He had the riffs and he did them better than nearly anyone. Who else in heavy rock could play a Gretsch White Falcon - a guitar associated more with rockabilly (ie Brian Setzer) - and pull it off? For many of us, Malcom was our real life version of the fictitious “Guitar George” in Dire Straights’ The Sultans of Swing “He knows all the chords... he’s strictly rhythm he doesn't want to make them cry or sing” His riffs for AC/DC will go down in history alongside Jimmy Page’s for Led Zeppelin, Tony Iommi’s for Black Sabbath or anyone else’s. Malcom gave us many great measures of music and he will be missed immeasurably. RIP #ripmalcolmyoung #AC/DC #malcolmyoung

Sent from my SM-N950F
 
23736059_1426239687488215_8990756208361651286_o.jpg
 
Klima je isključena, znači prozor je bio otvoren ranije. Lik napolju nema veze sa situacijom u kancelariji. Liči samoubistvo.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
 
graph levo takodje doprinosi objasnjenju sto bi se lik kurt kobejnovao.
 
Ja se ne bih slozio sa vama. Stolica je prevrnuta sto znaci da je jos neko bio u sobi, klijent. Grafikon na zidu znaci da je klient najverovatnije izgubio novac i da je bio jako besan na svog bankara. Ima znakova borbe, razbacane stvari, polomljena flasa i fleka na zidu ispod klime. Po tragovima krvi na stolu i na glavi ulazna rana bi trebala da bude sa njegove leve strane a ne sa desne na kojoj strani se nalazi pistolj. Ubica je desnjak. Otvorio je prozor, iskocio kroz njega i pobegao niz dvoriste. Case closed! ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
 
Sto je onda i caura od pistolja na desnoj strani? Jer mi po papirima na stolu deluje da je zrtva takodje desnjak (+ vidi se trag krvi na desnom zglobu a ne vidi se da je toliko curela od ramena niz ruku).
Na kraju krajeva moguce je naci i metak u zidu (levom ili desnom?) i ustanoviti sa koje je strane pucano.

Ali cela slika tako slozena da je otvorena za interpretaciju (so it can go both ways)
 
Poslednja izmena:
Kako zasto? Stavljena je sa desne strane isto kao sto je stavljen i pistolj, danlici na samoubistvo. Da dodam jos jedan detalj zasto sumnjam da je jos jedna osoba bila tu... Na podu ispred stola je otvorena koverta sa papirom i istim onim grafikonom. Pretpostavicu da je to poslato klijentu i da jd klijent dosao besan sa pistoljem.

Edit: ako imate jos ovakvih slika saljite. Ovo mi je lepo razgibavanje za mozak :d
 
Poslednja izmena:
previse je nedetaljan crtez da bi se razjasnile neke stvari
kroz prozor se vide i otisci stopala kod drveta isto kao i kod coveka koji bezi. Znaci da je putanja bila od prozora. Takodje se vidi nesto crveno na zbunju sto bi mozda mogla da bude krv koju je ostavio napadac.
Na podu vidimo pistolj, ali je premalo krvi da bi ubistvo bilo izvrseno istim. Mozda je probao da se brani pistoljem, ali nije uspeo. Otvorena fioka bi ovo mogla da potvrdi.
Pored pistolja, tesko da se ubio na bilo koji drugi nacin.
Recimo da je covek dobio otkaz jer firma lose posluje. Koverta na podu bi mogla da bude poslednji cek, a papir na stolu otkazni formular. Olovka i drzac nisu okrenuti prema zrtvi, sto znaci da je gost nesto potpisivao.
 
Olovka na stolu je bliza desnoj ruci, olovke sa poda su pale sa desne strane, desnom rukom je sa stola bacio flasu viskija na njegovu levu stranu da bi je sto jace bacio,... firma mu je pukla, grafikon pokazuje pad uspeha, stigao koverat od sudskih izvrsitelja :) i okoncao. Onaj iza je neki rekreativac mada postoje neki tragovi kod drveta... Bice da je otvorio prozor i drao se na njega, ima tu nekih vockica pa je mozda maznjava pa se u besu i njemu posvetio.
A stolica, pa mora da mu je zena tu bila, donela papire za razovod, pa ju je izbacio napolje :D
 
U sobi je bila osoba koja je pobegla kroz prozor, nakon što se lik ubio. Najverovatnije poštar ili kurir koji je doneo koverat sa grafikonom koji potvrđuje da su predviđanja grafikona sa zida tačna. Verovatno je otvorio bocu i pio kada je kurir došao, otvorio je pismo popizdeo zafrljačio bocu o zid, spustio sliku žene (ili deteta ili devojke itd.) koja se nalazi sa njegove desne strane izvadio pištolj iz fioke i ubio se iako je kurir skočio sa stolice pokušavajući da ga spreči. Zatim je ovaj iz straha otvorio prozor i zbrisao.
 
Ona slika sa mozgalicom je odlična stvar.
Preporuka: napraviti temu "mozgalice" ili slično i tamo ubaciti ovu i ubuduće slične fore... Legla mi ko' budali šamar u ovu kišnu nedelju...

Fleka na zidu je od flaše koju je tresnuo pri opijanju. Papiri su okrenuti prema njemu, olovka je da njegove desne strane...
Grafikon koji se prikazuje na TV je isti kao i onaj koji je on nešto ranije dobio u koverti...
Slika koju je držao na stolu (žena, djeca, kućni ljubimac, dečko... ko će mu znati) je uredno okrenuta licem na dole što je čin koji samoubice rade da bi posljednji trenutak sakrili od očiju najbližih...
Stopala pod drvetom su na mjestu odakle bi druga osoba (iza prozora) mogla vidjeti šta se desilo, ali nema tragova koji su blizu prozora da bi ista osoba mogla i usestvovati u dešavanjima...
Glasam za samoubistvo.
Razlog... MacBook ili BTC grafikon 2018 :)
 
Caure su previse blizu pistolja. Umorstvo.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
 
Ma ziv je, dise. Verovatno ima lag dok gejma pa je lupia glavom o astal dok siba vodku. Grafikon pokazuje pad statistike u WOTu ili Lolu
 
Onaj lik napolju je samo šorao pored drveta, nije sigurno ubica. Ne znam cime se tačno bavi ovaj "muerte" ali ispod stola se nalazi, čini mi se, znam za neke advokate ili slično.
 
Sat na levoj, čovek dešnjak, klima ne radi zato je otvoren prozor...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
 
Levoruk je stvarno, ali se to vidi po polozaju kravate, ladno. I pismo je otvoreno levom rukom, ako gledas ko ti ga je poslao.
Ja sam desnoruk pa sat nosim na levoj.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Hocemo jos ovakvih slucajeva? :)

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno