Ju sta me snadje...kod tebe nema trte mrte![]()
Ju sta me snadje...kod tebe nema trte mrte![]()
Hbg... Ti, Precise (pa i ovi "novi" iz drugih tema - 3ler, vorbjev) mnogo volite "trte-mrte" i "tamte-vamte".
Uzmi i odigraj, TloU1 nije bez mana ali je u sustini odlicna prica i igra kao celina...
"And fuck us all anyway for the limber-dicked cocksuckers we are!"
Priča ovako da ti je neko drugi prepriča i nije nešto, ali je u igri stvarno jako dobro ispričana. Svaka čast ovom režiseru i celoj ekipi. Ja se ne sećam kad sam u nekoj igri sa toliko pažnje čitao one isečke dnevnika koje nalazimo po nivoima.
Do not believe anything they say. Keep your eyes open!
Prica je odlicna, i super ispricana, ali je atmosfera ono sto ovu igru izdvaja... bukvalno ne pamtim kad me je neka igra toliko uvukla![]()
Driver:...samo corav nece videti koliko je iPhone ekran ispred svega shto postoji, ne telefona, vec bilo kakvog najjacheg monitora na planeti.
Zbog ove igre ću kupiti PS4, planirao sam da kupim kad je izašao RDR2 ali sam se ohladio, ali zbog TLOU2 kupujem, dođe mi da opet obrnem prvi deo.
"Nije znanje znanje znati, vec je znanje znanje dati!"
Izlazak igre je pomeren za 29ti maj.
S obzirom da ne žele rizik nedostatka vremena za poliranje kako bi igra imala Naughty Dog kvalitet, apsolutno ispravna odluka. Vredi je čekati koliko im god treba.
Slazem se, rado cu sacekati, pogotovo sto izlazi na moj rodjendan![]()
Driver:...samo corav nece videti koliko je iPhone ekran ispred svega shto postoji, ne telefona, vec bilo kakvog najjacheg monitora na planeti.
Steta sto nisu pomerili jos, pa da igramo na ps5.
Demographic, gives what you want
Steta sto nisu ostavili igru kao lansirni naslov za PS5 kad je vec tako mala razlika u izlasku igre/konzole.
Ali ajde, vodice se time da je bolje sto pre da utrape bazi od sto miliona korisnika koliko ih ima na PS4, nego bazi od par miliona na pocetku PS5.
Menjao donniedemonD : 25.10.2019. u 12:06
^
Zar nije identicno bilo i za TloU1, skoro isti scenario kao se ne varam...
"And fuck us all anyway for the limber-dicked cocksuckers we are!"
Bookmarks