Različito ste mi odgovorili.
Treba mi najobičniji pedometar, nikakve fensi opcije, ali da ne moram da nosim mobilni jer mi je pun ckura mobilnog i neću još i na rekreaciju da ga nosim.
Različito ste mi odgovorili.
Treba mi najobičniji pedometar, nikakve fensi opcije, ali da ne moram da nosim mobilni jer mi je pun ckura mobilnog i neću još i na rekreaciju da ga nosim.
Ne treba ti telefon, postoji opcija da prati u tandemu sa GPS-om ali to niko ne koristi. Narukvica skuplja podatke i onda se sinhronizuje sa telefonom. Sama može da čuva oko 7 dana podataka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da moze da radi bez telefona tj app koja koristi gps, jeste standalone je narukvica.
Ali opet ali, nije i ne moze samo narukvica biti tacna u onome koliko si metara pretrcao ili prepesacio.
Ako ti nije bitna preciznost, trckaraj bez moba.
Ja ga ponekad koristim i zbog notifikacija, npr poziv, whats app... A i alarm mi je jako bitan, bolje da me narukvica budi nego dosadan alarm sa telefona, i sleep tracker je odlican na bandu.
Upravo izasao i Mi Fit 2.2.6![]()
Menjao dejan87dex : 10.11.2016. u 18:33
Upravo tako, ja uradim sync sa telefonom obicno uveče, ali kao što je već rečeno, band može da pamti nekoliko dana i ne moraš da ga sinhronizuješ baš svaki dan sa telefonom. A za korake i daljinu ne moraš da imaš preciznost u metar, bitno je da imaš neku sliku o tome koliko se kreces u toku dana, jer telefon nije uvek uz tebe. ☺️
Menjao priest77 : 10.11.2016. u 20:00
Ali mi band standalone gresi i vise od metra na 10metra, cesto za 3km izbaci da sam presao 4 ili 4km![]()
Nije to što meni treba, ne pazarim.
Hvala svima na odgovorima.
Pogledaću, ima i Garmin satova, nikako da vidim uživo a očekujem popuste za ng.
Ova narukvica mi se učinila ok na prvi pogled ali već na drugi.
*mjau**mjau**mjau* ja je platio na letos 32esta znas ne kajem se vredi, uzimate za 25 :-)
Btw 11.11 fora na aliu je navlakusa :-)
na gearbest je 24.89 dolara. Original Xiaomi Mi Band 2 Heart Rate Monitor Smart Wristband - BLACK ja se nećkam dal da je uzmem, ma da pise jos 3 dana i 2500komada ostalo, nemam puno vremena. ona ili i5 i7 plus
al dostava registred 2.5 dolara. tao na ali oni od 26 dolara su povoljniji
Menjao DrMika : 11.11.2016. u 20:58
Ja sam je juče (11.11) uzeo za 21.44 evra na Aliju sa poštarinom. Na mnogim mestima je bila i 19 i nešto ali su brzo rasorodate te varijante samo sa crnom narukvicom.
Dugo sam razmatrao šta da uzmem, prvenstveno čitajući na http://www.wareable.com/ i ovo je definitivno najboljii izbor za tu cenu. I još se možete tuširati sa njom, što je meni i preduslov za svaki sat.
Menjao Bixby : 12.11.2016. u 00:31
Bookmarks