Kod nas cene će biti manje samo kod prodavaca koji nabave 1,2 komada, prodaju, pa nabave opet po novoj smanjenoj ceni 1,2. Ostali svi kupe više pa onda uvek prodaju skuplje.
Možda je bilo reči ali ne mogu da nađem. Strix ili G1?
Imam Asus ploču. Razlika u ceni 10e što je zanemarljivo.
Nije uopste isti rang, Strix je po svemu bolji.
Voli dugačke šetnje po plaži, tunjevinu i custom vodena hlađenja.
Uzeo Strix A8G![]()
@FloydSRB
Kod "madjara" ? Vidim da se pojavio taj OC model za ~555eur dok je obican skuplji lol Odlicna cena, kontam da je na nekoj akciji.
Ma jok u Švajcarskoj na akciji za 460. I ovde je običan skuplji![]()
460 ajoj a meni ovih 560 delovalo ok ahaha izem ti srbiju kad ni ilegalan uvoz nije jeftiniji od normalne cene napolju xD
Fantasticno si prosao, nek te verno sluzi !
razmisljam o zameni 980Ti sa GTX 1080 pa me interesuje koja se najmanje greje... ne sme da predje dimenzije Strixa i mora da budr max 2 slota visine...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ovo su bezobrazno dobri rezultati. Steta sto cu je imati kad izadje 2080 karta.![]()
Imao je neko dodira sa Inno3D iChill modelima ?
Verovatno narucujem ovih dana x4 model, po onome sto sam nasao na netu za relativno nisku cenu nude bas odlican hladnjak ne idu preko 70c ni kada je klokovana do maksimuma, a kazu da su fanovi takodje dosta tihi cak i tada, ne najtisi na trzistu naravno![]()
Obrati pažnju na Asusov džambo džet na 45. sekundi https://www.youtube.com/watch?v=l_utspofsHI![]()
Pa dobro asus nikada ne bi drzao niko na 100% obrtaja xD
Hteo sam da vidim da li neko od nasih ima x3 ili x4 karticu, po svemu sudeci su skroz ok kupovina.
Za 560eur ide trenutno. Dojadilo mi da cekam Vegu lol
Ma znam, to su neke forice.Mislim da je jedan član foruma rekao da njegov sin ima, doduše, 1070 inno3d i da je hladna i tiha, bile su i slike na 1070 temi, a kako teme napreduju, to je negde na predhodnih 30-50 strana, možda februar-mart.
Svima je dojadilo, ja sam nešto krenuo sakupljati pare za neku grafičku i sad nemam ni jedne. xD
Menjao budaaa : 15.06.2017. u 00:43
Kakvo je stanje sa rudarima nece uskoro moci naci da kupis ni 1080 ni 1080ti posto u nestasici 1060 rudari kupuju 1070 a kako su i one sve prodate sada kupuju 1080 i 1080ti zato ako vec ne budes nasao nesto da kupis onda bolje onda sacekaj vegu koja ce valda uskoro da se pojavi ili da smaras sve madjare da cujes sta imaju u ponudi od kartica i da li sta jos uvek moze da se nabavi.
Bookmarks