Nije losa ta cena, jos kad dodje kod nasih operatera pa onda puni oglasi sa sve dvogodisnjom garancijom.Ja se nadam nekih 350e.
Nije losa ta cena, jos kad dodje kod nasih operatera pa onda puni oglasi sa sve dvogodisnjom garancijom.Ja se nadam nekih 350e.
Menjao La.Prestige : 24.03.2016. u 02:13
Bitcoin market is filled with individuals who know the price of everything, but the value of nothing.
^
Pa to je jos bolje.
Stvarno super telefon, nadam se da ce i drugi proizvodjaci, citaj android , proizvoditi uredjaje od 4 incha sa high end specifikacijama, a ne samo kao lite, a ono ne sluzi nicemu
Izgleda da je baterija bas dobra:
http://www.cultofmac.com/419707/entr...-battery-life/
Krenuli preprodavci... 649 evra . 16 GB, a od 64 me sramota u njegovo ime da napišem .
hehe
Menjao Ma®e : 25.03.2016. u 00:59
Zasto da ne. Ne razumem taj stav ako je tel manji da treba manje da kosta. Ranije su uvek bili laptopovi npr od 12 inca sa identicnim hardverom sa onima od 15 skuplji i to poprilicno...treba to sve nagurati u malo kuciste! Znaci nije mi jasno samo zasto su ostavili onako losu prednju kameru, ostalo sve super.
ljudi imam samo jedno pitanje oko povracaja pdv u madjarskoj
hocu da kupim ovaj telefon i onda odem u radnju i njima kazem da mi daju da popunim neki papir?
i da li vracaju pdv u radnji ili na granici ili gde?
posto citam na sto mesta razlicite price
hvala
Ljudi, vi kao da ste od juce.Poctna cena nema veze sa stvarnom, za mesec dana ce biti 400e
Ja sam vidjao sa mreze za 520-530e nove.Meni je to bolja kupovina zbog dvogodisnje garancije tako da nema nikakvog smisla davati za SE preko 400, cak mislim i da je to mnogo.
Bookmarks