To se izgleda nesto promenilo, ranije je na Sapphire bilo 24 meseca, XFX takodje.
To se izgleda nesto promenilo, ranije je na Sapphire bilo 24 meseca, XFX takodje.
XFX su moje. Znaci nema veze sto ne pise?
Jos jedno pitanje, imam jos 2x 570 ali nemam racun, da li ima sanse preko serijskog broja da vazi garancija?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam za patriot burst ssd morao da odem do najblize radnje da mi popune garanciju za trecu godinu.
Sent from my P10 lite using Tapatalk
Isto i ja za Intel SSD, 5 godina garancije. Naravno, rekose mi da ce oni to po serijskom da vide ali sam insistirao da popune garantni list.
Ziveo internet i informisanost.
Da nema ovoga kako bi sisali korisnike kao ovce,ovako svako ko zeli moze da nauci i nadje savet kako se boriti protiv njih.
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
Valjda imaš Fiskalni Račun. Ja uvek kupujem od njih. Dobijaš onaj račun i na račun je uvek zaheftan fiskalni račun a on je bitan i datum kupovine ti je na njemu. Kada odneseš na reklamaciju prodavac fotokopira račun i fiskalni i da ti potpisano "papirče" na kome ti stoji da si podneo komponentu na reklamaciju i čakaš da ti jave da li garancija usvojena ili nije....Jednostavno ko da ideš nogu pred nogu. E sad priznanje garancije e to je druga već priča.............
Magika Teorija i Praksa .http://teurgiamistica.blogspot.com
Bookmarks