koji fakultet treba da zavrsim da bih ja sve ovo znao i dal oni misle da je ovo USER FRIENDLY???
DwarfPool
Ethermine
ethpool
Coinotron
Nanopool
koji fakultet treba da zavrsim da bih ja sve ovo znao i dal oni misle da je ovo USER FRIENDLY???
Nema NJAVAZNIJEG jel isplativo to zezanje ?![]()
Menjao Bojan.zex : 01.08.2015. u 19:05
Po ovome https://etherchain.org/statistics/miners najslabiji miner ima 10mhs , a najjaci par gigaNe vredi procesorom, jel uspeo neko grafike. Ja ću tek za par dana moći da se zezam sa ovim, ako uopšte bude imalo smisla.
digo ruke, ako moze neko da nam poobjasni kako i sta ako ne srecno , uglavnom 7950 sam pokrenuo i baca cini mi se 18Mh , ali samo jednom uspeo ne znam kako od tada uvek network start failed i ne umem da se zakacim na mrezu ...![]()
![]()
Ti si to iskompajlirao ili?
Ne uspevam da iskompaliram cpp-ethereum u visual studiju.
Menjao sam633 : 01.08.2015. u 20:45
Igoritza:"Necu se ja vala ovde vise nikad registrovati."
Sinhronizovao sam i nešto se kopa, neznam koja mi je brzina, gde kopam, koja mi je adresa i još manje hash....![]()
Dole u donjoj linij, skroz na dnu mozes da vidi kolko bacas, ja to ne mogu da ponovim nikako. Gore u padajucem meniju mozes da prebacis na gpu mining...
Aha, thanks, jedna nedoumica manje, imam APU 5700 i neće GPU kopanje blokira se sve, možda treba više video ram da se dodeli kod mene je 768mb. Sad ću da pustim na jedan rig da vidim kako se ponaša....
Sinhronizacija traje 15-20min....
ma ja ne uspevam da pokrenem sinhronizaciju sa mrezom
Klikni na Network pa na Connect to Per, postoji problem u UDP konekciji mora u tvom ruteru da se otvori neki 3033 ili koji već port da bi bila automatska konekcija mada ja to nisam radio radi ovako...
Bookmarks