Auu..a inace celu pastu potrosis na jedno montiranje?
A pomenuti athlon je furunica.. ti predlazes da se na hladjenju ustedi??
Auu..a inace celu pastu potrosis na jedno montiranje?
A pomenuti athlon je furunica.. ti predlazes da se na hladjenju ustedi??
Menjao bombaš : 08.04.2016. u 23:09
Imas i GD 900 30G za 6 buck-a pa mazi do mile volje
Hvala svima.
Pitao sam za rok paste baš zbog toga jer bih je koristio i kasnije kad promenim konfiguraciju (što će morati da bude uskoro) i za HTPC koji je u planu.
Vidim da su pomenute paste oko hiljadu dinara špric. Koliko su te bolje (AC5 I OCZ freeze)?
^ kad vec dajes 1+K za pastu uzmi onda tecni metal koja ce da oduva sve te![]()
Pevac
Druze,skalpiraj proc i nabavi CM Nepton 240M i polij tecni metal
Sala naravno.
Uzgred,nije ac5,nego AS5.
Trece,ta OCZ...nikad cuo,verovatno je u rangu sa TT koju dobijas fabricki uz kuler.
Cetvrto,ta AS5 je ista,ali ista kao NT-H1.
Nemoj da se primas,sve bolje od majoneza ima da ladi.
Peto,samo na sred proca stavi omanje zrno graska,preko kuler,i vozi.
Nemoj je razmazivati,ni plastikom,a ne daj boze prstom
Uzdravlje.
Ma kakve skupocene paste, kakvi bakraci... Za taj novac lepo nabavi LC CC95.
Moj 771 na 775 mod :: šta i kako :: baza mikrokodovanih BIOS fajlova za tvoju ploču
Čistio sam PC pa hteo i to da promenim. Inace temperature posle čišćenja su 27 i 33 po jezgru u IDLE.
Imam pastu koju su preporučivali ovde (mk ili PK 2, tako nešto ne vidi se na kesici) od 2g, ali mi se cini da je nešto tvrđa nego što pamtim, pa je zato ne bih koristio.
Hteo sam da uzmem LC ali 12, ali ne znam da li će stati u kućište. Ispod 12 ne bih uzimao (kad plaćam makar nek bude tiše a i da stavim posle u novu konfiguraciju).
Stari kompjuter, treba platforma da se menja, pa ne bih da kupujem nešto što ću posle opet morati da menjam.
Tako da sam trenutno u pat poziciji.
Da su temperature veće uzeo bih pastu, a pitao sam za kvalitetnu jer bih je posle koristio i za novi kompjuter (iako je kod ovog overkill)![]()
Imas u temi nasa misljenja oko pasti,pa ti proceni sta je najbolje za tebe i tvoj sadasnji a i buduci komp.
Hoću, naravno. Hvala svima![]()
HALNZIYE HY880, video sam da se pojavila u prodaji, da li se radi o pasti visokog kvaliteta? Zanima me vase misljenje u poredjenju sa Noctua NT-H1?
Ne znam za tu prvu ali nt-h1 nije ništa posebno. Zato što ta pasta nema kvalitet kao ona nt-h1 koja dolazi sa Noctuinim kulerom i koja je veoma dobra.
The Dark Side of the Force is the pathway to many abilities some call unnatural.http://teurgiamistica.blogspot.com
hmm znaci ova u prodaji Noctua NT-H1 nije ista pasta kao ona sto dolazi uz kulere isto NT-H1 ?
Bookmarks