Sad nadjoh ovaj video :
Izgleda da se nije taj Nepton pokazao nesto dobro sto se buke tice. Doduse ovo je 280L...
Sad nadjoh ovaj video :
Izgleda da se nije taj Nepton pokazao nesto dobro sto se buke tice. Doduse ovo je 280L...
Potpuno druga pumpa je na 240M![]()
Voli dugačke šetnje po plaži, tunjevinu i custom vodena hlađenja.
I tisi ventovi
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Kupio sam seidon 120 v2 uskoro treba da se montira vidim dosta pozitivnih komentara za ovo hladjenje nadam se da nisam pogresio sto sam ga uzeo.
Trebao bi da je drasticno bolji od V1, koji je tezak otpad![]()
To sam i ja citao da je dosta sve pobaljsano pa sam uzeo a iskreno i zeleo sam vodeno
Moj 771 na 775 mod :: šta i kako :: baza mikrokodovanih BIOS fajlova za tvoju ploču
Ne znam gde da pitam pa reko ajde ovde. Sinoc sam primetio da temperature cpu sa seidonom 120v v2 temperature su velike kada ga nisam klokovao bile su 60+ pa cak mozda i do 70. Kada sam klokovao prebacivale 80 stavio sam cpu na 4.3. Ucemu bi mogao biti problem posto sam gledao razne snimke i temperature bi trebale mnogo manje da budu?
Sa kojim naponom ide preko 80°C i u kom test programu ili se to dešava u igrama?
Pa u igrama nisam nista probao posto sam sinoc prikacio malo da vidom kako se i sta ponasa to cu vise danas kada se kuci vratim sa posla.
Uglavnom stavio sam ga na 5 minuta na prime 95 fabricki i video da je temperatura ol preko 60 sada se bas nesecam mozda je dosla do 70. A kada sam povecao klok na 4.3 i voltazu na valjda 1.270 temperatura je prebacivala 84.
Taj "valjda 1.270" je previše visok napon za taj klok.Probaj da sa što nižim naponom održiš stabilnost overkloka u igrama.
Ma meni nije jasno po klipovima sam gledao da temperature su za skoro 10 do 15 stepeni su manje kod mene je kao da sam stavio moj prethodni lc cc97. Da li nije nesto nastelovano stvarno neznam.
Kao sto rece Kolos to je visok napon, a uopste ne mozes da se orijentises na testove i kolike temperature drugi imaju jer debljina silikona kojim se lepi IHS za jezgro varira znacajno.
Posebno sto ti imas 4670k koji su imali losiju termalnu pastu ispod IHS-a u odnosu na devils canyon procesore.
Pa sta da mu radim sada?
Bookmarks