»RSS Benchmark sajt

      Strana 937 od 956 PrvaPrva ... 437837887927933934935936937938939940941947 ... PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 14.041 do 14.055 od ukupno 14332

      Tema: Windows (phone) 10

      1. #14041
        Banned
        Na forumu od
        Dec 2007
        Lokacija
        Eurasia
        Poruka
        11.471
      2. Moja mašina
        • CPU: AMD FX 6300 > LC-CC-120
        • MoBo: Gigabyte 990XA-UD3
        • RAM: Kingston HyperX Fury (2 x 4GB) 1866MHz
        • VGA: MSI Radeon HD 7850
        • MON: Samsung SyncMaster 2233
        • HDD: Transcend 370s 256GB, WD10EZRZ 1TB
        • OPT: Sony Optiarc 5240S
        • Case: MS Black Widow ::: Thermaltake Toughpower XT 675W
        • SND: Creative Audigy 2 (SB0400)
        • OS: Windows 10 / Ubuntu Gnome 17.10
        • INET: DSL
        • Ostalo: Zune HD <3 + Kindle 4gen + Lumia 950 + Nokia 5


      3. 15063.608

        Sent from mTalk

      4. #14042
        Member Avatar korisnika joojant200
        Na forumu od
        Dec 2001
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        1.093
      5. Moja mašina
        • CPU: Xeon e5450 i OCZ Vendetta2
        • MoBo: Asus P5K
        • RAM: 4gb pc800
        • VGA: GF8600gt Silent
        • MON: Samsung 940B pivot
        • HDD: Seagate 7200.10 250Gb+ Hitachi 7k1000.B 1Tb
        • OPT: LiteOn ihas122-18b
        • Case: ChieftechBX/Chieftech550
        • SND: Creative Live Value 5.1
        • LAP: Dell E6330
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Nokia 925, Onda V972, Xbox360 RGH
      6. Izvadio si karticu, nije vise daily driver?

      7. #14043
        Banned
        Na forumu od
        Dec 2007
        Lokacija
        Eurasia
        Poruka
        11.471
      8. Moja mašina
        • CPU: AMD FX 6300 > LC-CC-120
        • MoBo: Gigabyte 990XA-UD3
        • RAM: Kingston HyperX Fury (2 x 4GB) 1866MHz
        • VGA: MSI Radeon HD 7850
        • MON: Samsung SyncMaster 2233
        • HDD: Transcend 370s 256GB, WD10EZRZ 1TB
        • OPT: Sony Optiarc 5240S
        • Case: MS Black Widow ::: Thermaltake Toughpower XT 675W
        • SND: Creative Audigy 2 (SB0400)
        • OS: Windows 10 / Ubuntu Gnome 17.10
        • INET: DSL
        • Ostalo: Zune HD <3 + Kindle 4gen + Lumia 950 + Nokia 5
      9. Citat Citiram korisnika: joojant200 Pogledaj poruku
        Izvadio si karticu, nije vise daily driver?
        nije ali za fotkanje i slusanje podcast-a je odlican

      10. #14044
        Member Avatar korisnika TosaNS
        Na forumu od
        Aug 2010
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        2.456
      11. Moja mašina
        • CPU: AMD FX-8320 3.5GHz
        • MoBo: MSI 970A-G43
        • RAM: Kingston DDR3 4 x 2Gb 1333Mhz
        • VGA: GeForce GTX660 MSI OC 2GB
        • MON: Dell
        • OPT: LG
        • Case: Blueberry CN-872BK sa napajanjem CHIEFTEC CTG-500-80P 500W
        • SND: Creative - Inspire P580 5.1
        • OS: Windows 7 Ultimate x64
        • INET: DSL
        • Ostalo: G110 + G9 :)
      12. Stigao mi apdejt 1715 nisam na CU. Verovatno neke ispravke, peglanje OS.

        Sent from mTalk
        Soylent Green is people

      13. #14045
        Member
        Na forumu od
        Dec 2012
        Poruka
        469
        Citat Citiram korisnika: kizazvucnik Pogledaj poruku
        Meni je "neprihvatljivo"da nece ni na jedan ni na drugi wifi.
        Moralo bi da moze.
        Ako imas racunar/laptop sa windows 10 sistemom,ali uslov je da ima wifi karticu,mozes da probas i sledece.
        Start/postavke/Mreza i internet
        Kada se udje u Mreza i internet,ima sa leve strane sledece opcije,
        Status,wifi(za ovo mora racunar da poseduje wifi karticu)i jos par opcija.
        Ono sto nama treba je opcija Mobilni hotspot.
        Klik na mobilni hotspot/deli moju internet vezu sa drugim uredjajima/Ukljuciti
        Ime mreze/lozinka,postaviti po zelji.
        Tada racunar/laptop koji je povezan na wifi mrezu i dalje radi normalno,ali sada u isto vreme radi i kao wifi ruter,na koji mogu 8 uredjaja da se povezu.
        To je za prvu pomoc.Odlicno opcija kad je neko na letovanju,itd.
        Danas dosao kuci sa posla, pokusam da se spojim na ZTE spojim se iz prve, popnem se na sprat da sespojim na ZyXel ista stvar, zasto nije htjelo prethodna 2 dana pojma nemam....a danas sam isao da kupim neki Xiaomi MI i da su mi uzeli Lumiu u racun kupio bi, medjutim nigdje ne zele da uzmu windows phone u racun jer ih niko nece

        EDIT: auu koja tuga bio konektovan na minut i diskonektovalo me opet pise NO INTERNET
        Menjao gorantz : 13.09.2017. u 20:23

      14. #14046
        Member Avatar korisnika joojant200
        Na forumu od
        Dec 2001
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        1.093
      15. Moja mašina
        • CPU: Xeon e5450 i OCZ Vendetta2
        • MoBo: Asus P5K
        • RAM: 4gb pc800
        • VGA: GF8600gt Silent
        • MON: Samsung 940B pivot
        • HDD: Seagate 7200.10 250Gb+ Hitachi 7k1000.B 1Tb
        • OPT: LiteOn ihas122-18b
        • Case: ChieftechBX/Chieftech550
        • SND: Creative Live Value 5.1
        • LAP: Dell E6330
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Nokia 925, Onda V972, Xbox360 RGH
      16. Da li si zyxel podesio kao repeater?

      17. #14047
        Member
        Na forumu od
        Dec 2012
        Poruka
        469
        ne nisam nista podesavao niti dirao od podesavanja na ZyXel, samo sam donio taj novi ZTE modem-ruter i zamijenio umjesto starog. Svi se ostali konektuju bez problema, samo je na ovom telefonu problem. Jedino sto sam primijetio da sada na oba rutera kada se konektujem (nema interneta) i odem na mrezu pa properties, pise da je ip gateway 192.168.213.1 (koji i jeste na ZyXelu ali mi taj gateway pise kada se spojim i na ovom ZTE gdje je IP gateway 192.168.1.1
        nemam vise ideje sta da radim, svugdje se konektujem bez problema.

      18. #14048
        Member Avatar korisnika joojant200
        Na forumu od
        Dec 2001
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        1.093
      19. Moja mašina
        • CPU: Xeon e5450 i OCZ Vendetta2
        • MoBo: Asus P5K
        • RAM: 4gb pc800
        • VGA: GF8600gt Silent
        • MON: Samsung 940B pivot
        • HDD: Seagate 7200.10 250Gb+ Hitachi 7k1000.B 1Tb
        • OPT: LiteOn ihas122-18b
        • Case: ChieftechBX/Chieftech550
        • SND: Creative Live Value 5.1
        • LAP: Dell E6330
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Nokia 925, Onda V972, Xbox360 RGH
      20. Probaj da iskljucis zyxel iz struje, resetujes zte (upali-ugasi) pa da se konektujes dole na zte wifi, da li ce raditi net?

      21. #14049
        Member
        Na forumu od
        Jan 2014
        Lokacija
        Hong Kong
        Poruka
        612
      22. Moja mašina
        • CPU: i7-4771 @3.9GHz
        • MoBo: Gigabyte GA-H87M-D3H
        • RAM: 2x8GB DDR3 Kingston HyperX 1333MHz CL9
        • VGA: Gigabyte GTX 970 G1
        • MON: LG L246WHX-BN
        • HDD: Samsung 830 128GB + Seagate 1TB @7.2k
        • OPT: LG GH24NSB0
        • Case: prostrto po stolu
        • SND: Logitech Z-2300
        • OS: Win 7 x64 Ultimate
        • INET: DSL
        • Ostalo: Logitech G600 + IME 3.0
      23. Nesto mi tu jako smrdi po pitanju postavka mreze. Oba rutera su ti na 192.168 opsegu a taj na spratu koji nema diretknu vezu sa dsl linijom bi na wifi morao da ima neki drugi opseg van 192.168 iz razloga sto ne moze da rutira saobracaj unutar jedne mreze na dva mrezna interfejsa (kabl i wifi). Ako znas kako, na tom ruteru koji ti je na spratu, promeni DHCP ospeg na 10.0.0.1 do 10.0.0.254 sa subnet maskom 255.255.255.0. Promeni pa javi.

      24. #14050
        Member
        Na forumu od
        Dec 2012
        Poruka
        469

        Valjda sam dobro podesio, ali nista se nije promijenilo opet nemam net.

      25. #14051
        Member Avatar korisnika kizazvucnik
        Na forumu od
        Sep 2015
        Poruka
        64
        Ono sto bi trebalo probati je sledece:
        Resetovati na fabricko i jedan i drugi uredjaj.
        Posto je zte adsl wifi modem,prvo njega aktivirati.
        Podesiti ime wifi mreze i sifru.Ako ne radi,prebaciti enkripciju na wep,morao bi tada telefon da radi.
        Ako ni to ne daje rezultate,probati dalje:
        Iz zte uredjaja,on ima 4 lan prikljucka,mogu da se koriste samo lan 1 i lan 4,2 i 3 su rezervisani za iptv,ne koriste se(osim ako se ne otkljucaju)
        Znaci, lan kabl ukljuciti u zte ,LAN 1,pa u drugi/ZyXel na WAN.Uredjaji ne mogu da imaju istu ip adresu.
        Ako je na zte 192,168.1.1 na drugom ne moze da bude ista,mora da se promeni.Ukljuciti wifi,dati ime i podesiti sifru.
        Ako i to ne radi,iskljuciti lan kabl.ZyXel moze da radi kao repetitor.Pod uslovom da moze da uhvati wifi signal sa zte.
        Ako postoji signal,u podesavanjima,ukljuciti repetitor,u listi naci svoju wifi mrezu,koju emituje zte.
        Ukucati sifru,istu kao sto je na zte.Ako ne radi i tada,iskljuciti na ZyXel,dhcp,zato sto tada radi dhcp na zte.Ne mogu u isto vreme raditi 2 dhcp.
        Ako ni tada ne radi,pozvati u goste nekoga sa win telefonom.Ako njegov radi,a taj i dalje ne,resetovati telefon,factory reset.
        Ako ni tada ne radi,pozvati nekoga ko se malo vise razume,da pogleda/proveri konfiguraciju zte/ZyXel uredjaja.
        Ako si negde u Beogradu,Vozdovac ,mogu da ti pomognem.

      26. #14052
        Member Avatar korisnika kizazvucnik
        Na forumu od
        Sep 2015
        Poruka
        64
        Click image for larger version. 

Name:	wp_ss_20170914_0002.png 
Views:	80 
Size:	106,5 KB 
ID:	236352Click image for larger version. 

Name:	wp_ss_20170914_0001.png 
Views:	75 
Size:	70,9 KB 
ID:	236351

      27. #14053
        Member
        Na forumu od
        Jan 2014
        Lokacija
        Hong Kong
        Poruka
        612
      28. Moja mašina
        • CPU: i7-4771 @3.9GHz
        • MoBo: Gigabyte GA-H87M-D3H
        • RAM: 2x8GB DDR3 Kingston HyperX 1333MHz CL9
        • VGA: Gigabyte GTX 970 G1
        • MON: LG L246WHX-BN
        • HDD: Samsung 830 128GB + Seagate 1TB @7.2k
        • OPT: LG GH24NSB0
        • Case: prostrto po stolu
        • SND: Logitech Z-2300
        • OS: Win 7 x64 Ultimate
        • INET: DSL
        • Ostalo: Logitech G600 + IME 3.0
      29. Nije to to gprantz, podesio si internet link, to ostavi na get from ISP. Vidis na ovom skrinsotu levo DHCP server, e tu treba da podesis mrezu jer su to adrese koje ce taj ruter da deli uredjajima koji se na njega nakace.

      30. #14054
        Member
        Na forumu od
        Dec 2012
        Poruka
        469
        @imbaqq
        ne moze probao sam tu ali dobijem poruku Failed
        @kizazvucnik
        hvala probacu i to mada kako stvari stoje uskoro ide potraznja za kupovinom nekog androida, lijepo izgleda windows i dosta mi je tesko se vratiti na android ali je realno dosta osakacen telefon

      31. #14055
        Member
        Na forumu od
        Jan 2014
        Lokacija
        Hong Kong
        Poruka
        612
      32. Moja mašina
        • CPU: i7-4771 @3.9GHz
        • MoBo: Gigabyte GA-H87M-D3H
        • RAM: 2x8GB DDR3 Kingston HyperX 1333MHz CL9
        • VGA: Gigabyte GTX 970 G1
        • MON: LG L246WHX-BN
        • HDD: Samsung 830 128GB + Seagate 1TB @7.2k
        • OPT: LG GH24NSB0
        • Case: prostrto po stolu
        • SND: Logitech Z-2300
        • OS: Win 7 x64 Ultimate
        • INET: DSL
        • Ostalo: Logitech G600 + IME 3.0
      33. Jedino da zi to neko namesti bilo na licu mesta bilo online preko npr. Teamviewera.

      Strana 937 od 956 PrvaPrva ... 437837887927933934935936937938939940941947 ... PoslednjaPoslednja

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •