Šta je novo?

Telefon ~ 250e

Mrljesana

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2013
Poruke
2,578
Poena
255
Razmisljam da uzmem neki dobar telefon, sa dobrom kamerom, pretezno da se koristi za Web, a mozda ce i po koju igricu. ;)
Baterija i nije toliko bitna (ali minium da moze 2-3h SoT ! ). Razmisljam se o LG G2 modelu za taj novac ukoliko nadjem.

Sta mozete da preporucite i kakav je njegov "sin" LG G2 mini ?

P.S : Ne mora da bude nov.
 
Poslednja izmena:
Ovaj moj podrzava, micro sim format kartice :) jednostavno sam odusevljen telefonom, prezadovoljan :)
@toske81 Buraz u Bulevaru tamo kod crke svetog Marka prekoputa "Air Serbia" predstavnistva imas menjacnicu i ujedno prodavnicu mobilnih telefona i opreme, odlicne cene za sve telefone imaju, ja sam se odusevio kada sam nasao za te pare, gde god drugde da sam gledao nisam ispod 330e nasao 32gb verziju...
 
Ја ти могу рећи да тренутно скупљам паре за нексус 5 :)
 
Za oppo prvi put cujem ali gledajuci spec definitvino oppo :D dok izmedju neksusa i g2 ja bih opet izabrao G2 :)
 
opo sačekajte malo jer prvi mačići se uvek bacaju u vodu :). tolika je potraznja da ne mogu da stignu u fabrici da ih naprave te je problem isti za rezervne delove jer se vec pojavilo par felericnih i problem sa ekranima.
 
Za 250 - tesko. Da ima dobru kameru, bateriju i da je noviji fon. Z1compact i Z1 su polovni i dalje preko 250e.

Za malo vise para imas novu Xperiu ZR, to je prakticno compact verzija Xperie Z. Kamera je dobra tj u okvirima te klase za 2013 godinu (ovaj fon nije imao softv. probleme sa kamerom kao veci XZ), autonomija je i dalje odlicna, jacina osvetljenja ekrana i kontrast su dovoljno visoki e jedino sto nema uglove gledanja kao IPS jer je ovo VA a mozda i TN panel.

Po prodavnicama tesko da postoji bolji telefon za 265e od XZR. Po oglasima vec za te pare mozes da nadjes vece i bolje (polovne) S4, Nexus 5..
 
Poslednja izmena:
Gledao sam ZR, jel dobio KitKat ? Nasao sam nov u nekom mobile speed ja mislim, za oko 225 eura.

Nemam pojma, koliko znam taj telefon je zvanicno prisutan samo na nekim evropskim trzistima, xda podrska je veoma slaba. Mislim da ima zvanicni KK ali to je to sto se apdejtova tice, mozda ce se pojaviti neki noviji, prokuvan romovii ali ne racunaj mnogo na to.
 
Prodaj Nexus 5. Imas ga novog sa garancijom za ~290e. A takodje mozes i polovan da nadjes za 250e starosti svega par meseci. To ti je moj predlog. Po mom misljenju najvise daje za date pare.

Edit: Nisam dobro pogledao 3cu stranu, pa tek sad videh da si pazario telefon. Nek ti je sa srecom! :)
 
Poslednja izmena:
Mogu samo da se ubacim u priču da sam i ja pazario g2 pre dva dana,doduše ne novog,starog 2 meseca,al je u bukvalno novom stanju,lik ga koristio kao drugi tel: ) a prodaje ga jer skuplja pare za note 4 kad izadje da uzme... za sam telefonu mogu reći da sam sa svim prezadovoljan, prebrz,baterija vrhunska...ma sve je odlično,za moje potrebe,a pre toga sam koristio alcatel idol x koji me je tako razočarao,da sam prosto morao da ga prodam posle 2 meseca korišćenja koliko je počeo da me nervira :)
 
Znam da treba da stigne g3 rom i android L,mislim da sam baš juče naleteo na taj info... inače ja sam moj pazario za 270 *******... i u tom trenutku je bio najbolja opcija za te pare,bilo je i za manje,al bez garancije... kao telefoni su iz mađarske i nemaju garanciju,takav je bio svaki drugi što sam zvao da se raspitam... ovaj što sam ja uzeo od čoveka,je prvi vlasnik uzeo ga u telenoru i bio mu drugi tel kao što rekoh,više tel za net,a službeni ima nexus5,ja cenim da sam dobro prošao,još dve maskice za džabe i folija na ekranu bila na njemu od prvog dana...
 
Nazad
Vrh Dno