»RSS Benchmark sajt

      Strana 340 od 354 PrvaPrva ... 240290330336337338339340341342343344350 ... PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 5.086 do 5.100 od ukupno 5304

      Tema: Moj 771 na 775 mod (FAQ u prvom postu)

      1. #5086
        Banned
        Na forumu od
        Mar 2015
        Lokacija
        Niš,okolina
        Poruka
        715
      2. Moja mašina
        • CPU: Intel Xeon E5440 4Ghz
        • MoBo: ASUS P5Q
        • RAM: 7GB 1088Mhz
        • VGA: ASUS GTX580 DCU II
        • MON: Benq XL2410t
        • HDD: WD VelociRaptor 300Gb
        • SND: AC97
        • OS: Windows 7 Ultimate x64
        • INET: UMTS/GPRS
        • Ostalo: Jetion JT-DMS002 gaming mouse
      3. da se pohvalim da na 3.6ghz imam stabilnost na p5q ploci i e5440. izgleda da je losije napajanje napravilo problem,vidite li vi to...nek bude za nauk. da kupim neko novo napajanje u prodavnici i zamenim memorije za 1066 module sa hladnjacima,pa da vidimo onda dokle cu dogurati?

      4. #5087
        Member Avatar korisnika Pega
        Na forumu od
        Apr 2006
        Lokacija
        Beograd, Lion
        Poruka
        1.529
      5. Moja mašina
        • CPU: X5650@4.7GHz (1.35V) on H2O
        • MoBo: Rampage III Extreme
        • RAM: Corsair 24GB@2000MHz
        • VGA: 2 x MSi GTX 480 Hydrogen@800/2000
        • MON: Viewsonic VX2260wm
        • HDD: Ima gi raznih
        • OPT: LaCie eksterni DVD-RW
        • Case: Primochill Wet Bench + Corsair HX850
        • SND: ESI Maya44, Marantz PM6005, KEF Q300, Cambridge Audio Sonata CD30, Akai AP-100C & Sansui SR-222mk2
        • OS: Win 10 Pro x64
        • LAP: HP EliteBook 820 G3 FHD IPS
        • TV: neki JVC (šatro)
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Sony A6000 :: Olympus OM-4Ti, Minolta X-700
      6. Citat Citiram korisnika: Nišlija_1992 Pogledaj poruku
        da se pohvalim da na 3.6ghz imam stabilnost na p5q ploci i e5440. izgleda da je losije napajanje napravilo problem,vidite li vi to...nek bude za nauk. da kupim neko novo napajanje u prodavnici i zamenim memorije za 1066 module sa hladnjacima,pa da vidimo onda dokle cu dogurati?
        Ja ne bih dirao..

        Sent from my SM-N950F using Tapatalk

      7. #5088
        Member Avatar korisnika LaxGTR
        Na forumu od
        Jan 2009
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        536
      8. Moja mašina
        • CPU: Intel Xeon E5450 + OCZ Vendetta
        • MoBo: ASUS P5K-E
        • RAM: 4GB Kingston HyperX
        • VGA: nVidia® GeForce® GTX660ti PE
        • MON: LG Flatron E2251 Led
        • HDD: WD Black
        • Case: Xigmatek Midgard
        • OS: Windows 10 + Ubuntu
        • LAP: Lenovo Legion Y520
        • INET: Wifi
        • Ostalo: CM STORM Quickfire TK + IntelliMouse Steelseries edition + Razer Goliathus Speed Extended
      9. Citat Citiram korisnika: Nišlija_1992 Pogledaj poruku
        moram da diram,trebace zbog brze grafe kad uzmem. da probam preko 4ghz.
        Sa tim cipsetom tesko da nategnes preko 3.7-8Ghz...

        Sent from my PandaS7Edge
        Can i root that?

      10. #5089
        Member
        Na forumu od
        Mar 2015
        Poruka
        349
      11. Moja mašina
        • CPU: AMD Ryzen 5 1600 + Cooler Master 212 Evo
        • MoBo: MSI B350 Tomahawk
        • RAM: 16GB ADATA + 4GB Patriot na 2400MHz
        • VGA: Nvidia GeForce GTX660 Gigabyte
        • MON: BenQ 27" GW2760S
        • HDD: 1TB Seagate + 500GB Hitatchi + Corsair Force MP500 NVMe 3000/2400/MB/s
        • Case: LC Power Jupiter X Pro-918B
        • OS: Arch Linux
        • INET: Wifi
      12. Ja sam na GA-P35-DS3R nagurao E5450 na 3.9GHz sa nekim sklj ramom. Bio je stabilan oko sat vremena u Primeu95.

      13. #5090
        Member Avatar korisnika jozza
        Na forumu od
        Apr 2005
        Lokacija
        Surchin
        Poruka
        1.044
      14. Moja mašina
        • CPU: Intel i5 2500
        • MoBo: Intel DQ67SW
        • RAM: 16GB HyperX DDR3
        • VGA: Asus 280X TOP 3GB
        • MON: Samsung 2233SN
        • HDD: Samsung 750 EVO 250GB + 4*WD Green 2TB
        • OPT: Blue Ray
        • Case: CM 690 Advanced II/ TT Smart Se 530W modular
        • SND: int/Yamaha S-301/Wharfedale Diamond 220
        • OS: Win 2k8R2 & Win7 64bit & XP 32bit
        • LAP: Dell Latitude E6540 i7 8GB HD8790M
        • TV: Sony KDL-55W829B
        • INET: Wifi
        • Ostalo: Sony Vaio S, HP ProBook, Dell Latitude E6540
      15. Citat Citiram korisnika: Nišlija_1992 Pogledaj poruku
        da se pohvalim da na 3.6ghz imam stabilnost na p5q ploci i e5440. izgleda da je losije napajanje napravilo problem,vidite li vi to...nek bude za nauk. da kupim neko novo napajanje u prodavnici i zamenim memorije za 1066 module sa hladnjacima,pa da vidimo onda dokle cu dogurati?
        Nemoj kupovati "neko" napajanje. Na napajanju se ne štedi.

        Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

      16. #5091
        Member Avatar korisnika Zulu 92
        Na forumu od
        Jan 2008
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        3.200
      17. Moja mašina
        • CPU: Intel Core I5 6400 + LC POWER Cosmo Cool LC-CC-120 / Intel Xeon E5440 + CM Hyper TX2
        • MoBo: ASRock H170A-X1/3.1 / Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0
        • RAM: 2x CT8G4DFS8213 / Kingstone DDR2 4x2GB
        • VGA: Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming 6GB / Gigabyte GV-N660OC-2GD
        • MON: Dell U2312HM / Samsung TV UE32J5100AW
        • HDD: Samsung SSD 850 EVO 250GB, Toshiba DT01ACA200 / Kingstone V300 120GB, WD 160GB
        • Case: MS-I Black widow i Seasonic 650AM / MS-I Sirius II i Chieftech 550w
        • SND: Asus Xonar DGX/Aiwa...
        • OS: Windows 10 64bit / Windows 10 64bit
        • LAP: Asus N71JA
        • TV: Samsung TV UE32J5100AW
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Razer Deathadder 3.5 i Aula Reaper / Logitech K360
      18. Citat Citiram korisnika: jozza Pogledaj poruku
        Nemoj kupovati "neko" napajanje. Na napajanju se ne štedi.

        Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
        Apsolutno. Cim je rekao da je menjao napajanje rekoh mu da je to problem. To je prva stvar koju sam naucio na ovom forumu

        Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

      19. #5092
        Banned
        Na forumu od
        Mar 2015
        Lokacija
        Niš,okolina
        Poruka
        715
      20. Moja mašina
        • CPU: Intel Xeon E5440 4Ghz
        • MoBo: ASUS P5Q
        • RAM: 7GB 1088Mhz
        • VGA: ASUS GTX580 DCU II
        • MON: Benq XL2410t
        • HDD: WD VelociRaptor 300Gb
        • SND: AC97
        • OS: Windows 7 Ultimate x64
        • INET: UMTS/GPRS
        • Ostalo: Jetion JT-DMS002 gaming mouse
      21. Hvala na savetima ljudi. Ne,definitivno polovno vise ne...Ima lepo da dam nekih 60 evra i kupim novo. Vi bi mi mogli preporuciti neko za te pare. Bitno je da ima preko 30 ampera na 12v. Ovo ima 38a,al dzaba...izgleda da je staro i oslabilo,cim mi ne drzi sistem stabilnim. Verovatno krenu jako da variraju naponi u opterecenju,posto u 2D modu nemam problema.

      22. #5093
        Member Avatar korisnika LaxGTR
        Na forumu od
        Jan 2009
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        536
      23. Moja mašina
        • CPU: Intel Xeon E5450 + OCZ Vendetta
        • MoBo: ASUS P5K-E
        • RAM: 4GB Kingston HyperX
        • VGA: nVidia® GeForce® GTX660ti PE
        • MON: LG Flatron E2251 Led
        • HDD: WD Black
        • Case: Xigmatek Midgard
        • OS: Windows 10 + Ubuntu
        • LAP: Lenovo Legion Y520
        • INET: Wifi
        • Ostalo: CM STORM Quickfire TK + IntelliMouse Steelseries edition + Razer Goliathus Speed Extended
      24. Tek sam sad shvatio da ima P45 plocu, koliko se secam bila je neka leva.. Probaj da uzmes proveren ram ako vec bacas kes pa utegni lepo sve. Brzi ram ne garantuje da ces bolje da OC.

        Sent from my PandaS7Edge
        Can i root that?

      25. #5094
        Banned
        Na forumu od
        Mar 2015
        Lokacija
        Niš,okolina
        Poruka
        715
      26. Moja mašina
        • CPU: Intel Xeon E5440 4Ghz
        • MoBo: ASUS P5Q
        • RAM: 7GB 1088Mhz
        • VGA: ASUS GTX580 DCU II
        • MON: Benq XL2410t
        • HDD: WD VelociRaptor 300Gb
        • SND: AC97
        • OS: Windows 7 Ultimate x64
        • INET: UMTS/GPRS
        • Ostalo: Jetion JT-DMS002 gaming mouse
      27. Ouch...odavno sam je kupio. Tu staru MSI P31 sam utrapio za 1000 dinara.

      28. #5095
        Banned
        Na forumu od
        Jan 2018
        Poruka
        44
        Citat Citiram korisnika: Pega Pogledaj poruku
        ^Pančevci, u međuvremenu možete malo da ispratite oglase u PA.. Neka ovo bude in line with sa mojom prethodnom da X58 ne treba plaćati više od 50-60e..
        eeee.a kad je meni trebala 1366 plojka ni one asusove najbudjavije sa pride pola polupanih slotova nije bilo ispod 100e...

      29. #5096
        Member Avatar korisnika Pega
        Na forumu od
        Apr 2006
        Lokacija
        Beograd, Lion
        Poruka
        1.529
      30. Moja mašina
        • CPU: X5650@4.7GHz (1.35V) on H2O
        • MoBo: Rampage III Extreme
        • RAM: Corsair 24GB@2000MHz
        • VGA: 2 x MSi GTX 480 Hydrogen@800/2000
        • MON: Viewsonic VX2260wm
        • HDD: Ima gi raznih
        • OPT: LaCie eksterni DVD-RW
        • Case: Primochill Wet Bench + Corsair HX850
        • SND: ESI Maya44, Marantz PM6005, KEF Q300, Cambridge Audio Sonata CD30, Akai AP-100C & Sansui SR-222mk2
        • OS: Win 10 Pro x64
        • LAP: HP EliteBook 820 G3 FHD IPS
        • TV: neki JVC (šatro)
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Sony A6000 :: Olympus OM-4Ti, Minolta X-700
      31. Citat Citiram korisnika: TheUmart Pogledaj poruku
        eeee.a kad je meni trebala 1366 plojka ni one asusove najbudjavije sa pride pola polupanih slotova nije bilo ispod 100e...
        X58 hype..

        Sent from my SM-N950F using Tapatalk

      32. #5097
        Member Avatar korisnika Nes*
        Na forumu od
        Sep 2012
        Poruka
        708
      33. Moja mašina
        • CPU: q9550
        • MoBo: asus p5k
        • RAM: 8gb
        • VGA: gtx650ti Gainward 1gb
        • MON: BenQ VW2245Z
        • HDD: kingston 120gb uv400+wd 500gb aaks
        • OPT: PIONEER DVD-RW DVR-115D ATA
        • Case: Cooler Master Elite 332+500W Chieftec GPA-500S8, bulk iArena series
        • SND: Microlab M-900 2.1 40w
        • OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
      34. Citat Citiram korisnika: lepi kokan Pogledaj poruku
        Kod p5k moraš da skineš fix za atheros mrežnu kartu sa windows update. Ništa više osim toga.
        Skini samo to, restartuj i komp će da radi kao zmaj.
        odradio sam update win i koliko vidim taj helper odnoso ~ od tad drajver nije pukao Click image for larger version. 

Name:	122432523456245623456245.jpg 
Views:	108 
Size:	214,4 KB 
ID:	246617

      35. #5098
        Member Avatar korisnika lepi kokan
        Na forumu od
        Oct 2007
        Poruka
        4.402
      36. Moja mašina
        • CPU: i5 2500k + LC cc-120 p/p
        • MoBo: GB z77
        • RAM: 10gb ddr3/1600
        • VGA: R7 370
        • MON: Benq 2411 (TN)
        • HDD: smsng F3
        • OPT: optiarc ad5260s
        • Case: LC 8650 Ozeanos + Revoltec Sixty1 + Inform Guard 600A Stby
        • SND: EMU20K1 / Altec 621 + Microlab B73 , M890 + Takstar HI 2050
        • OS: w7 x64
        • TV: LG 47LV4500 (IPS)
        • INET: DSL
        • Ostalo: canon mp270 и Лоџитек даљинaц што баца кроз зид :zgran:
      37. piće može
        Aljaska je srce Rusije!

      38. #5099
        Member Avatar korisnika bluenick
        Na forumu od
        Jul 2003
        Lokacija
        Belgrade
        Poruka
        173
        Pokrenuo sam temu, jer nisam u pretrazi našao ovu. Moja tema je ovde https://forum.benchmark.rs/showthrea...96#post5415696
        Posle sam po savetu ivanbass1 preko potpisa Pege došao do ove teme.
        Pregledah malo i ovu temu, ali ne nađoh problem koji ja imam. Pošto je nemoguće da sada pročitam 340 strana ove teme, ako neko zna gde je i kada već pisano o tome, neka me uputi.
        U svakom slučaju, moj problem je sledeći.
        Imam ploču Asus P5QL/EPU i imam 4x2GB DD2 PC6400 Kingston i 4x2GB DD2 PC6400 Kingston
        Sa Alija sam poručio 2 komada Xeon 5440, modovani (napravljeni zarezi i na kontaktima je samo urađen mode led, nema stiker). Na ploču sam flashovao BIOS, sa stranice iz Peginog potpisa.
        Kada pokrenem mašinu sa sva 4 modula DDR2 (bilo Samsung, bilo Kingston), upale se ventilatori i to je to. Nema izlaza na monitor. Ako na ploči ostavim memoriju samo u prvom slotu ili u prva dva slota, a ostali prazni, onda mašina da izlaz na ekran i podigne sistem. Sa svim drugim kombinacijama popunjavanja memorijskih modula (čak i kombinovanjen Kingston + Samsung) mašina ne daje izlaz na ekran. Kada podignem sistem sa jednim ili dva memorijska modula, rad mašine je vrlo nestabilan i nepredvidiv. Recimo kada uradim restart, mašina uradi shut down operativnog sistema i kada treba da ga pokrene ponovo, nema izlaza na ekran, već se samo vrte ventilatori. Probao sam oba procesora, isto se događa.
        Posle sam vratio svoj stari E6600 na ploču i sve radi savršeno, komp vidi svih 8 GB RAM-a, mašina se ponaša stabilno.
        Jel ima neko savet šta bih još mogao da probam, uradim? Hvala...
        Menjao bluenick : 24.02.2018. u 16:10
        Pozdrav

      39. #5100
        Member Avatar korisnika Pega
        Na forumu od
        Apr 2006
        Lokacija
        Beograd, Lion
        Poruka
        1.529
      40. Moja mašina
        • CPU: X5650@4.7GHz (1.35V) on H2O
        • MoBo: Rampage III Extreme
        • RAM: Corsair 24GB@2000MHz
        • VGA: 2 x MSi GTX 480 Hydrogen@800/2000
        • MON: Viewsonic VX2260wm
        • HDD: Ima gi raznih
        • OPT: LaCie eksterni DVD-RW
        • Case: Primochill Wet Bench + Corsair HX850
        • SND: ESI Maya44, Marantz PM6005, KEF Q300, Cambridge Audio Sonata CD30, Akai AP-100C & Sansui SR-222mk2
        • OS: Win 10 Pro x64
        • LAP: HP EliteBook 820 G3 FHD IPS
        • TV: neki JVC (šatro)
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Sony A6000 :: Olympus OM-4Ti, Minolta X-700
      41. Citat Citiram korisnika: bluenick Pogledaj poruku
        Pokrenuo sam temu, jer nisam u pretrazi našao ovu. Moja tema je ovde https://forum.benchmark.rs/showthrea...96#post5415696
        Posle sam po savetu ivanbass1 preko potpisa Pege došao do ove teme.
        Pregledah malo i ovu temu, ali ne nađoh problem koji ja imam. Pošto je nemoguće da sada pročitam 340 strana ove teme, ako neko zna gde je i kada već pisano o tome, neka me uputi.
        U svakom slučaju, moj problem je sledeći.
        Imam ploču Asus P5QL/EPU i imam 4x2GB DD2 PC6400 Kingston i 4x2GB DD2 PC6400 Kingston
        Sa Alija sam poručio 2 komada Xeon 5440, modovani (napravljeni zarezi i na kontaktima je samo urađen mode led, nema stiker). Na ploču sam flashovao BIOS, sa stranice iz Peginog potpisa.
        Kada pokrenem mašinu sa sva 4 modula DDR2 (bilo Samsung, bilo Kingston), upale se ventilatori i to je to. Nema izlaza na monitor. Ako na ploči ostavim memoriju samo u prvom slotu ili u prva dva slota, a ostali prazni, onda mašina da izlaz na ekran i podigne sistem. Sa svim drugim kombinacijama popunjavanja memorijskih modula (čak i kombinovanjen Kingston + Samsung) mašina ne daje izlaz na ekran. Kada podignem sistem sa jednim ili dva memorijska modula, rad mašine je vrlo nestabilan i nepredvidiv. Recimo kada uradim restart, mašina uradi shut down operativnog sistema i kada treba da ga pokrene ponovo, nema izlaza na ekran, već se samo vrte ventilatori. Probao sam oba procesora, isto se događa.
        Posle sam vratio svoj stari E6600 na ploču i sve radi savršeno, komp vidi svih 8 GB RAM-a, mašina se ponaša stabilno.
        Jel ima neko savet šta bih još mogao da probam, uradim? Hvala...
        Pokušaj da dodaješ RAM sukcesivno. Prvo zabodi dva Kingston-a u jedan kanal. Nakon toga, i dalje sukcesivno, prvo jednog, pa drugog Samsung-a u drugi kanal. Nema razloga da ti ne rade memorije, osim, ukoliko nije nešto u redu sa procesorima, odnosno adapterima ili alternativnim BIOS-om.

        Vidi ovo, pa javi šta se dešava da rešavamo dalje

        Sent from my SM-N9002 using Tapatalk

      Strana 340 od 354 PrvaPrva ... 240290330336337338339340341342343344350 ... PoslednjaPoslednja

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •