Kulj
Kulj
Meni se sviđa što mora timski da se igra i što moraju kvestovi da se izvršavaju da bi se dobila partija. Takođe mi se sviđa što se lvl-uje ceo tim. Malo je moguće da se dobije partija kao u lolu ili doti kad je neko nafidan a da se ne završavaju kvestovi. Doduše meni je vrteo dve mape samo, onu sa brodom i sa rudnicima. Ovo je tek alfa i ima tu još dosta peglanja da bude.
Ja sinoc primetio da imam installko zna kad sam dobio invite.
Odigrao sam nekih 20 partija i mogu reci da igra nije toliko losa![]()
Da li će resetovati progress iz bete kada krene live?
U 99% igara se resetuje sve kad krene live, ne znam sto bi ovde bilo drugacije.
Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne
Meni želja, ortak hvali svoje seno, šta ću, volim zeleno !
upravo dobio kay, pa cu da se pridruzim temi![]()
Life.is.gooD
Da su Rusi naša rodna braća, nejma sile u svijetu nikakve, koja bi nas mogla razbratstviti. A da nama ni braća nijesu, nego da su iz pakla đavoli, opet su nam miliji no Turci.
Igrao sam dotu kao mod za Warcraft III pre više od deset godina, nakon toga sam propustio sve moba igre poput dota 2, LoL itd. osim što sam pogledao par puta filmiće. Ovo ću igrati po malo pored d3, leglo mi je da odmorim mozak, a i kada se već pojavila opcija Install u battlenet.Inače, dobio sam odgovor i na njihovom forumu da neće biti resetovanja, tako da navalite.
![]()
Nece biti restartovanja, ne bi uveli ranked da je tako.
Inace, mislim da bi trebali da ubace neke rewardove izmedju 15. i 30. lvla... Mnogo tesko se grinda gold, treba mi sto godina da skupim pare za nekog skupljeg heroja, a da ne pominjem koliko ce mi trebati da kupim svih 10 da bih mogao da igram ranked.
Evo ja dobih beta key, bas cu da probam igruMoba koju sam najnajvise igrao bio je HoN, 4 godine, ali ne igram vec godinu dana, a hots mi je privukao paznju.
Menjao ArmoredSaint : 22.02.2015. u 03:56
Bookmarks