»RSS Benchmark sajt

      Strana 7 od 115 PrvaPrva ... 345678910111757107 ... PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 91 do 105 od ukupno 1723

      Tema: BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

      1. #91
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.666
        Hmm, možda zato ostali nisu to spominjali zato što ne koriste smart stay... To troši dobrano bateriju, ali *mjau**mjau**mjau*, ko hoće feature taj, mora da se odrekne i baterije...

      2. #92
        Moderator Avatar korisnika Vojkan
        Na forumu od
        Jan 2002
        Poruka
        17.182
      3. Moja mašina
        • CPU: Phenom II X3 720 @ CM Hyper TX3 EVO
        • MoBo: Gigabyte MA770T-UD3P
        • RAM: 2x2 GB Elixir DDR1600
        • VGA: MSI GTX275
        • MON: Belinea 10 19 20
        • HDD: Western Digital WD2500KS
        • OPT: Samsung SH-224DB
        • Case: Chenbro Gaming Bomb, LC Power Arkangel LC8850
        • SND: Altec Lansing 321
        • INET: DSL
      4. Ko hoće taj feature instalira screebl koji radi 10x bolje i ne troši bateriju uopšte

      5. #93
        Member Avatar korisnika Uros Novakovic
        Na forumu od
        Oct 2009
        Lokacija
        Podgorica
        Poruka
        6.763
      6. Moja mašina
        • CPU: i5 4460 @ 3.2Ghz / CM Hyper 212
        • MoBo: Asus B85-Plus
        • RAM: Kingston 16GB DDR3 @ 1333Mhz
        • VGA: Asus r9 270x Direct CU II Top
        • MON: 2 X Dell UP2516D
        • HDD: OS [] Samsung EVO 250 :: DATA [] 2x500GB Hitachi
        • OPT: Pioneer DVDRW
        • Case: Arc Midi / Seasonic 660 KM
        • SND: Xonar DG / Sanyo DCX6000 / Marantz PM5005 / BW DM602 S3
        • OS: Win 10 64bit
        • LAP: Inspiron 3537 & Crucial M4 & 8 GB RAM
        • TV: LG 65EF 950V
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Scythe Kaze Master 5,25" Zowie FK1 Kingston HyperX Cloud II Synology 215j
      7. Citat Citiram korisnika: Djilkosh_Ns Pogledaj poruku
        Hmm, možda zato ostali nisu to spominjali zato što ne koriste smart stay... To troši dobrano bateriju, ali *mjau**mjau**mjau*, ko hoće feature taj, mora da se odrekne i baterije...
        Da, ali zasto meni recimo, screen on nije drasticno velik na kraju dana?
        [WoT] - Grinelwald

      8. #94
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.666
        Pa zato sto to trosi vise baterije dok je ukljucen ekran. Npr kad imas to ukljuceno trosi ti 25%/h, a kad iskljucis trosi ti 20%/h. Znaci na kraju sa ukljucenom opcijom ces imati 4 sata screen on-a, a sa iskljucenom imaces 5 sati.

      9. #95
        Moderator Avatar korisnika ChobbyNS
        Na forumu od
        Jul 2012
        Lokacija
        Novi Sad,Detelinara
        Poruka
        4.804
      10. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i3-3240, BOX 22nm
        • MoBo: LGA1155 H61, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/7.1
        • RAM: 12GB DDR3 Kingston @1600Mhz
        • VGA: AMD Radeon HD 6570 2GB/DDR3
        • MON: Philips 226V
        • HDD: Seagate 500 GB HDD; 120 GB SSD
        • OPT: DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
        • Case: MS Industrial Cube
        • SND: Integrisana
        • OS: Win 7
        • INET: Kablovska
      11. Primetio sam juce da mi na 3g mrezi com.android.phone napravio 7000+ wakelockova za par sati pa procitah na xda da su se ljudi bakcali sa iskljucivanjem fast dormancy.
        Jel moze mozda pojasnjenje sta je fast dormancy?
        Da napomenem da na gsm only nemam ni priblizno toliko wakelockova od doticne aplikacije
        Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.

      12. #96

      13. #97
        Moderator Avatar korisnika ChobbyNS
        Na forumu od
        Jul 2012
        Lokacija
        Novi Sad,Detelinara
        Poruka
        4.804
      14. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i3-3240, BOX 22nm
        • MoBo: LGA1155 H61, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/7.1
        • RAM: 12GB DDR3 Kingston @1600Mhz
        • VGA: AMD Radeon HD 6570 2GB/DDR3
        • MON: Philips 226V
        • HDD: Seagate 500 GB HDD; 120 GB SSD
        • OPT: DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
        • Case: MS Industrial Cube
        • SND: Integrisana
        • OS: Win 7
        • INET: Kablovska
      15. Sad mi je dosta jasnije,hvala
        Jel si ti to iskljucio ili si ostavio?Ne bih rekao da kod nasih operatera to radi kako je zamisljeno
        Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.

      16. #98
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.666
        Pa znas kako. Ja i dalje to ne shvatam. Npr radio sam sa nekim ljudima testove i npr meni na vipu radi fast dormancy normalno i nemam problema, a nemam problema ni kad ga iskljucim, samo mi je problem kad je iskljucen ne ide u idle nego stoji u fach... Dok na primer u BG je bolje kad je iskljucen nego kad je ukljucen, a nekad je bolje i kad je iskljucen. Pricam na VIP-u.

        Ja mislim da to sve zavisi na koji si nakacen toranj. Mozda ima neki unapredjeni, mozda ima neki matori. To je jedino sto mi pada na pamet.

        Iskljucis, pa probas. Ako ne valja, ti vrati, a ako valja, onda valja

      17. #99
        Moderator Avatar korisnika ChobbyNS
        Na forumu od
        Jul 2012
        Lokacija
        Novi Sad,Detelinara
        Poruka
        4.804
      18. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i3-3240, BOX 22nm
        • MoBo: LGA1155 H61, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/7.1
        • RAM: 12GB DDR3 Kingston @1600Mhz
        • VGA: AMD Radeon HD 6570 2GB/DDR3
        • MON: Philips 226V
        • HDD: Seagate 500 GB HDD; 120 GB SSD
        • OPT: DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
        • Case: MS Industrial Cube
        • SND: Integrisana
        • OS: Win 7
        • INET: Kablovska
      19. Sad sam ga iskljucio preko ashell i asqlitemanager aplikacije,stavio sam fast dormancy na "0",tako kaze uputstvo na xda,valjda necu ostati bez mreze nakon rebootaProbam pa cu javiti rezultate
        Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.

      20. #100
        Member Avatar korisnika Pablo
        Na forumu od
        Dec 2006
        Lokacija
        Galanta SK
        Poruka
        6.637
      21. Moja mašina
        • CPU: Intel® Xeon® E5440 @ 3.6 GHz @ 1.25 V & CM Hyper TX polished
        • MoBo: ASUS P5Q-E - Intel® P45 Chipset
        • RAM: 8GB - 2 x 2GB KingMax + 2 x 2GB Hynix @ 846MHz CL5
        • VGA: XFX 4890 1GB DDR5 @ 940/1125
        • MON: BENQ G2420HD / Leadtek WinFast PxTV1200 PCI-E
        • HDD: ~2.7TB = SSD Patriot Blast 120GB / WD 6400AAKS / Hitachi 500GB / Samsung 1.5 TB [HD154UI]
        • OPT: LG SATA DVD-RW - GSA-H55N
        • Case: CM690 Dominator / ANTEC TP-Trio 650 - 52A @ 12V
        • SND: SoundMax onboard / Logitech X540 & A4Tech HS100 Headphones
        • OS: Windows 7 x64
        • LAP: HP EliteBook 6930p
        • INET: DSL
        • Ostalo: Logitech® MX™ Revolution, UltraX Remote & G15 Gaming Keyboard / Sky Star 2 v2.3 / Canon IXUS 80IS
      22. Što se tiče Fast Dormancy na Telenoru kad sam pitao njihovu tehničku podršku za to da li njihova mreža podržava FD dobio sam neki generički odgovor u stilu: naša pametna mreža bla bla bla, svakim danom unapređujemo bla bla... Ništa ni da li podržava ili ne ali kad sam ja testirao nije radilo.
        Phone: Xiaomi MI MAX Prime 128+64/4GB Silver ROM:Resurrection Remix 5.8.4

      23. #101
        Moderator Avatar korisnika ChobbyNS
        Na forumu od
        Jul 2012
        Lokacija
        Novi Sad,Detelinara
        Poruka
        4.804
      24. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i3-3240, BOX 22nm
        • MoBo: LGA1155 H61, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/7.1
        • RAM: 12GB DDR3 Kingston @1600Mhz
        • VGA: AMD Radeon HD 6570 2GB/DDR3
        • MON: Philips 226V
        • HDD: Seagate 500 GB HDD; 120 GB SSD
        • OPT: DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
        • Case: MS Industrial Cube
        • SND: Integrisana
        • OS: Win 7
        • INET: Kablovska
      25. Kod mene nema promene posle gasenja fd,i dalje phone ima ~2000 budjenja za 1h,ali samo na 3g,na 2g ima 0(nula) budjenja
        Sto ce reci,nesto drugo mozda pravi problem,pobrisao sam sve novoinstalirane aplikacije pa cu videti da li se popravlja.
        Ako ne Djilke saljem ti dump file
        Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.

      26. #102
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.666
        Citat Citiram korisnika: Pablo Pogledaj poruku
        Što se tiče Fast Dormancy na Telenoru kad sam pitao njihovu tehničku podršku za to da li njihova mreža podržava FD dobio sam neki generički odgovor u stilu: naša pametna mreža bla bla bla, svakim danom unapređujemo bla bla... Ništa ni da li podržava ili ne ali kad sam ja testirao nije radilo.
        Takodje... Zvao VIP... Dva puta kažem fast dormancy, a ova mene razume nešto na srpskom da joj pričam rekoh gospodjice prebacite me na tehničku službu, kaže ona, pa ja ću vam pomoći, mislim se u sebi, "kako ćeš mi pomoći kad me ni ne razumeš, bolje sebi da pomogneš"

        Tehnička služba iako nije znala šta je to, rekla je da podržavaju... Mrka kapa kod naših operatera i njihovih tehničkih stručnjaka...

      27. #103
        Member Avatar korisnika Uros Novakovic
        Na forumu od
        Oct 2009
        Lokacija
        Podgorica
        Poruka
        6.763
      28. Moja mašina
        • CPU: i5 4460 @ 3.2Ghz / CM Hyper 212
        • MoBo: Asus B85-Plus
        • RAM: Kingston 16GB DDR3 @ 1333Mhz
        • VGA: Asus r9 270x Direct CU II Top
        • MON: 2 X Dell UP2516D
        • HDD: OS [] Samsung EVO 250 :: DATA [] 2x500GB Hitachi
        • OPT: Pioneer DVDRW
        • Case: Arc Midi / Seasonic 660 KM
        • SND: Xonar DG / Sanyo DCX6000 / Marantz PM5005 / BW DM602 S3
        • OS: Win 10 64bit
        • LAP: Inspiron 3537 & Crucial M4 & 8 GB RAM
        • TV: LG 65EF 950V
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Scythe Kaze Master 5,25" Zowie FK1 Kingston HyperX Cloud II Synology 215j
      29. Djilkosu, aj pogledaj sad log i vidi ima li nesto cudno... Jedino nisam 4h drzao tel free,vec 3h.

        http://db.tt/DCGerX43
        [WoT] - Grinelwald

      30. #104
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.666
        S obzirom sta sve koristis... Dobro je

      31. #105
        Member Avatar korisnika Uros Novakovic
        Na forumu od
        Oct 2009
        Lokacija
        Podgorica
        Poruka
        6.763
      32. Moja mašina
        • CPU: i5 4460 @ 3.2Ghz / CM Hyper 212
        • MoBo: Asus B85-Plus
        • RAM: Kingston 16GB DDR3 @ 1333Mhz
        • VGA: Asus r9 270x Direct CU II Top
        • MON: 2 X Dell UP2516D
        • HDD: OS [] Samsung EVO 250 :: DATA [] 2x500GB Hitachi
        • OPT: Pioneer DVDRW
        • Case: Arc Midi / Seasonic 660 KM
        • SND: Xonar DG / Sanyo DCX6000 / Marantz PM5005 / BW DM602 S3
        • OS: Win 10 64bit
        • LAP: Inspiron 3537 & Crucial M4 & 8 GB RAM
        • TV: LG 65EF 950V
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Scythe Kaze Master 5,25" Zowie FK1 Kingston HyperX Cloud II Synology 215j
      33. Da nije malo mnogo ovih gms wakelock-ova s obzirom da telefon nije koriscen?

        I dalje mi je SmartStay ugasen, ali nisam siguran da je do njega....
        [WoT] - Grinelwald

      Strana 7 od 115 PrvaPrva ... 345678910111757107 ... PoslednjaPoslednja

      Tagovi ove teme

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •