»RSS Benchmark sajt

      Strana 6 od 115 PrvaPrva ... 23456789101656106 ... PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 76 do 90 od ukupno 1723

      Tema: BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

      1. #76
        Member Avatar korisnika zechs
        Na forumu od
        Dec 2008
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        7.244
      2. Moja mašina
        • CPU: AMD Phenom II X4 BE 960T w/ TX3
        • MoBo: Gigabyte GA-880GMA-UD2H
        • RAM: 8 GB DDR3
        • VGA: XFX Radeon R7 360 2GB
        • MON: Philips 190VW9FB
        • HDD: Patriot Spark (120 GB) + Samsung (500 GB) + WD Green (750 GB) + Samsung (1.5 TB)
        • OPT: ASUS DRW-1814BL
        • Case: Chieftec BH-01 w/ Chieftec 500W
        • SND: Creative Audigy SE
        • OS: Windows 10
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Canon LBP-2900 w/ CanoScan LIDE 25 ; Linksys WRT54GL
      3. Nema tu ništa glupo, svaki program ostavlja repove u sistemu, plus nakon updateova se različito ponašaju,desi se da ulete u neki loop..memory manager ne odradi posao kako treba i eto ti wakelock..android kao OS nije savršen niti imun na to..zato je preporučljivo restartovati tel. bar jednom u 5 dana..tako da ne znam šta je tu glupo
        J&W MINIX 6150SE-UC3 | AMD Sempron 140 | Kingston 1GB DDR3 | Gigabyte GeForce 8400GS 512MB DDR2 | Samsung Spinpoint F3 500GB | SONY NEC AD5260S-OB | CFI CBI-A8989TG 150W | Realtek ALC 662 | Win 7 w/XBMC

      4. #77
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.686
        Telefon da bi radio kako treba, treba restartovati... To, to mi je glupo. Kao nekada ni komp što nisam restartovao.

        Npr posle restarta mi obavezno ode par procenata baterije, nekima i više...
        Android već ima dobar ram management na 4.1.2, ali su ga upropastili na 4.2.2 (da li namerno ili je već 1gb rama malo, to već ne znam) nadam se da će to biti sredjeno u 4.3 ili 5.0

      5. #78
        Moderator Avatar korisnika Vojkan
        Na forumu od
        Jan 2002
        Poruka
        17.182
      6. Moja mašina
        • CPU: Phenom II X3 720 @ CM Hyper TX3 EVO
        • MoBo: Gigabyte MA770T-UD3P
        • RAM: 2x2 GB Elixir DDR1600
        • VGA: MSI GTX275
        • MON: Belinea 10 19 20
        • HDD: Western Digital WD2500KS
        • OPT: Samsung SH-224DB
        • Case: Chenbro Gaming Bomb, LC Power Arkangel LC8850
        • SND: Altec Lansing 321
        • INET: DSL
      7. Citat Citiram korisnika: Djilkosh_Ns Pogledaj poruku
        Eno devojka fura 1800 sati na telefonu.
        Reci na kom siso

      8. #79
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.686
        Pa kod nje nema veze restartovala svaki dan ili kad joj ja dohvatim telefon on laguje, pa laguje

      9. #80
        Member Avatar korisnika Webb
        Na forumu od
        Nov 2009
        Lokacija
        Nis
        Poruka
        1.476
      10. Moja mašina
        • CPU: Intel® i5-8400
        • MoBo: ASRock Z370 Pro4
        • RAM: Crucial 8GB DDR4
        • VGA: GIGABYTE GeForce GTX 1060
        • MON: ALIENWARE AW2518HF
        • HDD: Samsung 860 EVO 500GB / HDD WD 2TB / extreni 500 gb
        • OPT: -
        • Case: Thermal Take V9 Black/ Thermal Take 775W
        • SND: Logitech x 230
        • OS: Win10 x64
        • TV: LG 42" HD
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Mate 10pro
      11. to ti ko moja sestra... dam joj s3 uzmem ga 3 dana kasnije laguje kao blesav. ex lancer sa sve sljokicama i zilion efekata prosto mi zao
        Life.is.gooD

      12. #81
        Member Avatar korisnika zechs
        Na forumu od
        Dec 2008
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        7.244
      13. Moja mašina
        • CPU: AMD Phenom II X4 BE 960T w/ TX3
        • MoBo: Gigabyte GA-880GMA-UD2H
        • RAM: 8 GB DDR3
        • VGA: XFX Radeon R7 360 2GB
        • MON: Philips 190VW9FB
        • HDD: Patriot Spark (120 GB) + Samsung (500 GB) + WD Green (750 GB) + Samsung (1.5 TB)
        • OPT: ASUS DRW-1814BL
        • Case: Chieftec BH-01 w/ Chieftec 500W
        • SND: Creative Audigy SE
        • OS: Windows 10
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Canon LBP-2900 w/ CanoScan LIDE 25 ; Linksys WRT54GL
      14. Citat Citiram korisnika: Djilkosh_Ns Pogledaj poruku
        Telefon da bi radio kako treba, treba restartovati... To, to mi je glupo. Kao nekada ni komp što nisam restartovao.

        Npr posle restarta mi obavezno ode par procenata baterije, nekima i više...
        Android već ima dobar ram management na 4.1.2, ali su ga upropastili na 4.2.2 (da li namerno ili je već 1gb rama malo, to već ne znam) nadam se da će to biti sredjeno u 4.3 ili 5.0
        Kompjuter restartujes kako bi zaustavio memory leak od neke aplikacije, kako bi sam racunar izvrsio p.o.s.t. dijagnostiku, kako bi oslobodio ram memoriju od zaostalih procesa i aplikacija i na kraju kad krene da ti se ponasa cudno...iz slicnih razloga restartujes i tel.
        J&W MINIX 6150SE-UC3 | AMD Sempron 140 | Kingston 1GB DDR3 | Gigabyte GeForce 8400GS 512MB DDR2 | Samsung Spinpoint F3 500GB | SONY NEC AD5260S-OB | CFI CBI-A8989TG 150W | Realtek ALC 662 | Win 7 w/XBMC

      15. #82
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.686
        Razumem ja tebe sve. Ja samo kazem da bi mogli srediti to konacno, da ne moram svakih par dana da restartujem telefon i da mi se cedi baterija usled startup-a i ostalih gluposti tipa mediaservera koji isisaju bateriju pogotovo ako ima dosta da se skenira.

      16. #83
        Member Avatar korisnika zechs
        Na forumu od
        Dec 2008
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        7.244
      17. Moja mašina
        • CPU: AMD Phenom II X4 BE 960T w/ TX3
        • MoBo: Gigabyte GA-880GMA-UD2H
        • RAM: 8 GB DDR3
        • VGA: XFX Radeon R7 360 2GB
        • MON: Philips 190VW9FB
        • HDD: Patriot Spark (120 GB) + Samsung (500 GB) + WD Green (750 GB) + Samsung (1.5 TB)
        • OPT: ASUS DRW-1814BL
        • Case: Chieftec BH-01 w/ Chieftec 500W
        • SND: Creative Audigy SE
        • OS: Windows 10
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Canon LBP-2900 w/ CanoScan LIDE 25 ; Linksys WRT54GL
      18. Pa *mjau**mjau**mjau*a..to ja ne verujem da ce ikada srediti da radi savrseno..ja bih voleo, ali ne znam kako mada jedino da naguraju bateriju visokog kapaciteta da kompenzuju
        J&W MINIX 6150SE-UC3 | AMD Sempron 140 | Kingston 1GB DDR3 | Gigabyte GeForce 8400GS 512MB DDR2 | Samsung Spinpoint F3 500GB | SONY NEC AD5260S-OB | CFI CBI-A8989TG 150W | Realtek ALC 662 | Win 7 w/XBMC

      19. #84
        Member Avatar korisnika Uros Novakovic
        Na forumu od
        Oct 2009
        Lokacija
        Podgorica
        Poruka
        6.763
      20. Moja mašina
        • CPU: i5 4460 @ 3.2Ghz / CM Hyper 212
        • MoBo: Asus B85-Plus
        • RAM: Kingston 16GB DDR3 @ 1333Mhz
        • VGA: Asus r9 270x Direct CU II Top
        • MON: 2 X Dell UP2516D
        • HDD: OS [] Samsung EVO 250 :: DATA [] 2x500GB Hitachi
        • OPT: Pioneer DVDRW
        • Case: Arc Midi / Seasonic 660 KM
        • SND: Xonar DG / Sanyo DCX6000 / Marantz PM5005 / BW DM602 S3
        • OS: Win 10 64bit
        • LAP: Inspiron 3537 & Crucial M4 & 8 GB RAM
        • TV: LG 65EF 950V
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Scythe Kaze Master 5,25" Zowie FK1 Kingston HyperX Cloud II Synology 215j
      21. @Djilkos
        Opet gms wakelock kad se koristi telefon nakon punjenja. Posto nikako ne mogu da uhvatim 4 sata slobodno da ne koristim tel, juce popodne nakon punjenja nekih sat i po ga nisam koristio i nije bilo nijednog gms wlock-a. Jutros sam napunio ponovo, koristio tel i evo vec sad 60 wlock-ova i ukupno 2h 52 min uz 1h11 min screen on time.

        Bbs pokazuje da 6% ide na sat vremena pores tog wlock-a.

        Sta da radim?
        [WoT] - Grinelwald

      22. #85
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.686
        Normalno je kad se koristi telefon da se troši baterija. Nema pomoći. Koristiš neki program koji verovatno koristi gms i to je to. Pogledaj na netu za čega je vezan gms i to je to.

        Ja znam da gsf nekad pravi problem, ali gms, to sad vidim samo kod tebe...

      23. #86
        Member Avatar korisnika Uros Novakovic
        Na forumu od
        Oct 2009
        Lokacija
        Podgorica
        Poruka
        6.763
      24. Moja mašina
        • CPU: i5 4460 @ 3.2Ghz / CM Hyper 212
        • MoBo: Asus B85-Plus
        • RAM: Kingston 16GB DDR3 @ 1333Mhz
        • VGA: Asus r9 270x Direct CU II Top
        • MON: 2 X Dell UP2516D
        • HDD: OS [] Samsung EVO 250 :: DATA [] 2x500GB Hitachi
        • OPT: Pioneer DVDRW
        • Case: Arc Midi / Seasonic 660 KM
        • SND: Xonar DG / Sanyo DCX6000 / Marantz PM5005 / BW DM602 S3
        • OS: Win 10 64bit
        • LAP: Inspiron 3537 & Crucial M4 & 8 GB RAM
        • TV: LG 65EF 950V
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Scythe Kaze Master 5,25" Zowie FK1 Kingston HyperX Cloud II Synology 215j
      25. Ma trazio sam, ali nikako nesto konkretno da nadjem u vezi tog gms-a.... Mislio sam da bi onaj log nakon koriscenja nesto pokazao.
        [WoT] - Grinelwald

      26. #87
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.686
        Kad klikneš na gms izadje ti prozorčić... Tu vidiš šta je radio...

        1.) Ako ti se pre nije dešavalo, a od skora ti se dešava onda je nešto do Google-a, a nije od neke aplikacije.

        2.) Ako si odradio neki update od neke aplikacije ili instalirao neku novu, mogla bi da pravi ona problem.
        Menjao Djilkosh_Ns : 24.07.2013. u 13:03

      27. #88
        Member Avatar korisnika Uros Novakovic
        Na forumu od
        Oct 2009
        Lokacija
        Podgorica
        Poruka
        6.763
      28. Moja mašina
        • CPU: i5 4460 @ 3.2Ghz / CM Hyper 212
        • MoBo: Asus B85-Plus
        • RAM: Kingston 16GB DDR3 @ 1333Mhz
        • VGA: Asus r9 270x Direct CU II Top
        • MON: 2 X Dell UP2516D
        • HDD: OS [] Samsung EVO 250 :: DATA [] 2x500GB Hitachi
        • OPT: Pioneer DVDRW
        • Case: Arc Midi / Seasonic 660 KM
        • SND: Xonar DG / Sanyo DCX6000 / Marantz PM5005 / BW DM602 S3
        • OS: Win 10 64bit
        • LAP: Inspiron 3537 & Crucial M4 & 8 GB RAM
        • TV: LG 65EF 950V
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Scythe Kaze Master 5,25" Zowie FK1 Kingston HyperX Cloud II Synology 215j
      29. 1) i 2) je tacno. Od skora se desava, a i radio sam update i instalirao 2-3 igre nove.

        Mislim da sam na tragu da provalim sta je.....
        [WoT] - Grinelwald

      30. #89
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.686
        Onda kad utvrdis, budi dobri samarićanin, pa reci sta to pravi problem, jer ono vidiš da se niko ne žali na gms wakelock...

      31. #90
        Member Avatar korisnika Uros Novakovic
        Na forumu od
        Oct 2009
        Lokacija
        Podgorica
        Poruka
        6.763
      32. Moja mašina
        • CPU: i5 4460 @ 3.2Ghz / CM Hyper 212
        • MoBo: Asus B85-Plus
        • RAM: Kingston 16GB DDR3 @ 1333Mhz
        • VGA: Asus r9 270x Direct CU II Top
        • MON: 2 X Dell UP2516D
        • HDD: OS [] Samsung EVO 250 :: DATA [] 2x500GB Hitachi
        • OPT: Pioneer DVDRW
        • Case: Arc Midi / Seasonic 660 KM
        • SND: Xonar DG / Sanyo DCX6000 / Marantz PM5005 / BW DM602 S3
        • OS: Win 10 64bit
        • LAP: Inspiron 3537 & Crucial M4 & 8 GB RAM
        • TV: LG 65EF 950V
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Scythe Kaze Master 5,25" Zowie FK1 Kingston HyperX Cloud II Synology 215j
      33. Sumnja je pala na SmartStay opciju. To sam koristio ovih dana dosta jer citam nesto na telefonu, kad sam ga juce i jutros palio/gasio smanjio se ukupan broj wlockova, ali mi se pojavio novi wlock gms.nlp....

        Testiracu danas jos malo.

        Uopste mi nema neke logike, ali cinjenica je da ugasen SmartStay smanjuje broj wlock-ova za gms servis...
        [WoT] - Grinelwald

      Strana 6 od 115 PrvaPrva ... 23456789101656106 ... PoslednjaPoslednja

      Tagovi ove teme

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •