»RSS Benchmark sajt

      Strana 10 od 115 PrvaPrva ... 678910111213142060110 ... PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 136 do 150 od ukupno 1723

      Tema: BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

      1. #136
        Banned
        Na forumu od
        Nov 2007
        Lokacija
        Kanada
        Poruka
        3.424
      2. Moja mašina
        • CPU: i5-2500k @Antec Kuhler h2o 620
        • MoBo: ASUS Z68-V Pro/Gen3
        • RAM: 2 x 4gb Corsair Vengeance 1600
        • VGA: XFX 6970
        • MON: Samsung 32C550
        • HDD: Crucial M4 128Gb-1TB Cav Black + Samsung F2 1,5TB Eco green+Samsung 2TB F2+WD640AALS
        • OPT: SamsungSH203B
        • Case: NZXT Phantom + SeaSonic 850W
        • SND: Altec Lansing Expressionist™ Bass–FX3022
        • OS: Win 7 x64
        • TV: Samsung LN46B750, Samsung LN32C550
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Nikon D3100 AF-S DX NIKKOR 18-55mm VR Lens Kit
      3. Ма ово је таблет немогуће да је нешто друго. Нисам ништа инсталирао додатно преко викенда. Укључивао сам location због GPS-а али немогуће да је оволико појео. Ајде оставићу га искљученог па јављам.
        Menjao Thierry Henry : 12.08.2013. u 17:54

      4. #137
        Moderator Avatar korisnika Vojkan
        Na forumu od
        Jan 2002
        Poruka
        17.182
      5. Moja mašina
        • CPU: Phenom II X3 720 @ CM Hyper TX3 EVO
        • MoBo: Gigabyte MA770T-UD3P
        • RAM: 2x2 GB Elixir DDR1600
        • VGA: MSI GTX275
        • MON: Belinea 10 19 20
        • HDD: Western Digital WD2500KS
        • OPT: Samsung SH-224DB
        • Case: Chenbro Gaming Bomb, LC Power Arkangel LC8850
        • SND: Altec Lansing 321
        • INET: DSL
      6. Ne moraš ceo location da gasiš, samo history i sharing.
        Šta kaže kernel wakelocks?

        Citat Citiram korisnika: ChobbyNS Pogledaj poruku
        5min. awake nije nista,nesto drugo je tebi napravilo problem.
        Ja sam muku mucio sa gtalk_asynnc_conn ili kako se vec zove,2h dnevno mi je drzao budnim telefon.
        Resio sam problem,ali sad mi ne radi push za gmail,moram rucno proveravati.
        Jesi ga rešio
        Autostarts i pod gsf prežvrljaš sve gde se pominje gtalk. To je max što možeš da izvučeš. Push naravno radi i dalje.
        Menjao Vojkan : 12.08.2013. u 18:10

      7. #138
        Moderator Avatar korisnika ChobbyNS
        Na forumu od
        Jul 2012
        Lokacija
        Novi Sad,Detelinara
        Poruka
        4.804
      8. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i3-3240, BOX 22nm
        • MoBo: LGA1155 H61, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/7.1
        • RAM: 12GB DDR3 Kingston @1600Mhz
        • VGA: AMD Radeon HD 6570 2GB/DDR3
        • MON: Philips 226V
        • HDD: Seagate 500 GB HDD; 120 GB SSD
        • OPT: DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
        • Case: MS Industrial Cube
        • SND: Integrisana
        • OS: Win 7
        • INET: Kablovska
      9. Da,to sam uradio,ali mejlovi mi ne stizu uopste,kad udjem i rucno osvezim izbaci mi po nekoliko neprocitanih sto pre nije bio slucaj,stizali su instant.
        Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.

      10. #139
        Moderator Avatar korisnika Vojkan
        Na forumu od
        Jan 2002
        Poruka
        17.182
      11. Moja mašina
        • CPU: Phenom II X3 720 @ CM Hyper TX3 EVO
        • MoBo: Gigabyte MA770T-UD3P
        • RAM: 2x2 GB Elixir DDR1600
        • VGA: MSI GTX275
        • MON: Belinea 10 19 20
        • HDD: Western Digital WD2500KS
        • OPT: Samsung SH-224DB
        • Case: Chenbro Gaming Bomb, LC Power Arkangel LC8850
        • SND: Altec Lansing 321
        • INET: DSL
      12. Izgleda da si preterao Ne smeš gtalk service ceo da gasiš. Sigurica ti je da gasiš one evente koji se zovu isto kao i wakelockovi. Meni je to smanjilo sa sat i kusur na oko 10 min

      13. #140
        Moderator Avatar korisnika ChobbyNS
        Na forumu od
        Jul 2012
        Lokacija
        Novi Sad,Detelinara
        Poruka
        4.804
      14. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i3-3240, BOX 22nm
        • MoBo: LGA1155 H61, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/7.1
        • RAM: 12GB DDR3 Kingston @1600Mhz
        • VGA: AMD Radeon HD 6570 2GB/DDR3
        • MON: Philips 226V
        • HDD: Seagate 500 GB HDD; 120 GB SSD
        • OPT: DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
        • Case: MS Industrial Cube
        • SND: Integrisana
        • OS: Win 7
        • INET: Kablovska
      15. Ajde baci screenshot sta si ti pogasio pa da probam i ja,javljam onda rezultat
        Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.

      16. #141
        Moderator Avatar korisnika Vojkan
        Na forumu od
        Jan 2002
        Poruka
        17.182
      17. Moja mašina
        • CPU: Phenom II X3 720 @ CM Hyper TX3 EVO
        • MoBo: Gigabyte MA770T-UD3P
        • RAM: 2x2 GB Elixir DDR1600
        • VGA: MSI GTX275
        • MON: Belinea 10 19 20
        • HDD: Western Digital WD2500KS
        • OPT: Samsung SH-224DB
        • Case: Chenbro Gaming Bomb, LC Power Arkangel LC8850
        • SND: Altec Lansing 321
        • INET: DSL
      18. A nemam jbmu miša, to sam drndao na alkatelu 997, na nexusu mi ne pravi problem. Ali vodio sam se onim principom koji sam napisao u prethodnom postu ima onaj endpoint, asyncconn itd, po sećanju

      19. #142
        Moderator Avatar korisnika ChobbyNS
        Na forumu od
        Jul 2012
        Lokacija
        Novi Sad,Detelinara
        Poruka
        4.804
      20. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i3-3240, BOX 22nm
        • MoBo: LGA1155 H61, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/7.1
        • RAM: 12GB DDR3 Kingston @1600Mhz
        • VGA: AMD Radeon HD 6570 2GB/DDR3
        • MON: Philips 226V
        • HDD: Seagate 500 GB HDD; 120 GB SSD
        • OPT: DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
        • Case: MS Industrial Cube
        • SND: Integrisana
        • OS: Win 7
        • INET: Kablovska
      21. Na xda sam nasao uputstvo gde pise da se pod google service framework uncheck-ira sve sto ima gtalk u nazivu,tako sam i uradio i ostao bez push za gmail,ali nema veze,bolje i to nego prazna baterija
        Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.

      22. #143
        Moderator Avatar korisnika Vojkan
        Na forumu od
        Jan 2002
        Poruka
        17.182
      23. Moja mašina
        • CPU: Phenom II X3 720 @ CM Hyper TX3 EVO
        • MoBo: Gigabyte MA770T-UD3P
        • RAM: 2x2 GB Elixir DDR1600
        • VGA: MSI GTX275
        • MON: Belinea 10 19 20
        • HDD: Western Digital WD2500KS
        • OPT: Samsung SH-224DB
        • Case: Chenbro Gaming Bomb, LC Power Arkangel LC8850
        • SND: Altec Lansing 321
        • INET: DSL
      24. Nenene, gtalk service je odgovoran za kompletan push, da npr imaš aosp i ugasiš ceo gtalk service signal gore bi ti bio nonstop siv... Preterali su oni
        Jel ti radi sad bilo gde push?

      25. #144
        Moderator Avatar korisnika ChobbyNS
        Na forumu od
        Jul 2012
        Lokacija
        Novi Sad,Detelinara
        Poruka
        4.804
      26. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i3-3240, BOX 22nm
        • MoBo: LGA1155 H61, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/7.1
        • RAM: 12GB DDR3 Kingston @1600Mhz
        • VGA: AMD Radeon HD 6570 2GB/DDR3
        • MON: Philips 226V
        • HDD: Seagate 500 GB HDD; 120 GB SSD
        • OPT: DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
        • Case: MS Industrial Cube
        • SND: Integrisana
        • OS: Win 7
        • INET: Kablovska
      27. U ostalim aplikacijama radi ok,od guglovih sem gmail drugo nista nisam primetio da ne radi.Hangouts ne koristim.
        Videcu danas da li ima neko drugo resenje a da mi ostane push za gmail.
        Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.

      28. #145
        Banned
        Na forumu od
        Nov 2007
        Lokacija
        Kanada
        Poruka
        3.424
      29. Moja mašina
        • CPU: i5-2500k @Antec Kuhler h2o 620
        • MoBo: ASUS Z68-V Pro/Gen3
        • RAM: 2 x 4gb Corsair Vengeance 1600
        • VGA: XFX 6970
        • MON: Samsung 32C550
        • HDD: Crucial M4 128Gb-1TB Cav Black + Samsung F2 1,5TB Eco green+Samsung 2TB F2+WD640AALS
        • OPT: SamsungSH203B
        • Case: NZXT Phantom + SeaSonic 850W
        • SND: Altec Lansing Expressionist™ Bass–FX3022
        • OS: Win 7 x64
        • TV: Samsung LN46B750, Samsung LN32C550
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Nikon D3100 AF-S DX NIKKOR 18-55mm VR Lens Kit
      30. Citat Citiram korisnika: Thierry Henry Pogledaj poruku
        Ђилке ово ми је је... кеву данас за пср сати сам на 53%.:eek:
        Био је GPS/Location у питању. Све је враћено у нормалу.

      31. #146
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.666
        Ništa novo

      32. #147
        Member
        Na forumu od
        Jul 2009
        Lokacija
        Novi Beograd
        Poruka
        165
      33. Moja mašina
        • CPU: Intel i5-750 Core, 3.0 GHz, Arctic Cooling Freezer XTREME Rev.2
        • MoBo: GigaByte GA-P55-UD3R
        • RAM: 2 x 2GB DDR3 Geil PC1600, Black Dragon
        • VGA: GigaByte ATI HD 5770 1GB 2.0
        • MON: Samsung SyncMaster 206BW
        • HDD: 1. SSD Samsung 850 EVO 250 GB; 2. 500GB Samsung HD502HJ F3 ; 3. 1.5TB Samsung HD154UI, F2 Eco Green
        • OPT: DVD+-RW LG GH22NS50
        • Case: Chieftec BA-01B-B-B ; LCPower 6550 550w
        • SND: Asus Xonar DX /Mixer 2Ch/ BOSE Acoustimass 2.1
        • OS: Win 7 64-bit
        • TV: Panasonic G20 42'
        • INET: Kablovska
      34. Djilke, aj molim te pogledaj sta mi jede bateriju... Uradio sam sve po uputstvu... Hvala unapred
        Pozz
        https://www.dropbox.com/s/ep6jnmv1xj..._175648837.txt

        P.S. Sorry za PM Sad znam za ubuduce...

      35. #148
        Moderator Avatar korisnika Djilkosh_Ns
        Na forumu od
        May 2011
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        24.666
        Problem ti je resen, par postova gore

        Citat Citiram korisnika: Djilkosh_Ns Pogledaj poruku
        Edit: Jos nesto gledajte da otvorite Google Settings (zelena G ikonica u app draweru) odete u location i tu iskljucite > Location reporting i Location history
        Imas problem kao Thierry sto je imao. Znaci vezano za lokaciju.

      36. #149
        Member
        Na forumu od
        Jul 2009
        Lokacija
        Novi Beograd
        Poruka
        165
      37. Moja mašina
        • CPU: Intel i5-750 Core, 3.0 GHz, Arctic Cooling Freezer XTREME Rev.2
        • MoBo: GigaByte GA-P55-UD3R
        • RAM: 2 x 2GB DDR3 Geil PC1600, Black Dragon
        • VGA: GigaByte ATI HD 5770 1GB 2.0
        • MON: Samsung SyncMaster 206BW
        • HDD: 1. SSD Samsung 850 EVO 250 GB; 2. 500GB Samsung HD502HJ F3 ; 3. 1.5TB Samsung HD154UI, F2 Eco Green
        • OPT: DVD+-RW LG GH22NS50
        • Case: Chieftec BA-01B-B-B ; LCPower 6550 550w
        • SND: Asus Xonar DX /Mixer 2Ch/ BOSE Acoustimass 2.1
        • OS: Win 7 64-bit
        • TV: Panasonic G20 42'
        • INET: Kablovska
      38. Hvala

      39. #150
        Banned
        Na forumu od
        Jun 2012
        Lokacija
        I. Sarajevo
        Poruka
        2.990
      40. Moja mašina
        • SND: Altec Lansing
        • OS: Windows 7 x64
        • LAP: Asus N50Vn
        • TV: Philips
        • INET: Kablovska
      41. KOnkretno meni je ukljucena Lokacija u Settings, ali nemam Wakelocka. Nije kod svih tako. Da li je bitna ova stavka "Alarm Wakelock". Negdje sam citao da nema veze nikakve, tek toliko da se zna koja bi aplikacija mogla praviti problem vezano za AlarmManager.

      Strana 10 od 115 PrvaPrva ... 678910111213142060110 ... PoslednjaPoslednja

      Tagovi ove teme

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •