-
Member
Nije mi pomoglo uputstvo vec post ispod. Pokrene se cgminer, lijevi klik na status bar ikonicu da dodje u fokus win taster + lijevi kursor. Odmah je izasao prozor 
Hvala na pomoci svakako.
-
Member
Da li neko koristi anubis web fontend za cgminer? Pokusavam da ga osposobim na svojoj masini ali se ne snalazim sa wamp serverom.
-
Newcomers
je li normalno da kroum odbija cgminer kao zlonamernu datoteku??
-
Zanemari, ako skidaš sa zvaničnog izvora.
-
desava mi se da ako mi komp stoji, tj ne koristi se, grafe kopaju koliko treba, ako pocnem da koristim komp, recimo obican surf, hash rate mi opadne na sve 4 grafe, kad pozatvaram sve i pustim samo cgminer da radi hash rate se vrati na koliko i treba, ima li neka komanda da drzi zakucan hash ma max vrednost, tj da je ne obara?
u pocetku bat imam
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
-
Newcomers
To na pocetku bata u svakom sljucaju trebas da imas.
Jedino da probas da spustis intenzitet na toj 1 koju koristis za surf kad radis nesto na kompu a ostale da ostavis da rade punom parom. Probaj ne kosta nista.
-
Ne najbolje je da kopa, igra igricu i gleda YT u isto vreme jer ima vise grafika ...
Apple iPhone X 64gb simfree iOS 12.1.4 
-
dok sam koristio gui-a nije ma padao hash, vec mi je kilavio komp, sto mi za pretrazivanje foruma nije smetalo, sada kada gledam po forumu pada mi hash na sve 4, samo sam pit'o sto se ljutis
-
Ako koristiš 100% CPU-a u nekim trenucima, normalno je da će da opadne hashrate na svim grafikama u tom trenutku.
Menjao sam633 : 24.12.2013. u 15:21
Razlog: Dopuna
-
-
Ima li neko ideju kako resiti error -4 u cg mineru . U pitanju je samo jedna karta 280x i 4gb rama na maticnoj ...
-
Member
Koja konkretno 280x, koji je to error, kad iskoči, kolki tc?
-
Ovaj. Meni miriše na nekakvu neusklađenost cgminer kernel-a i OpenCL-a.
-
Member
U win 8.1 nisam probao, al drug uveliko kopa iz njega bez problema.
-
Resio sam problem dodavanjam jos 4gb rama iako ih cgminer ne koristi trazi da su tu wtf ...
Dozvoljeni tagovi
- Ne možete pokrenuti nove teme
- Ne možete odgovoriti u temi
- Ne možete okačiti atačmente
- Ne možete izmeniti svoje poruke
-
Pravila Foruma
Bookmarks