Neki Add-onajverovatnije. Probaj u safe modu.
Neki Add-onajverovatnije. Probaj u safe modu.
Da li ima neki Notes adons koji valja za firefox koji se sam bekapuje pri Sinhronizaciji sa mejlom ili pak ima svoj backup u okviru samog adonsa?
Ne znam koje su prednosti addons-a u tu svrhu, ali meni pored Google Keep-a nikakav dodatni notes nije trebao. Probaj njega pa vidi jel ti odgovara.
Bio je Firefox notes, ali mislim da ga je Mozilla ubila. Ili će, ako već nije.
Standard notes je neka generalna preporuka Notes programa koji ima i desktop i web varijantu i sinhronizaciju, kome odgovaraju funkcije bespaltne verzije, a neće da plaća premium
https://standardnotes.org/
>>> A place to learn a lot about a lot ||| User oriented browsers
>>> Modern Microprocessors Guide ||| PrivacyTools
@nemanja123
meni taj notes u int.brow. veoma znači da možeš nek beleške da staviš ili neke obaveze, bilo šta da ne zaboraviš ili nešto što će ti trebati u skorije vreme, ne znam zašto ga ne koristiš.
Sada videh za firefox notes da ima u dnu export all notes opciju, tako je skrivena kao da su namerno tako postavili.
Zašto u firefox-u kada se vrati backup svi adonsi se vraćaju resetovani, ne pamte se podešavanja koja su bila, u googlechrome nije tako, ili možda ja nešto nisam podesio kako treba?
Bataljujte Mozillu: https://www.youtube.com/watch?v=BMXrfmRSprM
A GOOD friend will come bail you out of jail
A TRUE friend will be sitting next to you saying, "Damn we fucked up!!"
Nama apsolutno nebitno, dok radi kako treba koristice se
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Da li imate problema sa ff danas i ovim forumom.
Jutors sve radi, popodne sve pobrljavilo, negledljivo ...
Ne znaam da li je samo kod mene ili je do ff ?
Ostali pretrazivaci normalno prikazuju forum ali ff ne valja nista.
AKO je do mene i mog kompa ili nekog podesavanja u ff ili podesavanja prikaza stranica na forumu koji (ni)sam slucajno pritisnuo i sve kokarabudžio, pomagajte da se sve unormali...
Koju verziju i kojeg mozilla proetrazivaca za win10 da stavim umesto ove koja brlja?
Budite pozitivni, ostajte covid negativni...********** Vozite kola...? ***********ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
Do tebe je, ja sam na poslednjem stable (84.0.2 valjda)
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
A sta moze biti?
Jutros radilo sve normalno.
Oko podne upalim i cvrc, karabudž...
Sta sam ja mogao uraditi da onako razvrne sajt i da se nista ne vidi lepo?
Šta je mogao uraditi neki program, nesto...?
Nisam nista instalirao i deinstalirao.
Budite pozitivni, ostajte covid negativni...********** Vozite kola...? ***********ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
Addon neki koji se automatski azurirao itd
Pokreni Firefox u Safe Mode pa proveri prvo to, ako se vidi normalno neki addon pravi problem, ocisti cache takodje
E, da, samo benč forum mi je vrljav, nista drugo nije vrljavo i radi kako treba...
Kako to?
Mislis da odem u safe mod da dignem win pa iz njega ff pokrenem i forum pogledam ili sta?
Molim te pojasni.
Menjao Zeha : 12.01.2021. u 00:36
CARE!
Uspelo, radi sad normalno.
HVALA!
Desava se to s vremena na vreme, isti lek je i kad umesto Bencha otvori praznu belu stranu da znas![]()
Bookmarks