Kad na mi boxu pustim stbemu i neki kanal, počne toliko da davi wifi da ne može ništa da se radi dok ne ugasim stbemu. Pretpostavljam da me zeza mts-ov ruter.
Da li bilo koji usb to lan adapter može da se ubaci u mi box s ili mora da ga podržava? Kako to da znam?
Ako imas, onda bi podesavanjima trebalo da imas opciju blutut pa dodaj nov uredjaj.
Na kp sam ga kupio. Cini mi se da je bio sa postarinom 5.250 din.
Evo slika kako se uparuje ako imas blutut. Na dnu podesavanja
https://postimg.cc/gallery/MGbLWCJ
Od sad vise ne kacim slike preko tapatalka, krs su i nista se ne vidi
Evo na kp oglasa za tx6 i tx6-s
![]()
Menjao toda81 : 14.01.2021. u 01:28
Ma samo se malo zezao
Na tel preko tt pratim sve forume, one koji imaju tt podrsku, ali mi je bas zao za neke druge strane koji nemaju podrsku
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Da li kod kineskih vontar boksova ima nekako mogućnost da smart eon tv programi se menjaju page up/down ili mora da uzimam drugačiji daljinac? I koji?
Ako misliš na vontar daljinac, onaj što smo spominjali, on ni nema pgup/pgdown već navigacione tastere (strelice), a one pozivaju iste funkcije kao i kod svakog daljinca, dakle nema direktnog prebacivanja kanala. Najbrže je pozvati sa leve strane listu kanala, ali to nije to, znam. Zanimljivo je da npr. kad uparim svoj stari panasonic lcd preko hdmicec sa boxom, radi prebacivanje kanala na ch+/-, tj. daljinac od tv-a mi je potpuno funkcionalan, dok na ovom novom hisense tv-u ne prepoznaje te tastere i imam isti "problem" kao i ti.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Aha, nisam znao... Al' svejedno, najbolje i najjednostavnije, tj. najmanje komplikovano rešenje mu je da instalira neki normalan launcher.
Odavno sam prodao MiBox... I da ti pravo rečem - dva puta sam bio srećan, prvi put kada sam ga kupio, a onda još srećniji kada sam ga prodao. Ne mislim na sam MiBox kao uređaj, već generalno na Android TV OS.
Ja trenutno imam mibox stick i pravi android tv
(Skyworth) i prezadovoljan sam. Naravno kad se koristi za ono za šta je namenjen. Sad još da mi neko nađe pptp vpn klijenta
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Ako mislite da je vas internet/TV provider najgori - niste probali PostaNET
Da, mi box stick posle prvog update radi sasvim korektno.
Ono što je interesantno, Plex na Mi boxu mi radi bolje nego na EON boxu, čak bolje i od Galaxy A71!? Govorim o h265 kodeku sa NAS-a bez transkodinga.
Sva 3 uređaja inače h265 žvaću bez problema (čak i Plex sa servera sa PC ali sa NAS-a ova dva uređaja trokiraju dok Mi stick radi ko Doha).
Ili je box ili je stick
Da li na Mi TV stick-u radu AFR (auto frame rate) unutar Plex app (treba da se aktivira opcija u Plex app settings) i Kodi (takođe treba da se aktivira opcija) ?
Na boxu radi ali ipak je to Ćomi pa me uopšte ne bi iznenadilo da novi uređaj ima stare bagove i probleme![]()
Bookmarks