Možda preko play music aplikacije na kompu?
Možda preko play music aplikacije na kompu?
? Ne znam za to..sad cu da potrazim po netu.
EDIT:
Jel to ovo?
http://support.google.com/googleplay...answer=1229970
Ne da da skinem aplikaciju...
Menjao Uros Novakovic : 24.09.2012. u 11:02
[WoT] - Grinelwald
Pogrešno sam se izrazio. Da li uopšte imaš play music nalog? Ako imaš, odeš na Google play music iz browsera, aploaduješ muziku i tamo napraviš play liste. On se sinhronizuje sa telefonom i to bi trebalo da bude to.
Jok ja, kako da ga otvorim? Znam da sam nesto davno cackao oko toga i nije moglo zbog drzave...
[WoT] - Grinelwald
Stvarno si naivan
Skini tunel bear ili neki drugi program koji lažira ip, podesi zemlju ameriku i registruj.
Auf a znam te fore, nego moram paliti svaki put to zar ne? Aj igracu se malo sa time kasnije....![]()
Hvl za tip.
[WoT] - Grinelwald
Ne moraš paliti svaki put, samo jednom kada se registruješ.
Bot pitanje
Najbolji/najpravilniji redosled brisanja iz CWM, a da ne ukljucuje i brisanje bilo cega na SD kartici. Sem ova tri (Wipe data/factory reset, Wipe cache partition, Wipe Dalvik cache), da li jos nesto brisati ukoliko se sve to radi sa 100% baterije, a sto bi poboljsalo funkcionisanje telefona, npr. precizniji prikaz potrosnje baterije. Hvala![]()
Пут до пакла поплочан је добрим намерама.
Wipe data, cache i dalvik radi samo kada stavljaš novi rom. Ako neke aplikacije zezaju, onda probaš wipe cache i dalvik. Wipe battery stats nikada ne radiš jer što više podataka ima telefon o bateriji, to će bolje kalibrisati.
Samo kad stavljam novi rom? Pa je to znaci da kada bih radio, pretpostavljam, wipe data/factory reset, telefon se ne bi butovao, jer ne bi imao sta da butuje?! Ovo pitam jer bih hteo factory reset al uz dodatno brisanje podataka koji se vuku po coskovma.
Пут до пакла поплочан је добрим намерама.
Da, neće imati šta da butuje. Pa uradi ti wipe data, samo stavi isti rom posle.
Kako bre neće imati šta da butuje?! Pa butovaće čist sistem ako uradi wipe data.
"We should be open-minded, but not so open-minded that our brain falls out." Richard Dawkins
Jel? Ja baš mislio da to izbriše sve. Izvinjavam se na pogrešnoj informaciji![]()
To ti je u stvari factory reset.
"We should be open-minded, but not so open-minded that our brain falls out." Richard Dawkins
Bookmarks