-
Member
Beocity problem ovih dana
Jos od prekjuce 09.07 ne mogu da koristim Beocity ADSL uslugu. Telefon za rad sa krajnjim korisnicima je non stop zauzet. Nijedan Beocity sajt na domenima com, net i rs ne radi. Ako je neko bolje upoznat sa ovim, cenio bih komentar.
Pozdrav svima.
-
Negde sam pročitao da su se zamerili Telekomu, pa su im ovi odsekli kabl.
-
Member
Ugasio Telekom link. Tako kazu...
-
A Beocity je opet pokazao standardno visok nivo profesionalizma prema korisnicima ...
-
Member
Bio bih zahvalan ako bi mogli da dobijemo informaciju gde ste to procitali.
Inace, mogu samo da potvrdim, problem postoji, nemam konekciju od prekjuce, 9. jula, telefon je stalno zauzet, nijedan domen ne radi.
Ne moram da ulazim u objasnjavanje koliko takva situacija moze napraviti problema. Njihov sam korisnik od 2006. godine, i uglavnom nije bilo vecih problema (ako ne racunam one koji su verovatno bili izazvani mojim tadasnjim neznanjem). Ono u cemu su bili najazurniji je bilo slanje popunjenih uplatnica za placanje racuna. Mislim da postoje alternativni nacini da budu azurni i u ovakvom slucaju, i obaveste svoje korisnike u cemu je stvar. Razumem, prvi dan, panika, itd, medjutim tece treci dan, ne vidim da ce im ovakav pristup sacuvati posao.
U vezi sa time, stvarno bi zeleo da saznam da li stvar ima veze sa Telekomom, jer, posto cu ocigledno biti primoran da promenim provajdera, ne bih zeleo da svoj novac dam nekome ko je bilo kako ucestvovao u ovakvoj situaciji.
-
-
Member
-
Member
Sajt se vratio, i sto je vaznije, takodje i net radi ponovo.
Sada bi bilo lepo dobiti nekakvu informaciju, sta se desilo, ko je kriv...
-
Member
Upravo primio sledeci sms:
"Postovani, zbog obustave ADSL servisa, Beocity Vam preporucuje Orion telekom Internet usluge. Zadrzite postojecu opremu i surfujte! Pozovite Orion 0114100200"
Nelojalna konkurencija, ili bela zastava?
Na sajtu nista, osim:
"Formular za ispitivaje tehnickih
mogucnosti instalacije novih ADSL
prikljucka trenutno nije dostupan zbog
neodloznih radova na sistemu.
Molimo Vas da nas posetite ponovo uskoro."
-
Member
Mejl od [email protected] via home.beocity.net
Postovani,
ovu postu ste dobili jer ste aktivni korisnik BeocityNet ADSL servisa.
Koristimo priliku da se jos jednom izvinimo zbog problema i nemogucnost
pristupa servisima od 09. jula u 16h do 11. jula u 14h. Period
neaktivnosti, svim korisnicima je kompenzovan produzenjem aktuelne
pretplate za pet (5) dana.
Neaktivnost je prouzrokovana problemima saradnje sa Telekom Srbija zbog
cega uskoro necemo vise biti u mogucnosti daljeg pruzanja Internet
usluga.
Obzirom da Beocity nije vise u mogucnosti da Vam pruzi ADSL Internet
uslugu, sa poverenjem Vam preporucujemo da ubuduce koristite Internet
usluge Orion telekoma.
Prelaskom u Orion telekom, pored prenosa aktuelne pretplate, uz potpisan
ugovor za dalje koriscenje nekog od njihovih servisa po izboru, dobijate
i 1 mesec gratis koriscenja ADSL Interneta. Opremu koju trenutno
koristite za pristup Internetu cete zadrzati i putem nje nesmetano
ostvarivati konekciju.
Za vise informacija pozovite sluzbu teleprodaje 011 4 100 200
Detaljnije o ponudi Orion telekoma - www.oriontelekom.rs
-
Member
Ja sam dobio istu sms i e-mail poruku. Glasine o tome da je problem na relaciji Telekom - Beocity su se pokazale tacnima. S obzirom na to da mi sestomesecna pretplata istice ovih dana meni ne predstavlja poseban problem, mada mogu da zamislim kako je nekome ko je pre 15-tak dana uplatio za vise meseci. Bez ulaska u prirodu problema, mada se ona moze naslutiti, mogu da kazem da apsolutna sramota kako se ovakvi problemi prebijaju preko ledja krajnjih korisnika. Licno nemam pravo da se pozalim na usluge Beocity-ja za nekoliko godina koliko sam ih koristio i prilicno mi je zao sto nas napusta jos jedan solidan ISP. Sto se mene tice ja cu sigurno nastaviti da izbegavam drzavne mamute, bez obzira na mogucu razliku u ceni.
-
Member
Proverena info iz Beocity: sve pretplate će biti prenete kod Oriona i niko neće izgubiti ono što je platio.
-
Member

Citiram korisnika:
lalas
... jedan solidan ISP...
Beocity nikad nije bio solidan vec samo iskren ISP posto je javno priznavao posedovanje i koriscenje Cisco SCE. A nema ni I od ISP, jer je imao znatno skuplje ADSL pakete nefiltriranog saobracaja, ADSL P2P Flat 16 po ceni od 5999 rsd naspram ADSL Flat 16 bez ugovora po ceni od 2827 rsd.
-
Member
-
Member
Kada imas gotovo neprekidan servis nekoliko godina kao u mom slucaju, koji kosta priblizno kao i kod drugih provajdera, i kada ti techsupport pomogne da resis jedini problem koji imas u relativno kratkom roku, onda se to zove solidan servis. Mene ne interesuje p2p, ja sam bio upoznat sa limitacijama od samog pocetka. S druge strane ne postoji usluga niti roba oko koje postoji apsolutna saglasnost oko kvaliteta. Ako ti se ne svidja a ti promenis provajdera.
Dozvoljeni tagovi
- Ne možete pokrenuti nove teme
- Ne možete odgovoriti u temi
- Ne možete okačiti atačmente
- Ne možete izmeniti svoje poruke
-
Pravila Foruma
Bookmarks