»RSS Benchmark sajt

      Strana 4 od 15 PrvaPrva 1234567814 ... PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 46 do 60 od ukupno 220

      Tema: X-Fi MB na Realtek HDA , lepe novosti ;)

      1. #46
        Member Avatar korisnika buyjoon
        Na forumu od
        Apr 2008
        Lokacija
        Arandjelovac
        Poruka
        410
      2. Moja mašina
        • CPU: Phenom II X4 B50 @ 3.5 (mukica)
        • MoBo: ASUS M4A79 Deluxe
        • RAM: 2x 2GB Geil 800Mhz
        • VGA: HD4850 Sapphire Dual Slot
        • MON: Acer P206HL
        • HDD: WD3200AAKS + WD5000AAJS + SAMSUNG HD204UI
        • OPT: Optiarc AD-5200A
        • Case: Kinesko kuciste ono najgore, napajanje TT ToughPower XT 775W
        • SND: Integrusha
        • OS: Windows 7 x64
        • INET: DSL
        • Ostalo: Nemam vise nista, i ovo sam jedva iskrpio
      3. Citat Citiram korisnika: lepi kokan Pogledaj poruku
        stavi sample rate na 48khz , ne na 96 ili 192.
        to sam vec uradio, tj. po difoltu je bilo tako. evo sad sam video da se cuje zvuk preko asio4all, samo preko njega i nigde vise

        edit: sad sam onako na slepo cackao sve i svasta i na trenutak je proradio zvuk, stikliram disable all sound effects u enhancements tabu i zvuk radi ali ima malo nekog sustanja i ne radi ni jedan jedini efekat iz onog govnjaivog creative control panela.
        Menjao buyjoon : 05.12.2011. u 22:29

      4. #47
        Member Avatar korisnika lepi kokan
        Na forumu od
        Oct 2007
        Poruka
        4.846
      5. Moja mašina
        • CPU: i5 2500k + LC cc-120 p/p
        • MoBo: GB z77
        • RAM: 10gb ddr3/1600
        • VGA: RX 570
        • MON: Benq 2411 (TN)
        • HDD: SM2263xt nvme + smsng F3
        • OPT: optiarc ad5260s
        • Case: LC 8650 Ozeanos + Revoltec Sixty1 + Inform Guard 600A Stby
        • SND: EMU20K1 / Altec 621 + Microlab B73 , M890 + Takstar HI 2050
        • OS: w10 ltsc
        • TV: LG 47LV4500 (IPS)
        • INET: DSL
        • Ostalo: canon mp270 и Лоџитек даљинaц што баца кроз зид :zgran:
      6. more opsuj ga još jednom i ima da proradi !

        obzirom da mnogima dts i dd rade u filmovima, a u igrama ne, dakle radi, ali selektivno,
        jedino što mi pada na pamet da probate da tu igru /path .exe fajla/ ubacite u creative ALchemy.

        svi creative efekti na win7 se izvode iz openAL -a, tako da bi to možda moglo da proradi . giv it a traj !
        Menjao lepi kokan : 05.12.2011. u 22:34
        Аласка је срце Русије !

      7. #48
        Member
        Na forumu od
        Jul 2008
        Lokacija
        Uzice
        Poruka
        1.095
      8. Moja mašina
        • CPU: I5 4690K 4.5 Ghz
        • MoBo: MSI Z87 Mpower
        • RAM: 8 Gb Kingston Fury 1866
        • VGA: Asus Rx480 Strix
        • MON: p2470HD
        • HDD: Hitachi 500Gb+1000 Samsung F3+ssd 256Gb
        • OPT: nema
        • Case: CM 690 Advance II-Ocz 600w modXstream-pro
        • SND: Logitech X-530
        • OS: Win 10
        • LAP: HP 4530s
        • TV: Samsung LEc630
        • INET: Kablovska
      9. Takodje da kazem da je meni uspelo tek treci put kada sam ih instalirao drajvere chip je Alc 892, unistall pa safe mod u safe modu driver cleaner pro 1.5, pa onda po uputstvu interesuje me thx da li zvucnici podrzavaju efekte ako su vezani analogno ?

      10. #49
        Member Avatar korisnika lanmi86
        Na forumu od
        Jul 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        1.327
      11. Moja mašina
        • CPU: Ryzen 7 1700
        • MoBo: MSI B45 Gaming PRO CARBON AC
        • RAM: 32GB Kingston HyperX Predator
        • VGA: Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming
        • MON: Neki ubogi 24"
        • HDD: Samsung 500GB 970 Evo plus
        • Case: Fractal Design Meshify C
        • SND: Integrusa
        • OS: Win 10
        • LAP: Asus neki
        • INET: Kablovska
      12. Probao sam sa alchemy ali se onda skroz gubi zvuk... Nista od dts-a za mene
        Ko zna zna. Ko ne zna, prepisace.

      13. #50
        Moderator Avatar korisnika Corvus Corax
        Na forumu od
        Sep 2008
        Lokacija
        Niš
        Poruka
        9.797
      14. Moja mašina
        • CPU: Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz + CM Hyper 212 EVO
        • MoBo: ASUS Maximus IV Gene-Z Gen3
        • RAM: Patriot G2 1600MHz 4x4GB
        • VGA: XFX Radeon RX580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5
        • MON: LG 29WK500-P 29" UltraWide 2K
        • HDD: SSD Patriot Blast 240GB SATA3 + HDD WD Green 1TB SATA2
        • OPT: Sony Optiarc DVD-RW AD-7240S
        • Case: Thermaltake Element S + OCZ ModXStream 600W
        • OS: Windows 7 x64
        • LAP: Dell Inspiron 7559 MS Signature Edition
        • TV: Skyworth 49E3200 49" FHD
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Mionix Naos QG, PS4 Pro + PSVR, NAS (GA-E350N WIN8 + 4GB RAM + Raidmax 300W + WD 3TB+4TB)
      15. Citat Citiram korisnika: lanmi86 Pogledaj poruku
        E da i skajp sam namestio, nisam probao pozive i video call, al za sad ne baguje nista.
        Kako si resio Skype?

      16. #51
        Member Avatar korisnika lanmi86
        Na forumu od
        Jul 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        1.327
      17. Moja mašina
        • CPU: Ryzen 7 1700
        • MoBo: MSI B45 Gaming PRO CARBON AC
        • RAM: 32GB Kingston HyperX Predator
        • VGA: Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming
        • MON: Neki ubogi 24"
        • HDD: Samsung 500GB 970 Evo plus
        • Case: Fractal Design Meshify C
        • SND: Integrusa
        • OS: Win 10
        • LAP: Asus neki
        • INET: Kablovska
      18. Pravo da ti kazem, imao sam problem samo prvih 20-30s odnosno krene da secka zvuk pisti i na kraju nestane. Uzmem promenim koji je primarni zvuk, odnosno sa optike na analogni 3.5mm i vratim nazad, i sve radi normalno, i naravno sve to dok je skajp upaljen, sta znam, za sad je ok. Zanima me samo kako ce to raditi kad budem zvao nekoga, al dobro, otom potom.
        Ko zna zna. Ko ne zna, prepisace.

      19. #52
        Member Avatar korisnika lepi kokan
        Na forumu od
        Oct 2007
        Poruka
        4.846
      20. Moja mašina
        • CPU: i5 2500k + LC cc-120 p/p
        • MoBo: GB z77
        • RAM: 10gb ddr3/1600
        • VGA: RX 570
        • MON: Benq 2411 (TN)
        • HDD: SM2263xt nvme + smsng F3
        • OPT: optiarc ad5260s
        • Case: LC 8650 Ozeanos + Revoltec Sixty1 + Inform Guard 600A Stby
        • SND: EMU20K1 / Altec 621 + Microlab B73 , M890 + Takstar HI 2050
        • OS: w10 ltsc
        • TV: LG 47LV4500 (IPS)
        • INET: DSL
        • Ostalo: canon mp270 и Лоџитек даљинaц што баца кроз зид :zgran:
      21. možda ovo ima veze sa x-fi modovima / entertainment, gaming, audio creation / . ova konzola koja se pojavljuje na x-fi mb je entertainment mode.
        kod x-fi kartica postoji auto switcher , koji kad se pokrene igra prebacuje u gaming mode .

        moguće je da creative x-fi MB uopšte ne procesira signal sa igara .

        evo jednog lika sa sličnim problemom
        http://www.tomshardware.co.uk/forum/...10-sound-games

        "
        Assuming your using an optical cable to connect your receiver to the sound card. You should select Speakers(Creative SB X-Fi) as your default device and you should also press the configure button. Then you can configure it to 5.1 settings and you can test it as well. You should also set it to 5.1 in your Creative Console as well as test it. You should also try enable the Creative X-Fi CMSS 3D. Set it to surround(click the Surround button and Select Stereo Surround) and move the slider to the middle. As for the encoding section you need to set it to Dolby Digital Live or DTS Interactive and make sure you select SPDIF output Creative SB X-Fi. I hope this helps.
        "
        Menjao lepi kokan : 06.12.2011. u 15:26
        Аласка је срце Русије !

      22. #53
        Member Avatar korisnika lanmi86
        Na forumu od
        Jul 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        1.327
      23. Moja mašina
        • CPU: Ryzen 7 1700
        • MoBo: MSI B45 Gaming PRO CARBON AC
        • RAM: 32GB Kingston HyperX Predator
        • VGA: Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming
        • MON: Neki ubogi 24"
        • HDD: Samsung 500GB 970 Evo plus
        • Case: Fractal Design Meshify C
        • SND: Integrusa
        • OS: Win 10
        • LAP: Asus neki
        • INET: Kablovska
      24. Problem je u tome sto meni creative console uopste ne radi. Ne znam u cemu je fora. Probacu ovih dana da dignem svez win pa da vidim jel se nesto promenilo...
        Ko zna zna. Ko ne zna, prepisace.

      25. #54
        Member Avatar korisnika lepi kokan
        Na forumu od
        Oct 2007
        Poruka
        4.846
      26. Moja mašina
        • CPU: i5 2500k + LC cc-120 p/p
        • MoBo: GB z77
        • RAM: 10gb ddr3/1600
        • VGA: RX 570
        • MON: Benq 2411 (TN)
        • HDD: SM2263xt nvme + smsng F3
        • OPT: optiarc ad5260s
        • Case: LC 8650 Ozeanos + Revoltec Sixty1 + Inform Guard 600A Stby
        • SND: EMU20K1 / Altec 621 + Microlab B73 , M890 + Takstar HI 2050
        • OS: w10 ltsc
        • TV: LG 47LV4500 (IPS)
        • INET: DSL
        • Ostalo: canon mp270 и Лоџитек даљинaц што баца кроз зид :zgran:
      27. ako ti creative konzola ne radi onda ili nisi dobro instalirao ili imaš neku neobičnu reviziju realtek HDA čipa .
        Аласка је срце Русије !

      28. #55
        Member
        Na forumu od
        Dec 2010
        Lokacija
        Bogatic
        Poruka
        1.530
        Kokane,a meni nema pomoci,osim nove zvucne,jel tako?
        EDIT-Od danas sam i ja MEMBER!
        Menjao ale : 06.12.2011. u 21:11

      29. #56
        Member Avatar korisnika lepi kokan
        Na forumu od
        Oct 2007
        Poruka
        4.846
      30. Moja mašina
        • CPU: i5 2500k + LC cc-120 p/p
        • MoBo: GB z77
        • RAM: 10gb ddr3/1600
        • VGA: RX 570
        • MON: Benq 2411 (TN)
        • HDD: SM2263xt nvme + smsng F3
        • OPT: optiarc ad5260s
        • Case: LC 8650 Ozeanos + Revoltec Sixty1 + Inform Guard 600A Stby
        • SND: EMU20K1 / Altec 621 + Microlab B73 , M890 + Takstar HI 2050
        • OS: w10 ltsc
        • TV: LG 47LV4500 (IPS)
        • INET: DSL
        • Ostalo: canon mp270 и Лоџитек даљинaц што баца кроз зид :zgran:
      31. ma to MORA da radi . kakva nova zvučna . imaš najregularniji alc888 , i drajvere i x-fi softver ,koji provereno rade .
        samo da utvrdimo gde je problem.
        Аласка је срце Русије !

      32. #57
        Member
        Na forumu od
        Nov 2011
        Lokacija
        Čačak
        Poruka
        47
      33. Moja mašina
        • CPU: Intel Pentium G4560 Cooler Master Hyper 212 Evo
        • MoBo: GIGABYTE GA-Z270-HD3P
        • RAM: 2 X 4GB Patriot 2400Mhz DDR4
        • VGA: EVGA GeForce GTX 1050 Ti SC GAMING 4GB
        • MON: LG 27MP38VQ-B
        • HDD: SSD KINGSTON HyperX Fury 120 GB+WDC WD10PURZ 1tb Purple
        • OPT: Hitachi-LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N ATA
        • Case: Custom Table PC :) Chieftec GPS-600A8
        • SND: Creative Audigy SE sb0570 + KenwoodKRF-V5030D
        • OS: Win10 Pro 64bit
      34. Hoce li da radi ovo na MSI 870-C45, mozda je neko probao?

      35. #58
        Member
        Na forumu od
        Dec 2010
        Lokacija
        Bogatic
        Poruka
        1.530
        Jel mi verujes da smo ja i drug sve zivo probali i nece...a na xp rade.
        To mi nije jasno,zasto rade na xp a na 7 nece?

      36. #59
        Member Avatar korisnika ivan91
        Na forumu od
        Jul 2007
        Lokacija
        BG.Miljakovac
        Poruka
        1.258
      37. Moja mašina
        • CPU: Intel I3 540 & Cooler Master TX3
        • MoBo: MSI / H55M-E33
        • RAM: 6 GB ddr 3 Exeleram
        • VGA: Asus 6850 DC V2
        • MON: LG - 24"
        • HDD: Samsung F3 1 TB
        • Case: Chieftec Ctg 500
        • SND: Asus Xonar D1, Altec Lansing VS 2421
        • OS: Win 7 Professional
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Svasta nesh..
      38. Ok sve radi osim TNX studio pro..kaze no device suported ? :/
        u prevodu heellppp xD
        Menjao ivan91 : 07.12.2011. u 13:14

      39. #60
        Member Avatar korisnika lepi kokan
        Na forumu od
        Oct 2007
        Poruka
        4.846
      40. Moja mašina
        • CPU: i5 2500k + LC cc-120 p/p
        • MoBo: GB z77
        • RAM: 10gb ddr3/1600
        • VGA: RX 570
        • MON: Benq 2411 (TN)
        • HDD: SM2263xt nvme + smsng F3
        • OPT: optiarc ad5260s
        • Case: LC 8650 Ozeanos + Revoltec Sixty1 + Inform Guard 600A Stby
        • SND: EMU20K1 / Altec 621 + Microlab B73 , M890 + Takstar HI 2050
        • OS: w10 ltsc
        • TV: LG 47LV4500 (IPS)
        • INET: DSL
        • Ostalo: canon mp270 и Лоџитек даљинaц што баца кроз зид :zgran:
      41. taj thx još uvek nije "uglobljen" . meni je zezao na alc888s na 32bita , a na alc888 običnom , na 64bit win7 radi . takodje i sonic focus .
        stvar je u samim drajverima i aplikacijama . još su to bete .
        Аласка је срце Русије !

      Strana 4 od 15 PrvaPrva 1234567814 ... PoslednjaPoslednja

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •