Šta je novo?

Dobre Slusalice(Muzika, Igre, Filmovi) do 100 evra

^ Taj lik (Muki) je moj komsija i i ja sam od njega kupio sluske (K702), ali cini mi se da vise sa tim ne radi. Mada ako nekog interesuje mogu da proverim...
 
Do 100 (i malo vise) evra je najbolje uzeti Shure SRH-440,za njih nije ni potrebno pojacalo :)
Link
 
Poslednja izmena:
^ Taj lik (Muki) je moj komsija i i ja sam od njega kupio sluske (K702), ali cini mi se da vise sa tim ne radi. Mada ako nekog interesuje mogu da proverim...

Mogao bi da ga pitas da li se jos time bavi i ako ne da li zna nekog ko radi sa AKG i ostalim sluskama. Najvise me interesuje AKG K 601 HD i koja im je cena. Hvala ;)
 
Proverio sam... Muki vise ne radi sa slusalicama, a i prema njegovim recima niko vise ni u Srbiji tako ne prodaje. Mada ja sam na kupu*emprod*jem video par likova koji prodaju neke modele AKG-a...
 
Posto ces sluske da koristis i na prenosnom uredjaju, moja preporuka bi bila Koss PortaPro (ako ih negde nadjes)
 
Necu ih koristiti sa prenosnim uredjajem.Samo kod kuce uz komp. iPod sam naveo kao probu u radnji da vidim kako se ponasaju sa slabim izvorom. U medjuvremenu cu nabaviti Asus Xonar D1/DX , a sutra bi trebao da narucim ovo iz USA. ;)
http://www.ebay.com/itm/260918270694?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Btw sto vise googlam i gledam review-ove i komentare na head-fi.org forumu sve mi se vise cini da su AKG K 601 HD bas po mom ukusu :D

7874.jpg


"Samo" treba jos skupiti pare i naci ih kod nas. :S:
 
Poslednja izmena:
prve akg sluske sam dobio ne poklon, bile su to K 240 Monitor i kada sam ih prvi put ubo u cd player pomislio sam kakav je ovo disk - sta se desilo. zaista se primetila ogromna razlika u kvalitetu.
sledece sluske sam kupio sam.
:,,:
kako je popularno reci - jedna od najboljih investicija.
 
Koliku amperazu i voltazu daje ovaj Micro Cmoy headphone amp? Rekao bih da ovo nije ni blizu nivoa AKG K6xx ili K7xx serije. Mora za njih mnogo vise da se otvori sa pojacalom.
 
Nisam siguran ali mislim da ce biti sasvim ok. Nemam nameru da dajem 200+ evra za HP amp.
Imas ovde review i iscitaj sve ako te ne mrzi.
http://www.head-fi.org/t/262751/rev...eadphone-amp-w-bass-boost-aka-headstage-lyrix
Lik kaze da je u rangu sa ~180$ amp-ovima.
http://www.penguinamp.com/The-Caffeine-Amp:::2008.html
http://www.penguinamp.com/The-Royal-Amp:::2001.html

"High impedance headphones like Sennheiser's HD650 are perfectly driven as well as low impedance phones like those by Grado. Even IEMs (in-ear-monitors) are well suited due to the amp's low noise."
 
Sennheseiser Vs Audio Technica Vs AKG Vs Denon

U naredna cetiri meseca idem u Austriju pa u Kanadu, pa sam tamo mislio da kupim neki od ovih modela. Koji je po vasem misljenju najudobniji [znam da je to subjektivno, treba mi dubok profil slusalica da mi ne pritiska usnu skoljku previse ->>( moja vugla )<<- ], pa onda najbolji model slusalica za FILMOVE, MUZIKU, IGRE?

1.Sennheiser HD 518
2.Sennheiser HD 558
2.Sennheiser HD 595
3.Sennheiser HD 598

1.Audio Technica ATH-T500
2.Audio Technica ATH-A700
3.Audio Technica ATH-A900
4.Audio Technica ATH-AD700
4.Audio Technica ATH-AD900

1.AKG K142 HD
3.AKG K242 HD
4.AKG K272 HD

1.Denon AH-D1100

Mozda i neke beyerdynamic do 200e.
 
Poslednja izmena:
I ja sam sada dosao do malo para, pa se lomim koje UDOBNE slusalice oko 100 evra ili do 120 max da kupim. Sve mi se cini da je, nekako, najbolji izbor Sennheiser HD 518.

Freemind, ne verujem da ce i tebi trebati nesto bolje od ovoga, kad ti kazem.
 
Verovatno. Ali kada uzimas nesto, bolje je da uzmes kvalitetno da uzivas u njemu kako je bog rekao ili uopste nemoj ni da uzimas. Sada sam suzio izbor i ozbiljno se razmisljam izmedju.

Sennheiser HD 558 i Sennheiser HD 595, jedne i druge su oko 120-130e

Audio Technica ATH-A700, Audio Technica ATH-AD700 i Audio Technica ATH-A900

AKG K272 HD
 
Kod nas je HD 558 oko 180eur, a HD 598 prelazi 200eur.
 
Hmmm, kod nas je onda mnogo skuplje koliko vidim. U Nemackoj bi onda, nadam se, HD 558 trebalo da kosta oko 145 150 evra.
 
Ja cu verovatno odloziti kupovinu za nekih mesec dana. Imao sam neplaniranih troskova. Jedno od njih je bilo napajanje na koje sam dao oko 80e :( Ostalo mi jos 3,4k u dzepu :(
 
Daj boze da je Sennheiser HD 558 samo 120 evra, gde si video tu cenu ? Ja sam sada u Nemackoj, pogledacu ovde.

Pošto si sada u Nemačkoj, imaš veliki izbor prodavnica. :)

Za hardver neka ti bude prva adresa stranica http://geizhals.at/de/

Ovde imaš cene za HD 558:

Sennheiser HD 558

Ali vidi da nabaviš i neku solidnu zvučnu kartu uz slušalice, dobre sluške ne mogu doći do izražaja sa integrisanom zvučnom.

ASUS Xonar DG je odličan izbor što se tiče odnosa uložen novac / kvalitet, za nešto bolje bi morao mnooogo dublje zavući ruku u džep. :D

Ako hoćeš da eksperimentišeš, možeš za početak da kreneš sa zvučnom Asus Xonar DG i slušalicama za koje verovatno nisi čuo, a odlične su za uloženi novac.

Ja sam rešio da ih nabavim, da vidim šta mogu pružiti, utisci korisnika su fantastični, jedini problem je što ih trenutno nema na stanju (stižu negde oko 15-og januara).

Ako te zanimaju, radi se o sledećim modelima:

1) SUPERLUX HD-668 B

2) SUPERLUX HD-681 B

3) SUPERLUX HD-660

Ja ću naručiti sva 3 modela, i izabrati neki model koji mi se najviše sviđa, a ostale idu nazad (u ovoj prodavnici to nije nikakav problem).

Zvuk koji pružaju (po opisima korisnika) je fantastičan, gledano u odnosu na cenu, navodno nema slušalica do 100 evra koje im mogu parirati, a neki idu toliko daleko da ih upoređuju čak sa klasom od 150-200 evra. Ovo mi zvuči malo neverovatno, ali ko će ga znati, zato sam rešio da ih nabavim, i da se sam uverim. :d

Možda su interesantne i za kupce u Srbiji, pošto ova prodavnica šalje i kod nas, samo što je poštarina malo velika (40 evra), pa utiče puno na krajnju cenu, koja onda nije toliko povoljna. Ali ako se recimo udruže 3-4 kupca, i podele trošak, deluje kao zanimljiva opcija.

Ja ću svakako nakon kupovine napisati neki svoj test u forumu, i pokušaću da prenesem utiske.

Ovde ima par testova o njima:

Superlux HD 668B: A Giant Killer?

A Needlessly Long Superlux 668B Review

The New Superluxes Are Good! The HD330, HD440, and the HD660

Za Superlux 681B nisam našao neke testove (nisam nešto preterano ni tražio), na njih sam obratio pažnju kroz jednu veliku temu u nemačkom forumu hardwareluxx.

Superlux 681 /b/f günstige und gute Kopfhörer

Šteta je samo što većina korisnika benchmark foruma neće moći da pročita ovu temu, možda preko Google translate, ispašće malo smešno pošto je mašinski prevodilac, ali će možda biti upotrebljivo.

Superlux 681 / b / f cheap and good headphones
 
Bas sam naleteo jednom na S 688b kao preporuka za prvu kupovinu ali nisam planirao da uzimam od preko. Jel znas ima li ih negde u Svajcarskoj ili Austriji pa da mi donesu odande. Tj ja narucim na njihovu adresu tamo pa mi oni donesu? Bas cu uzeti jedne. Sutra/prekosutra cu naruciti CMOY amp sa ebaya. Ima ih tamo i navodno iz USA do ovde je postarina 11 dolara [mislim na slusalice]. Nemam trenutno kod sebe kinte i za jedno i za drugo al posto je slicna cena 35-40 dollara naruci cu prvo AMP pa bas da vidim kako ce da prodje sa postarino i nasom carinom. Poz i obavezno javi utiske. ;)
 
Poslednja izmena:
Ne znam da li ih ima u Austriji ili Švajcarskoj, ali možeš naručiti recimo kod thomana da pošalju za A ili CH, cena izađe skoro ista. Poštarina za A je jeftinija (7.50 €), ali ostaje porez (PDV) = 36.50 evra, a za CH je poštarina 12 evra, ali skinu nemački PDV, pa izađu na 36,37 €.
 
Cek kakav porez. Mislis na postarinu? Sad sam bas to gledao da narucim odatle u Swicu i 668b izadje 36.37e tj Mislio sam da uzmem S 668b + AKG K-240/270/271 VELOUR PAD i ispadne 50.66e tj isto onih 12e postarine. E sad ja ne znam kad bi zena koja bi mi to donela dolazila i zavisio bi puno od nje. A recimo da me iz USA postarina isto kosta samo sto bi jos morao platiti carinu. Ne znam koliko bi ona izasla odprilike barem? Imam buraza u nemackoj...zaboravio sam sad gde mu je novi posao...neko malo mesto blizu austrijske granice. Al opet ko zna kad ce on dolaziti. On je iz Banja Luke. Ne znam kolko mi se isplati sve to cimanje. :(
 
Auuu mnogo dobre cene ima ovaj sajt Geizhals.at
 
@Accuphase

Sad si me bas nalozio da uzmem ove Superlux 668b. Naleteo sam ranije na njih kad sam gledao razne sluske tj prvo sam naleteo na Samson SR850 kao preporuku, pa se ispostavilo da su to skoro iste sluske. Mada nisam tada bas razmisljao da uzimam preko.
Isti su drajveri samo drugaciji headband [koji vise lici na Superlux 681 tj AKG sluske] i Samson su 32 Ohms dok su 668b 50 Ohms.

Juce su nestale sa toj sajta pa sam se bio smorio al sad videh da si ti i spomenuo da ih nema trenutno na stanju i da ce biti od 15. Januara.
Videcu da iscimam burazera da ih uzme za mene. On je sad u Ahen-u [Aachen]. Tek od 3. poceo da radi na novom poslu pa ne znam kada ce ici kuci za Banja Luku al reko kad uzme nek uzme. Pa moze iz BL da posalje busom preko vozaca. 1000x sam cuo da su to ljudi radili pa i moji pa mogu valja i ja jednom :p E da sam se ovoga setio ranije. Dolazio je u Novembru i Decembru kod mene u Vrsac. :(

Kontam uzecu Superlux 688b + AKG K-240 VELOUR PAD = 50e ,a mozda uzmem i Superlux 681. Smesna je cifra u pitanju [19e] pa nek mi budu rezervne sluske :D Ako mi se ne svide one vise od 688 :d. Ko zna. Pozdrav i hvala za post i preporuku.
Live long and prosper. :wave:

P.S. Vec sam narucio CMOY sa e-baya iako mi za ove sluske realno ni ne treba ali mi se svidja ova stvarcica i zelim da je isprobam. http://www.ebay.com/itm/Micro-Cmoy-...236?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc099d6d4
 
Poslednja izmena:
@Accuphase

Sad si me bas nalozio da uzmem ove Superlux 668b. Naleteo sam ranije na njih kad sam gledao razne sluske tj prvo sam naleteo na Samson SR850 kao preporuku, pa se ispostavilo da su to skoro iste sluske.

Samson SR850 pravi Superlux, i zaista su po zvuku i opisu korisnika jako slične sa 668B, samo što su Samson (bar ovde u Nemačkoj) dosta skuplje od Superlux.

Isti su drajveri samo drugaciji headband [koji vise lici na Superlux 681 tj AKG sluske] i Samson su 32 Ohms dok su 668b 50 Ohms.

Nisam siguran da su isti drajveri, impedansa mi govori da su u njima (po mom mišljenju) oni iz 681, mada je moguće da grešim.

Juce su nestale sa toj sajta pa sam se bio smorio al sad videh da si ti i spomenuo da ih nema trenutno na stanju i da ce biti od 15. Januara.

Ovo je i mene smorilo, primetio sam da su nestale, pre su stajale na stranici, i pisalo je da očekuju isporuku sredinom meseca, a sada stoji da su povučene iz ponude. Poslaću im e-mail da vidim da li se u dogledno vreme vraćaju u ponudu, mada mislim da sam se već malo preorjentisao na Superlux 681 (možda 681B).

Prvobitno sam razmišljao o Beyerdynamic DT990 Pro (ili neke slične iz te klase), onda sam naleteo na teme o Superlux slušalicama, i u najmanju ruku oduševljene korisnike, tako da me to zaintrigiralo, onda sam još dalje tragao i čitao o njima, i definitivno došao do zaključka da moram da ih nabavim. :d

Tim pre što mi nedostaje iskustvo sa boljim modelima, tako da još uvek nisam siguran koji profil slušalica mi odgovara. Otvorene, zatvorene, poluotvorene, neutralne, analitične ili ipak neke sa malo "loudness" karaktera. Neka moja lična procena je da bi mi odgovarale neke neutralne, ili sa nešto "loudness", ali ne preterano, recimo volim čist i precizan bass, i da je malo izražen, ali ne puno.

A ove Superlux mi dođu kao kec na desetku, naručim 3 modela, preslušam ih, zadržim koje mi se sviđaju, a ostale vratim nazad, što sa skupim modelima ne bih baš mogao da radim.

A kasnije ako nabavim neke dobre imam bar sa čime da ih upoređujem, ove SONY MDR-XD100 što imam nisu nešto, mada daju prilično solidan zvuk, i na njima čujem jasnu razliku između onboard zvučne / Audigy 2 ZS / Auzentech X-Fi Forte, što je opet suprotno mišljenju većine korisnika po forumima, kao navodno nema šanse da se čuje razlika na takvim slušalicama.

Kontam uzecu Superlux 688b + AKG K-240 VELOUR PAD = 50e ,a mozda uzmem i Superlux 681. Smesna je cifra u pitanju [19e] pa nek mi budu rezervne sluske :D

Upravo tako, smešna cifra, a ako je tačno i deo od onoga što pišu po forumima i testovima, eto odlične zabave sa Superlux-om. :guitar:

Ako ne bude više ovih 668B u radnji, onda ću promeniti porudžbinu na HD 681, HD 681B i HD 660. Veoma moguće da će na kraju pobediti kod mene HD 681, pošto sam naleteo na jednu temu gde su ih malo modovali, i dobili fantastične rezultate. I tako stranicu po stranicu, i pročitam ja sve šta tamo piše :d

Najviše mi se svideo mod opisan na stranici 31, konkretno ova poruka, i pošto volim da lemim i da se bakćem sa eletronikom, a delovi potrebni za filter neće me izaći više od 5 evra, onda to mora da se isproba. :smoke:

Filter ublažava peak u visokim tonovima, koji ponekad smeta na HD 681 pri većoj glasnoći, i bass dobija još malo na konturi i preciznosti, uz blago smanjenje količine bass-a, koji je za nijansu "prejak" kod njih. Otprike mislim da ću sa ovim filterom dobiti zvuk koji želim (tj. onaj koji mi se sviđa). Ako je dijagram frekventne karakteristike slušalica u desnom uglu šeme približno tačan, to će biti onda ludo dobra kupovina. :smoke:

P.S. Vec sam narucio CMOY sa e-baya iako mi za ove sluske realno ni ne treba ali mi se svidja ova stvarcica i zelim da je isprobam.

Lepa je to spravica, i pročitao sam puno pohvala o tom pojačalu. Možda bih i ja to kupio da imam neku zvučnu kartu koja nema pojačalo za slušalice, ali pošto ova moja ima, i to izuzetno kvalitetan i jak izlaz, onda nema potrebe.

Pozdrav :wave:
 
Iscitao sam SVE teme na netu u vezi Superluxa i Samson 850...kao i mnoge druge pre toga. Sennheiser HD 555, 448, Audio Tehnica AD 700, AKG 701, 601 itd. Zato sam i 90% siguran da bi mi 668b najbolje i legle sto se tice zvuka [kao sto sam 80% siguran bio za K 601]. Jedino me udobnost brine. Ali za te pare vredi rizikovati uzeti ih na "slepo" tj gluvo :D
 
Posto planiram da uzmem neke slusalice, pre svega za slusanje muzike, a pomalo i gaming i gledanje filmova, zanima me u kom su rangu ove Samson i Superlux u odnosu na neki AKG ili Sennheiser model?
Primetio sam da nisu previse skupe(dosta jeftinije od Sennheiser HD modela), a da ih hvale po netu, pa me zanima u koju kategoriju spadaju?
Odmah da napomenem da sam sve procitao ali mi je bas najjasnije, zato ovo pitam.
 
Posto planiram da uzmem neke slusalice, pre svega za slusanje muzike, a pomalo i gaming i gledanje filmova, zanima me u kom su rangu ove Samson i Superlux u odnosu na neki AKG ili Sennheiser model?

Teško je reći, kada se čitaju utisci korisnika, može se u svakom slučaju izvući zaključak da pružaju zvuk daleko iznad svoje cenovne klase, negde u rangu 100-150 evra, što je već senzacionalno, a ponekad opisi idu tako daleko da čak i slušalice od 200-250 € imaju problema da se izbore sa njima, meni ovo zvuči neverovatno, poništava kompletnu logiku cena/kvalitet. Ali neka pola od ovoga bude tačno, opet ostaje neverovatan odnos uložen novac / zvuk koji pružaju.

Upoređuju ih sa raznim modelima, i mada izgledom liče na AKG/Audio Technica hibrid, zvučno izgleda vuku na Beyerdynamic DT880.

http://www.headphiles.org/index.php?topic=3822.0

If the 668Bs were the lovechild of a tryst between an AKG and Audio-technica, then it was raised in the orphanage of a Beyerdynamic, because it certainly sounds like one. This pair has around 50 hours on them; I listened to them the whole way through without any burn-in, and there wasn't much of a change in sound, though I hear they still need 300 hours or something (like the AKG K701), which is pretty darned ridonkyulous but whatever. They are advertised as monitor phones for studio use, but unlike the AKG K271 which sounded like a pair of headphones who's had its soul sucked right out of it by the great evil Monster Cable conglomerate, these manage to sound both analytical enough for monitor purposes, and yet musical enough for music enjoyment. Overall though, they are quite clinical-sounding compared to most other headphones I've heard.
The bass is great, tight and controlled. They extend well, but roll off around 20 to 40 Hz so you don't get that delicious rumbly feel. In exchange, it definitely has kick to it, a nice punchiness for what its worth, but it doesn't have that authoritative impact. Totally not for bassheads. The highs are clear and go far. A little too clear, in fact. There's a boost of about 2 to 4 dB from 5kHz up to 12kHz. Mids are just sliiiiiiiiiiightly recessed because the bass messes with them a bit, but the overall clarity and fullness from them is just incredible.
The soundstage on these is just like a Beyer's - wide, wide, wide. The separation is incredible; each instrument is easily locatable, and nothing ever blends together into some weird mush. Unfortunately, they don't go very deep like a K701 or HD 650. The fact that I'm comparing cans five times the price is a damn good indication of how great this can get though.

Vs. Beyerdynamic DT 880
And now comparing the child to its foster parent. These have been said to resemble the DT990s more, but I'd have to disagree and go with the DT880s as the closest among the three XX0-series headphones. Soundstage width and depth are similar, though the DT880 does it better, especially with instrument separation. Lows and highs and mids are all noticeably better on the 880 too. Essentially, I'd say the closest high-end cans to the 668B is the DT880. Basically, the 668B is a cheaper 880, but there is still a marked difference between the two - to be expected though, since a DT880 is worth around 7 or 8 of these.

hydrogenaudio.org

I´ve read some nice reviews about the Superlux HD-668 B: they seem to be too good to be true. Has anybody heard them? According to what I´ve read on HeadFi and some other forums they sound like a twin to Beyerdynamic´s DT 990. Is that true? Because they cost only around $ 50,- and I simply can´t believe that!

Any opinions?


Yes - I couldn't believe it too, so I ordered one out of curiosity. Well, I suppose it's true. Comparing them to my DT880, they have a marginally "warmer" sound signature, more bass and despite of their accentuated heights virtually no sibilants. I'm somewhat scared to say that soundwise I might prefer them over the beyerdynamic... quite impressive as cheap as they are. Considering, however, that Superlux is an Indonesian OEM manufacturer for large companies it only shows that, as far as technology has advenced, production costs are not the major factor for high-end headphones today.

Wow. Just wow. This is incredible. For just 30,- Euros... and the Beyerdynamic 880 costs 280,- Euros at Amazon. Yes, I´m living in Germany (quite an extraordinary mind you have to remember that, my friend) and I will order it at Thomann - I guess if it is as good as everyone says it will complement my Sennheiser HD-600 quite nicely.

So, after I´ve waited for over a month for the Superlux HD668B, they finally arrived today. Thomann couldn´t deliver after I ordered them... indeed, I forgot all about them until yesterday when an eMail announced that they were on their way.

I´ll give a short review here to summarize my first impressions, another one more in-depth will follow. The built quality of the Superlux is fairly good: simple plastic. Not very fancy compare to the other headphones... The Superlux comes with a bag, two cables and a cable clip. One of those cables is 1 meter long, the other three. You can use the short one when you use the headphone for a portable device... which I won´t. The headphones are too big for that. I won´t ridicule myself that way. But: it´s still nice, that two different cables are offered.

The ear cushions are not very comfortable, they are not very soft so they isolate not that good. I´ve read that they can be replaced with cloth ear cushions by AKG. I´ll definitely try that. The headband on top of your head is a very good idea. You can adjust it and it does fit itself to your head - nice idea.

The sound: so far I´ve heard only a few pieces, some classical music, some pop music... I can tell from the first minutes that they are very balanced. Not one frequency band is too strong and none is too weak. I was particularly curious about the room they build. This is something I always test with binaural recordings to reveal if a headphone creates a "false room" as I call it or hides the real room response with resonances from its casing. I have some in ears from Sennheiser and they really suck at this, the same goes for the Sony MDR-XB 500: in both cases you can´t hear anymore that a dummy head with two mics was used, the recording sounds flat. Both my Sennheiser HD-600 and a Koss Porta Pro (!) are really good at this - and so is the Superlux.

However, compared to the Sennheiser voices doesn´t sound so articulate and holographic and the overall room the Superlux presents sounds a bit flat (not with binaural recordings). It seems to present more details than the Sennheiser but I´ll have to listen a bit more to it in order to cement that opinion. The Sennheiser lacks deep bass, the Superlux does not. The bass under 60-80 Hz seems to be stronger.

BTW, am I allowed to write something like that here? Because I don´t know how to measure a headphone...

In short, they really are better than "normal" headphones for 30,- Euros, I´m very surprised. Everything about them seems to be true.

Kasnije je ovaj sa hydrogenaudio foruma opisao svoje utiske:

Review: Superlux HD-668 B - cheap & good?

Iskreno rečeno, meni ništa nije jasno, i zato jedva čekam da se Superlux pojave opet kod Thomann-a, pa da ih naručim, i sam čujem ta čuda što poništavaju zakone tržišta ("koliko para, toliko muzike)". :D
 
Ja sam upravo narucio i platio Samson SR850 kod nas. Preferiram Superlux 668b zbog headband-a koji su uzeli od AT umesto ovog od AKG ali nisam mogao da propustim ovu sansu. Em su jeftinije [sto je bas suprotno nego preko, gde su Samson SR850 bas nesto skuplje od Superlux 668b] em ih ima kod nas i ne moram sad da cimam burazera. U svakom slucaju kad tad cu uzeti nesto i odande kad buraz bude dolazio. Onaj EarPad x2 i Superlux 681 pa cu malo sa njima da se igram i modujem ih. U svakom slucaju cu im zameniti EarPad i kabl jer su tu bas ustedeli i ovde mozete videti utiske modovanih 661.
http://rockgrotto.proboards.com/index.cgi?board=review&action=display&thread=4769&page=1
Pozdrav ;)
 
Ček, Samson SR850 se prodaju u Srbiji, tj. ima ih na domaćem tržištu?

Koja je cena, i gde ih ima, ostavi link ako možeš, možda ima zainteresovanih kupaca.

Nabaci test kada stigneš. :guitar:
 
I ja sam narucio Superlux 668b, pa kad mi stgnu za 10ak dana ostavljam utiske.
 
Nazad
Vrh Dno