ti simptomi nemaju veze sa procesorom,to je do struje na samoj ploci.moze biti prosto od baterije pa nadalje ukljucujuci i napajanje...
ti simptomi nemaju veze sa procesorom,to je do struje na samoj ploci.moze biti prosto od baterije pa nadalje ukljucujuci i napajanje...
Mogu imati veze i sa proceosorom ako je AMD, memorijski kontroler je u samom procesoru.
Može da bude pregrevanje, da je otkazao 1 RAM modul, pogrešna podešavanja u BIOS-u... Svašta!
Posao za nekog pravog servisera poput djalf-a.![]()
A GOOD friend will come bail you out of jail
A TRUE friend will be sitting next to you saying, "Damn we fucked up!!"
@Orchard
Naravno da moze biti svasta, ali moze biti i procesor. Molio bih ako ne znas da ne demantujes necije misljenje. Kao sto rekoh, nisam cuo na ulici, nego sam licno imao taj slucaj.
Neka krene od RAM memorije, to je najlakse pa ce videti.
Kvar procesora statisticki cini verovatno manje od 1% kvarova na racunaru.
I meni je bilo u glavi sve, sem procesora. Sve ostalo sam menjao, a njega tek ma kraju i resio problem.
Oko statistike se ne bih bavio, svakako sam momku samo napisao sta je kod mene bio kvar i da je svakako lakse krenuti od ram-a. A onda se nakacio pnaj laik i preko interneta je vec dao dijagnostiku. :-)
a ti si preko cega?dimnim signalima?
Hvala svima na pažnji i pomoći.
Probao sam ovu varijantu sa RAM-om i bum! Uspelo je.![]()
Treba mi preporuka za servis za Samsung štampač laserski ML-1675.
Po mogućstvu Novi Beograd.
Hvala.
Sent from my Redmi 8 using Tapatalk
ne znam jel treba ovde ili da otvorim posebnu temu...? treba mi serviser koji odlemljuje i zalemljuje SMD komponente. imam dve ploče za laptop i jedan telefon. znam sve šta treba da se uradi, ne treba dijagnostika, samo precizan profesionalac. zahvalan unapred.
Da ne zna neko gde imaju da se kupe bolje cetkice za jedan stariji gorenje mikser? Nabavio sam neke u tri O, ali dosta varnice iako su ˝dobile oblik˝. Stare dosta manje varnice, takoreci normalno.
Dimenzija 6x6 ili mozda 6.3x6.3, a duzina 10 do 15mm max.
Inace se vidi razlika u materijalu: stare su crne, a ove sivkaste neke
Menjao hedgehog : 13.01.2021. u 21:50
Svako bira kako živi, ili nosiš Note 7........................... ili ideš u školu.
Te sivkaste su sa česticama metala, traju duže ali i varniče dok se ne uhodaju i dobiju oblik rotora. U teoriji uvek treba obraditi i comutator kada se menjaju četkice.
Društvo, pomoć prijatelja.
Da li negde kod nas može da se nađe eukaliptus ulje u spreju koje bi se koristilo za čišćenje ploča.
Bookmarks