Ja sa isto dobio od Kutije pozivnicu ali kapacitet je pun...
Ja sa isto dobio od Kutije pozivnicu ali kapacitet je pun...
Hvala na pozivu kUdtiHaEX.
Samo jos da proradi posto mi od jutros izbacuje: "Привремено смо прекорачили капацитет. Покушајте поново ускоро."
I ja sam poslao par poziva malopre, neki su upali, neki ne. Tj nije funkcionisalo direktno slanje poziva, već sam ih dodavao u friends circle.
Ttalking desire.
Ako može invite darkobozic et džimejl.kom
Fala![]()
Jedan i za mene na dragan.savic.gagi et dzimejl.kom
Hvala unapred![]()
Ne mogu da upadnem na kutijinu pozivnicu.
hej...aj neko nek mi kaze, ko je provalio, kad uploadujes sliku/video, i ako NE OBELEZIS bilo koji circle ili bilo koju tu grupu kome hoces da saljes, da li to automatski znaci da svi mogu da vide?
"bolje da sam s frendovima pijo rujno vino, nego sto sam tebe kuurvo vodio u kino..."
Jel moze jedan za mene? akilone9 et dzimejl dot kom.
Poslato![]()
U svakoj laži ima pola istine. Što znači da se laž sastoji od jedne polovine, koja je istina, i druge polovine, koja je laž. E sada, ako na ovu drugu polovinu ponovo primenimo aksiomu da u svakoj laži ima pola istine, zaključujemo da u prvobitnoj laži ima 3/4 istine, a 1/4 laži. Matematičkom indukcijom dalje lako dolazimo do rezultata da je limes istinitosti svake laži = 1, tj. da je u pitanju sušta i neokaljana istina.
Ako moze jedan i za mene andrejadj et gmail dot com.
Obično se "stidim" da bilo šta tražim, al' invite za ovo bi dobro došaoinače imam fb profil, al' ga ne koristim i nadam se da ću u ovome pronaći dobru alternativu.
atila.kampl et gmail dot com
Za to ne znam jer nisam još probao, ali za poruku/status koji ostavljaš, možeš da je podeliš sa nekim "krugom", a možeš i samo public... To vide svi...
EDIT: Nego da li ste videli da će i GMAIL da dobije kozmetičke prepravke?->> http://www.smedia.rs/biznis/vest/264...n-Gmail-a.html
EDIT2: Ustvari, već možete da aktivirate ovaj novi "look" alaGoogle+Nalazi se u temama u podešavanjima za mejl
![]()
Menjao vikhiiz : 01.07.2011. u 18:49
Proud user of Hackintosh MountainLion
Ne znam da li sistem baguje, ili ja u necemu gresim, ali nikako ne mogu da namestim da Chat u Google+ radi kako treba. Odmah je on popunio sve kontakte koji su vec bili u Gmail chatu i to je OK. Medjutim, zasto ovo ne funkcionise: - dodam prijatelja u circle Friends i idem na chat, circles, odaberem Friends i kliknem na Enable chat. Neki prijatelj odradi to isto, ali se uopste ne vidimo medjusobno u chat listi? Procitao sam da se sistem nesto pogubi ako si istovremeno logovan u Gmail chat i u chat u Google+, pa sam se po preporuci izlogovao sa Gmail chata i opet isto.
Bookmarks