Nema Google servise.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Nema Google servise.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ako imas store, onda taj model ima gugl servise.
Pošto ne vidim temu Tapatalk, da pitam ovde. Skinuo sam pro verziju, i pošto mi je aktivan taman režim, samim tim mi je i tema tamnija, tj potpuno crna što ne odg mojim ocima, a obična verzija je bila tamno siva, jel moguce nekako promeniti to? Ne mislim na rešenje da isključim tamni režim, jer je tada sve svetlo....
Takva mi je obična verzija, ova pro potpuno crna.
To nešto novo ili si skinuo neku modovanu verziju? Kod mene je Tapatalk Pro 8.8.11 (narodni) i tamna tema je tamno siva, kao što je godinama unatrag.
Ma i ova je narodna, samo 'ladno nisam video da je modovana, barem nije pisalo. Tek sad u app info piše B&W. Moram drugu pronaći. Hvala vam
Da li vam radi aplikacija Sport klub? Meni danas uopste nece da se pokrene, reinstalirao je i opet nece...
Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока
Od sinoć kako je bio update, ne radi ni kod mene.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Забада апликација убија, константно данас, ја сам је онеспособио малопре, бар док не среде то
Послато са SM-N986N помоћу Тапатока
Hvala na odgovorima!
Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока
Hteo sam da odradim setup za Google Play Family Library , ali kada sam došao do dela za SerUp, izbacio je prozor da RSD valuta i država nisu kompatibilne. Šta treba da uradim, da kupujem u dolarima, evrima, da kreiram američki account?
Koji video plejer se pokazao najboljim za pustanje filmova u kojima je prevod u istom folderu,sa istim nazivom kao i film (pozeljno da se prevodi mogu podesiti po boji fonta)??
Bookmarks