Evo ga nađoh to je to, hvala
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Evo ga nađoh to je to, hvala
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Pokusao sam da uzmem YT premium i da prebacim google play na Indiu. Ispisa mi da necu moci da se vratim 365 dana na Srbiju. Znaci li mi sta to? Hocu li imati aplikacije i slicno? Naravno mislim na updateove i slicno. Kao i za skidanje novih ,,nasih" aplikacija
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pokušao sam tako, i na onom prvom koraku mi izbaci cenu u dinarima. Možda sam trebao da nastavim samo pa bi obračunalo u Rs-ovima
EDIT: Obrisao sam Cache Youtuba i sad mi prikazuje lepu cenu. Hvala ti!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Menjao Vladimir2101 : 21.01.2021. u 10:09
Probaj ovu app
https://play.google.com/store/apps/d...inefolders.hd3
Koristim je već 4 godine.
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Aj da pitam i ovde. Muči me Sofascore aplikacija već duže vreme. Plaćam premium verziju. Problem je u tome što mi sve što čekiram da pratim, mislim na utakmice koje će se igrati u budućnosti (uđem npr u premier ligu i čekiram sve utakmice koje me zanimaju) aplikacija posle par dana sama sve odčekira. Stvari koje pratim odavno, tipa par godina unazad, ne dira, to je sve ok. Ali ako danas čekiram nešto novo, to će posle par dana biti obrisano.
Sve dozvole su date, uključen autostart, aplikacija zaključana u ramu itd.
Ovi iz Sofe nemaju pojma šta je razlog.
U pitanju je Mi 9T, sa XEU custom romom, android 10.
Jedno pitanje, N1 app, kad otvorim vest preko notifikacije ne otvara mi app već sa browsera N1 sajt. To se dešava od ovog zadnjeg apdejta zbog kog sam morao da brišem app pa ponovo da je instaliram. Može li da se to promeni da se otvara app?
Kakva je fora sa Vanced YouTube aplikacijom u zadnje vreme? Instaliram je, ulogujem se, ali posle dan dva Play mi ažurira YouTube aplikaciju (koju nemam) i automatski mi se vrate reklama jer obična, zvanična YouTube aplikacija pregazi Vanced. Plus, od samo starta nema ime Vanced YouTube nego samo YouTube.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Podesi u play store da ti se ne update-uje. Koristiš root verziju i kako je instaliran tako ti se pojavi update u PS. Non root verzija nema taj problem.
Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
Bukvalno mi se nikad ovo nije dešavalo. Plus, pre sam imao Vanced YouTube aplikaciju, a sada mi vanced instalira zvaničnu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Menjao Nabukodonosor : 24.01.2021. u 00:56
Nova Launcher 7 je u beta fazi i ova verzija KONAČNO donosi swipe down gest na ikonicama na desktopu. Do sada je bilo moguće uraditi samo swipe up![]()
マリオ
Greska
Menjao geteks : 25.01.2021. u 21:52
Bookmarks