Stock tastatura je po meni najbolja. Swiftkey mi je uvek malo bagovao i to neretko. Jeste gotivan predict, al dzaba to kad mi se nekad ne ucita ili zabode sekund dva, pogotovo na viberu.
Stock tastatura je po meni najbolja. Swiftkey mi je uvek malo bagovao i to neretko. Jeste gotivan predict, al dzaba to kad mi se nekad ne ucita ili zabode sekund dva, pogotovo na viberu.
Takođe glas za stock tastaturu. Nema bolje za mene. Koristio i gboard i swiftkey i meni ne odgovaraju. Često predikcija koju prave njih dve bude loša i stalno me tera na ispravke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Penis bonus, pax in domus.
Koliko je uspešna predikcija na stock tastaturi? Predpostavljam da je koristite u okviru engleske? Mada i Hrvatska tastatura ima predikciju.
edit: stock iOS tastatura, na nju se odnosilo. Trenutno koristim SwiftKey, probao i Gboard... I nije mi "legla"
Menjao Profajler : 15.04.2018. u 22:54
Sve je to dobro, ali na ios ništa osim stock tastature nije fluidno.. Ne može da se poredi nijedna sa swiftkey na Androidu koja radi kao da je došla uz fon. Stock tastatura na ios samo zato što jedina radi kako treba, inače je užas.. Nisam mogao da je koristim ma koliko swiftkey bio lošiji.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ima li neko ideju zašto ne mogu da aktiviram upozorenja za pozive, poruke itd. na Mi Band 2, iz njihove app Mi Fit?
hsv.stoned
A M$ drze Buda i Isus, sire ljubav, mudrost i srecu
Bookmarks