Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Poslednja izmena:
Jos da moze i da se uvije u foliju ali ne onako seljacki kao da uvijas mleveno meso, nego sa PS4 nalepnicom pa da pravimo pare. :D
 
U Srbiji su svi biznismeni, ako nisi ne mozes da uspes. :)
 
@ DBraveZ
Ja platih Now americki. 100$ je cena (bila 80$ do neki dan), ali sam za 72,5€ kupio poklon kodove na g2a. Imao sam PS1 tako da imam godinu dana da izigram svasta dobrog.
Preko Now, nije moguce sve igre svuci na konzolu. Nisam se udubljivao, ali cini mi se da ove sto ne mogu da se skinu su native PS3. Probao sam da strimujem LastOfUs i zasecka ponekad na 50/8 preko client wifi rutera. Sad sam skinuo UntilDawn i to radi kako treba.

Mislim da je Now OK izbor za nekoga ko je bio pod staklenim zvonom sto se tice PSa
 
Download je moguć za PS4 i PS2 igre, ali je šteta samo što je beznačajna ponuda PS2 naslova. Razlog zašto nema te opcije za PS3 igre je isti onaj zašto nema Backward Compatibility na PS4.
 
Za PS3 ne znam ni da li uopste mozemo da racunamo ikada na BC, sem ako ne urade remastere, zbog zeznute arhitekture PS3-jke... Bila je prica xy-puta na forumu.

Za PS4 igre na PS5-ici verujem da bi bilo itekako izvodljivo (i logicno) da urade BC i lako kroz paceve dodaju upscale/vecu rez. kao i graficka poboljsanja... Da li ce, ostaje da se vidi...

Meni su iskreno iz PS1/2/3 ere bolji tj superiorniji trenutni remasteri nego da ih odigram, bilo na PS Now ili konzolama u izvornom obliku. Radije bih da vidim vise novih remake-a/remastera starih klasika nego da mlatim magare koje i onako jedva hoda...

Ali shvatam da ima sentimentalnu vrednost za nekog ko je odrastao na istim... Ili eto cisto da se odigra hronoloski kako bi se videla evolucija igara na PS platformi...
 
Ekstra, jedva čekam

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
 
Rick Grimes na motoru, hehe.. :D

Kupuje se!
 
Pred novu godinu sam kupio klincima ps4, pre toga su imali xbox 360, sa gomilom kinect igara. Kakva je ovde situacija sa motion igrama? Za sada se zanimaju sa GOW ali me pitaju i za motion igre, na xbox su se siti naigrali sa tim igrama.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
 
Pred novu godinu sam kupio klincima ps4, pre toga su imali xbox 360, sa gomilom kinect igara. Kakva je ovde situacija sa motion igrama? Za sada se zanimaju sa GOW ali me pitaju i za motion igre, na xbox su se siti naigrali sa tim igrama.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Motion igre? :trust: Izumrlo je to brajko
 
Za sada se zanimaju sa GOW ali me pitaju i za motion igre, na xbox su se siti naigrali sa tim igrama.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Otišlo je to na sledeći nivo. Pogledaj Playstation VR (PSVR) i igre za njega (postoji tema na forumu).

Sent from my MIX 2 using Tapatalk
 
Znam da je "izumrlo", ali jeste bilo zabavno. Ne baš uvek najbolje rešeno, ali zabavno. Uz Fruit Ninja su provodili dosta vremena, Angry Birds takodje, a i ne sede stalno, niti imaju VR na glavi. Ok, hvala u svakom slučaju.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
 
Te igre su uglavnom na trojci. Jedan od glavnih razloga zasto je jos uvek imam. One sportske su dobre, a klinci pored njih najvise igraju karneval i one "start the party".

Ako jos uvek imas 360, obavezno ubaci "dance central".
 
Imali smo i dance central, i just dance, kinect sport, baš puno igara, ali konzola prosleđena dalje. Sada smo ps4 only :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
 
Za motion igre samo Nintendo switch. Kod mene se ukućani više igraju na Switchu nego na PS4.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
 
Ovo i nije tako čudno s obzirom da se još pre više od 2 godine znalo da se ugovor o ekskluzi između Quantic Dreams i Sony-ja završava nakon izlaska Detroita.

S obzirom da QD bije loš glas i da pljušte tužbe na način rada studija, verovatno je Sony odustao od obnavljanja ugovora.
 
Februar:

PS4

For Honor
Hitman: The Complete First Season
PS3

Divekick
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
PS Vita (cross-buy with PS4)

Gunhouse
Rogue Aces
 
Zadnji mesec gde daju ps3/vita igre.. šteta. Da vidimo kako ce to uticati na AAA naslove koje daju ubuduće. ps+ 100gb cloud ne računam.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
 
Nova battle royal igra, woohoo.

/s

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
 
Gledao juce malo Twitch, ne pada mi na pamet da palim Origin.. :D

Smorili vise sa tim zanrom igara, hocemo jak i poucan SP bre! :D (Eufrat really woohoo's on this!)
 
Džaba šta mi hoćemo kad to nije profitabilno :(
 
Jeste jeste, da nije ne bi smo imali toliko SP igara, ekskluziva itd.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
 
Kad smo kod ekskluziva, nikakve novosti o datumu izlaska za Death Stranding?

Pre par nedelja je bio onaj talas vesti o Kodzimi i Ridusu, kako je igra tj produkcija u zavrsnoj fazi, bilo je i par poseta drugih producenta (Barlog i HZD) Kodziminom studiju... Da je objava igre verovatna za kraj godine i odjednom muk...

I za Days Gone vrlo mrsavo, posle onih vesti da Soni nije bio zadovoljan igrom i da je datum izlaska pomeren zbog dodatnog peglanja samo jedan trejler je izbacen... Kao da nisu bas uvereni u uspeh naslova.
 
Mislim da DS neće izaći ove godine, tj da će tek sledeće.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno