Uskoro ce nam poslednja nada za odrzanje PC gaminga biti shakali nVidia, AMD i Intel.
Uskoro ce nam poslednja nada za odrzanje PC gaminga biti shakali nVidia, AMD i Intel.
Ubisoft pravi novu Star Wars igruhttps://news.ubisoft.com/en-us/artic...3zgvpLqhL/null
Prvo EA, a sad Ubisoft. I od loseg, moze gore.
I Am Jack's Complete Lack of Surprise
Nema opšte teme diskusija o PC igrama, a da ne otvaram novu temu (jer možda igra ni ne zaslužuje zasebnu temu), pa da pitam da li je Wolcen: Lords of Mayhem stvarno toliko grdan?
Ja generalno volim ARPG i posebno Warhammer setting, pa bih igru zaobišao samo ako je stvarno toliki krš kako svuda pišu...
Ima tema, ali whatever... Meni licno nit smrdi nit mirise. Ima bugova i glitcheva ali kad sam ja igrao nista katastrofalno. Itemi slabi, passive atributi ne rade u nekim slucajevima, ogranicen broj magija/skillova/buildova. Endgame na prvi pogled zanimljiv ali mi je brzo dosadio. Fina grafika, tecan gameplay.
E sad, ne znam sta je ovaj poslednji veci update menjao, ali svejedno se ne bih vracao...
Nije znacajno da je Ubisoft dobio šansu, vec to da je EA izgubio ekskluzivu. Sutra mogu dati CDPR-u da razviju SW. Problem je do sada bio sto je EA trebao imati ekskluzivna prava na SW igre do 2022. Ovako je Disney popustio i razgledao dalje, sto je svakako dobro.
Ja bih lično voleo da MS dođe u posed licence. Obsidian, inXile, Bethesda. Toliko potencijala za dobar rpg u SW svetu.
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒Mi ćemo stvarati, drugi neka ruše, mi ćemo ulepšavati, drugi neka ruže▒▓██ █ █ ██▓▒
Istina. Svi prizeljkuju kotor3, a dobicemo Divison u SW skinu![]()
Ja bih bio zadovoljan sa modernizacijom SW Republic Commando, a onda i sa nastavkom
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Ja sam mislio da kako starim da je to razlog zbog koga gubim interesovanje za danasnje igre, ali sam shvatio da su danasnje igre problem a ne ja, ne moje interesovanje za igrama koje i dalje postoji cak i vise nego ranije, ali dzabe kad nema vise Half Life, Crysis, TimeShift, FEAR, Jedi Knight, Jedi Outcast, Jedi Academy tipova igara.
Menjao zechs : 19.01.2021. u 00:35
GA-880GMA-UD2H | AMD Athlon II X3 435 | 8GB DDR3 | XFX R7 360 2GB DDR5 | Patriot 120 GB SSD + 160GB HDD | Chieftec BH-01B / 500W | Realtek ALC892 | Win 10 Pro
Ima li neke novosti o Thief nastavku? Koliko sam voleo tu igru jos davne 2004 Deadly Shadows(remek delo) pa 10 god cekanja na novog lopova 2014, zar opet treba jos 10 god do nove igre![]()
Jedan izmedju ostalih dobio po prstima.
https://www.dsogaming.com/news/valve...ing-practices/
Metoda "pusti budalu" nikad nije funkcionirala i na kraju, dovela nas je da budale budu na visokim pozicijama
Bookmarks