Danas sam ušao u neku radnju da gledam nešto drugo kad bacim pogled na deo s televizorima, vivax neke baš niske cene, ne znam kako ih štancuju po onim cenama.... Npr 32" manje od 12 crvenih....
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
to su bačene pare,ubio se kalibrišući jedan i dalje je i slika i ton krš.nisam detaljnije gledao ali mora da može da se nađe kršten 1080p ispod 200e čak i sa va/ips panelom čak i veći od 32" kad je 32" 2k va monitor cca 200e.ako nema lg,sony itd onda sigurno ima bar hisense 40tica...
za toliko koliko košta slika je sasvim ok![]()
UBC- torrent recenzije i pozivnice ł
Menjao faca : 11.10.2019. u 11:53
Bog je stvorio coveka, sretna dokona i nevina i besmrtna.
SBB vaucer . Iskoriti ga za online kupovinu, imas 10% na snizene cene ili 20% na mp cene u prodavnici.
Menjao ninja : 11.10.2019. u 14:47
Neki brzinski predlog za best buy do 100.000? (eventualno maaalo preko toga)
Idealno u gigatronu sa sbb vaucerom na kreditnu karticu. Idealno 65'', ali moze i 55'' ako postoji znacajno bolji. Za filmove, serije, netflix, spojen na PC.
SAMSUNG UE65RU7172 109900 minus 10%
ili HISENSE H65A6500 89900 minus 10% sa 5 godina garancije
Menjao ninja : 12.10.2019. u 03:40
Bog je stvorio coveka, sretna dokona i nevina i besmrtna.
20% na maloprodajnu cenu, 10% na snizenu cenu. To dodje ista stvar, jer je snizena cena 10% manja.
Ne znam za kartice, ali i mene zanima jer cu najverovatnije kupiti na intesa kreditnu karticu.
@ninja @Dule_85
Hvala vam! Razmisljao sam najvise o H65A6500 ali su me malo pokolebali problemi na koje se ljudi zale sa hisensom, pa bih mozda ipak nesto malo renomiranije.
O Panasonic gx820 58" nikad nisam ni razmisljao, ali je sada izleteo kao prvi kandidat. Velicina od 58" mislim da ce mi biti ok, kao neki sweet spot izmedju 55 i 65.
Ako neko ima nesto da doda za ovaj model neka kaze sada ili neka cuti zauvek, jer u ponedeljak idem da ga kupim![]()
Nema sabiranja popusta. Ili 20% na punu cenu ili 10% na online, što mu dođe isto. Intesa kreditna može samo na rate bez kamate. Ako hoćete Intesa popust onda ovih 20% ne važi, a to onda nema smisla. *mjau**mjau**mjau*, nije niko ovca da na ovogodišnje modele daje kumulativne popuste.
Vidim da se uglavnom priča o ozbiljn(ij)im televizorima ali šta ima smisla kupiti od ovih Kršox modela (Vox, Fox, Vivax, Xwave...)? Konkretno neki 40" model, FullHD (1920x1020), za 20-ak hiljada. Ne treba da bude smart, samo da ima iole normalnu sliku
>>> A place to learn a lot about a lot ||| User oriented browsers
>>> Modern Microprocessors Guide ||| Windows 10 (1903) Update Options
Bookmarks