Sony ima razvoj i marketing. nema svoje panele i iznajmljuje fabrike u Kini za proizvodnju. drži se nekako.
Grundig, realno, nije bio vrh ali je radio posao. po klasi je bio ispod Philips-a a Sony je bio vrh. pričamo o katodnim televizorima
Sony ima razvoj i marketing. nema svoje panele i iznajmljuje fabrike u Kini za proizvodnju. drži se nekako.
Grundig, realno, nije bio vrh ali je radio posao. po klasi je bio ispod Philips-a a Sony je bio vrh. pričamo o katodnim televizorima
Жена у кревету и вино на столу никако не смеју да чекају.
Јер, вино се греје а жена хлади.
-винолог
Ponovo i po ko zna koji put off-topic postovi...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Soni je tad bio da ne kažem statusni simbol. Filips najjači evropski proizvođač tog vremena. I svo to vreme (a i danas) se u pozadini provlači Panasonik koji je iz ne znam kog razloga kod nas nekako nedovoljno zastupljen. Tu ne mislim samo na TV, nego i ostale proizvode. I sve što sam imao od Panasonika nije riknulo, nego ga je samo vreme pregazilo pa sam ga izbacio iz upotrebe.
Treba sad videti šta će uraditi Šaomi i Huavei jer su oba proizvođača u strašnoj ekspanziji okrenutoj ka zapadu. Hajsens se gura i to pre svega kroz akvizicije i partnerstva, što znači da imaju novac, ali ne i top tehnologiju i znanje. Daleko su od pozicije jednog Huaveija koji više nije trabant nego generator razvoja i inovacija i to pre svega usmeren ka zapadu što je najbitnije.
Off topic ali da bi stekao malo širu sliku onoga što će biti. Kupovina TVa je kod nas ipak investicija na malo duže staze, a bitno je i razjasniti šta su npr. Tošiba i Šarp danas da posle ne bude iznenađenja.
Menjao maxy : 09.10.2019. u 15:28
Ima li neko direktno iskustvo ili ikakvu preporuku za SAMSUNG 55RU8002? Da li on je bolja kupovina od modela 7402/7542, tj "isplati li se" investirati tih neki dodatnih 10-ak hiljada razlike u ceni?
Kada prodavca u radnji pitas, on kaze da je bolji, i da ga treba uzeti je je to serija 8, a na pitanje po cemu je bolji, odgovor je "pa po tome sto je iz jace serije", sto (kao objasnjenje) zvuci prilicno blesavo.
razlika bi trebalo da je u naprednim opcijama i boljim podesavanjem slike koju ima ru8000. Kada sam ja uzimao razlika ru74 i ru80 je bila preko 200e. Za manje od 100e ja bih uzeo ru80.
UBC- torrent recenzije i pozivnice ł
Pozdrav, preporuka za neki tv od 32" za spavacu sobu.. znaci nista specijalno ne treba.. vidim da preporucujete hisense dosta.. koristice se za kablovsku..
Alfa vrati se...***************** Vozite kola...? *****************ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
O.K. sad zamislite da vam neko pokloni 55.000 din da kupite TV sta bi ste kupili?
TV mora da ima 4K HDR, 50" ili 55"
Brand nije bitan najbitnija mi je slika da se izvuce neki maksimum u ovom cenovnom rangu. Najvise ce da se koristi za xbox i ps4 pro igranje i gledanje filmova preko laptopa.
Smart funkcije,dizajn, zvuk i ostalo me ne zanima. Isto nije mi bitno dali su kinezi, turci ili koreanci. Trenutno imam stari Samsung c530 vreme je da se penzionise
Ako ce se pored filmova koristiti i za igrice kao tebi bitna stavka ova dva u tom cenovnom rangu.
SAMSUNG RU7100 - 60000 dinara
SONY KD-49XF7077 - 65000 dinara
Na sony je garancija 5 godina do 15.10.2019.
Ovo su najnize cene i uglavnom su svuda slicne.
Ako odlucis da kupis mogu da ti poklonim vaucer i na ove cene imas jos 10% popusta . Vaucer vazi za kupovinu do 10 novembra u gigatron radnjama pa ako tamo nesto nadjes racunaj da imas na te cene jos 10% .
Menjao ninja : 10.10.2019. u 14:23
Hvala, icicu ovih dana da ih pogledam pa ako se odlucim za gigatron javljam.
Pozdrav ljudi, poslednja dilema?
SONY KD65XF9005BAEP
vs
SAMSUNG QE65Q65RATXXH
pa vec smo ti odgovorili, više puta, da uzmeš sony (ako možeš doplati još 100e za sony xg95). Što se slike tiče bolji je, a i smart mu mnogo ne zaostaje, ako hoćeš bolji smart i manji lag za gaming onda samsung. Ako hoćeš još bolji (po meni) smart i bolje uglove gledanja (ako su ti potrebni) i manji lag uzmi lg sk95, ali je kontrast duplo manji nego na soniju (crna nije skroz srna).
Menjao MarkoZ : 10.10.2019. u 19:12
UBC- torrent recenzije i pozivnice ł
Bookmarks