Hteo bih da kupim OVAJ.
Sta kazete?
Hteo bih da kupim OVAJ.
Sta kazete?
Ako ti je merak kupi. Kazu da U serija i nije neka, navedi max budzet i rastojanje od tv kao i sta najvise gledas.
takodje ako hoces sony kupi ga u Pixels-u, nikako negde druge jer su u pixelsu Sony televozori dao 50-100 jeftiniji nego na drugim mestima.
¨People say that ¨money talks¨, but everything that money has ever said to me was goodbye¨
Ne bih se zaletao sa u serijom, bolje pogedaj neki samung m86/87 ako vec ne mozes da ides na s seriju.
Gde je najbolja cena za M86/87 37" ili 40" ??
Najvise gledam TV.![]()
Zaista se ne razumem u LCD televizore, prvi put planiram da kupim jedan jer se za mesec dana useljavam u novi stan. Trebalo bi da uvedem kablovsku a planiram i da komp povezem za TV tako da mogu da gledam i HD materijal.
Danas sam na primer u Tehnomarketu video neke 37" LCD-e za oko manje od 60.000 hiljada, Samsung i mislim da je bio jedan Panasonic. Mada mislim da je taj Panasonic bio plazma. Pitam ja radnika a on kaze da je "za nase podneblje" bolje imati plazmu, sta god mu to znacilo... ako moze malo objasnjenje od vas bilo bi dobro, ima li smisla kupiti plazmu i sta je zaista "bolje" ? Recimo da bih isao do 60.000 dinara MAX ili jos bolje do 55.000.![]()
Dopada mi se recimo i ovaj Samsung a vidim i da ima mnogo opcija:
http://www.tehnomanija.co.yu/katalog...-le-32s81.html
Sony, Panasonic i Philips su mi zvucnije marke i mislim da su bolji od Samsunga mada mozda i gresim.
Generalno, ne treba mi nista specijalno jer je za mene LCD sam po sebi WOW, znaci da mogu da gledam HD i da mogu lako da ga povezem za komp.
onda možeš uzeti i crypton 32 za 42000 i 37 za 55000. veruj mi slika je odlična čak i na analognoj kablovskoj a kamoli D3 ili total tv. igrao sam call of duty na ps3 na takvom tv i stvarno sam se oduševio. meni je isti kao i na samsungu. jedino ako ti ne smeta što je crypton. mada kad isprobaš tv neće ti biti svejedno. meni lično se gade takve marke, ali da nisam video svojim očima.
i ima samo jedan HDMI.
a što se tiče ovog samsunga slika je odlična samo cena je ubi bože u tehnomaniji, u metrou je bio pre dva meseca 41000 a sad je oko 38000-39000, ipak je stariji model. i kod samsunga moraš da paziš da nije repariran.
Menjao scheilinkin : 17.05.2008. u 22:31
@ Civil
Ja imam taj model i koristim ga kao monitor i TV. Samo reci hvale za njega.
Ako te nesto konkretno zanima pitaj.....
@ Scheilinkin
pre 2 meseca je bio 46000.
Menjao John Cena : 17.05.2008. u 22:56
R.I.P. Steve Jobs
Izuzetno mi smeta sto je Crypton.Zadrzimo se na markama koje sam spomenuo.
Nemoguce da je ovaj razlika 12000-13000 dinara za ovaj Samsung, to je prosto nemoguce!? Kako se zna da li je repariran ili nije i sta to, pobogu, znaci? Prvi put cujem da i TV moze da bude repariran. Aman.
@John Cena Imas ovaj Samsung ili onaj iz prvog posta?
Repariran ti je neshto shto treba da molis boga da dobijes![]()
http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...d.php?t=157175
Usrecio se maltene svako ko je vid`o da mu je tv refublished
Ako ne planirash da tv koristis kao monitor, najvise bi gledao kablovskum dvd i 720p ripove, mozda ti je najbolje da se malo vishe bazirash na panasonic 37` plazmu...Objasnjenje: Plazma jednostavno bolje prikazuje sadrzaj loshijeg kvaliteta, a podjednako dobro sadrzaj dobrog kvalitetaRezolucija im nije prilagodjena radu sa rachunarom...Tj nemaju kvadratne pixele, nego pravougaone. Tek plazme od 50` imaju normalan pixel. Al` za video, to nish ne smeta
![]()
Menjao marko_84 : 17.05.2008. u 23:57
Govorim glasno i nosim rakiju sa sobom...
Ne, ne planiram da ga koristim kao monitor. A ona prica da plazma ima rok trajanja a LCD nema? I koliki je to rok? Da li je to jedina razlika? Plazma je starija tehnologija, mora da je LCD u necemu jos napredniji?
Ne razumem se bas u HD materijal ali do koje maksimalne rezolucije mogu da gledam na LCD-u 32", mislim da je 1080p najveca, je l' tako? 1080i?
I 32" mi je preskupa s' obzirom da ogromne pare dajem na sve ostalo u stanu (sve uzimam novo) tako da cu najvise uzeti 32".
[QUOTE=John Cena;1453927
@ Scheilinkin
pre 2 meseca je bio 46000.[/QUOTE]
my bad. ipak se radilo o ovom modelu
lcd
Najbolji odnos cena-kvalitet koji sam do sada video Philips Full HD LCD 42 inca, 124.000 dinara u Merkuru na NBG.
Mislim da je brojcana oznaka modela nesto kao 7306, a TV je i izuzetno lep i ima onu njihovu "ambilajt" foru, odnosno pozadinsko osvetljenje promenljive jacine.
Bookmarks