Poručeno. A u majčinu.
Uživanje u trenutku je poenta. Tako da dobra odluka.
Sent from my SHT-W09 using Tapatalk
Heh, tacno tako.
Po mom misljenju "fleke" su neizbezne i odredjena neprijantost prilikom reprodukcije uniformnog sadrzaja (ja imam na B8 i vertical banding, koji sam prestao da primecujem, i 6-7 ravnomerno rasporedjenih horizontalnih linicijica), ali nije vidljivo kod reprodukcije normalnog sadrzaja, i crna je jednostavno praznik za oci.
Pozdrav svima. Posle duzeg vremena tragam za novim tv-om pa bi mi znacile neke smernice i predlozi. Budzet mi je do 70.000, nisam u frci da moram nesto odmah da pazarim pa dolaze u obzir i neki trenutno malo skuplji modeli pa da pratim i cekam neko snizenje cena. Razmatram modele 49 i 55 inca posto imam 3m od kauca do zida na kom ce stajati tv, veci ne bi mogao da stane. Igrom slucaja dosta drugara je uzimalo u poslednje vreme sony televizore zbog frekvence osvezavanja 400hz, realnih ne nasminkanih boja itd, pa me zanima sta mislite o sony, naspram lg i samsung tv-ima. Hvala unapred na savetima.
Hvala na dosadasnjim savetima, dodjem ti pivo. Jos cemo ostaviti da malo prenoci, dok resimo logistiku i to je to.
Pokazao nam lik u radnji, izvukao iz neke fijoke, kaze da uz svaki model daju taj daljinski. Naveo je kao manu da je plastikaner, kaze metalni se daje uz dosta skuplje modele. Al svakako nam vise odgovara plastika jer imamo macku koja obozava sve sto je metalno![]()
Koji 1080p TV od 50-55'' je trenutno best buy? Ako ima sta do 500e? Treba mi za najvise za igre, ali i filmove i malo sporta.
Ne bih da uzimam 4K jer nemam na cemu da teram igre u toj rezolucij, a filmove ionako gledam u 720p u 90% slucajeva.
Kako 1080/720p izgleda na televizoru tolike dijagonale? Sa druge strane, kako 1080p/720p izgleda na 4K televizoru?
Pokazao nam je nesto slicno kao na slici, ali malo kraci, tamno sivi plastikaner. Definitivno nije izgledao tako dobro. Videcu koje modele imaju jos, ne verujem da imaju taj koji ti imas, makar po onom sto sam gledala na sajtu. Ali nema veze i plastikaner ce posluziti. Upravo krecemo da pazarimo, jer su snizili cenu za jos 100 evrica, i imaju ga jos samo u dve radnje. Stize izgleda prolecna kolekcija za koji dan, pa gledaju da se otarase starih modela.
Moram samo jednu stvar da napomenem, vezano za ovaj model ...NE PODRZAVA DTS !!!
meni licno ne smeta, PC je povezan ...ali bas bzvz
@King James, ranije je bila Toshiba 55" Full HD (ne verujem da je nešto dobra). ima Sony 49" i 50" za oko €500 (u Srbiji), verujem da su ti modeli najbolji u niši 50" Full HD. a ovako su tu Tesla, Vox, Fox, Favorit... pored Sony-ja tu je i LG koji manje košta.
@Alister, od 2018. nijedan Samsung ne podržava DTS, ako se ne varam.
Menjao momsab : 26.02.2020. u 19:39
Жена у кревету и вино на столу никако не смеју да чекају.
Јер, вино се греје а жена хлади.
-винолог
@momsab Moguce, nisam pratio... ovaj cak nece ni pass-through !!!
pisano je o tome dosta, nema ni pasthrough
Bookmarks