Ovo sam video u svetu komjutera.Radi se o sajtu koji su napravili bivsi radnici jedne Pancevacke firme koja se bavi wireless provajdingom.
http://www.tridenet.com/index.html
Ovo sam video u svetu komjutera.Radi se o sajtu koji su napravili bivsi radnici jedne Pancevacke firme koja se bavi wireless provajdingom.
http://www.tridenet.com/index.html
Menjao cc13 : 07.05.2008. u 17:17
Bre, pa ovo je skroz ludo!![]()
Ahahaha Cora - Mr. Burns ahahaha zakopase Boru, tako mu i treba kad maltretira radnike.
Ovo mi ide direks u bookmarks. Necu se smiriti dok ne procitam ceo sajt.
Sjajno u svakom slucaju, na zalost crne svakodnevnice radnika u privatnim preduzecima.
The light that burns twice as bright burns half as long
eh... vecina nas je radila u slicnim... unfortunately...
"God created man, and man created the Transformers. So the Transformers are like a gift from God."
NeverovatnoOvo moram da procitam u potpunosti
![]()
Savrsenstvo nije, shvati, osobeno ljudskoj rasi!
Samo potvrdjuje izreku mog drugara o domacim novopecenim businessmanima
"Svi su s' isti k**ac pravljeni"
Starivuk: ATI graficke mogu ukljuciti u opcijama na on fiziku ali oni ne vide fiziku prosto ne radi to sto mi sa nvidia vidimo to oni ne vide kad ukljuce znaci ne mogu
Nešto novo vezano za tridenet: forum.tridenet.com![]()
Volim Ove Ljude!![]()
"Čitanje kvari vid, dobro vide samo nepismeni." ~ {Ш} ~ BWC '09 ~ BWC '10 ~ "Šojić na aparatu." by Šojić | Tesna Koža™ ~ TOYOTA club Serbia
Radio jedno (kratko) vreme u tridenetu i za neke događaje ne mogu da potvrdim, ali da je atmosfera .ebe lud zbunjenog 100% tačno.
Menjao Waylander : 10.07.2008. u 13:15
Sta se desava sa sajtom, ne radi?
Yoti: Sv0jevremen sam slicn0 predlaga0 Peciali u drug0m k0ntekstu!
activated1: Yoti koji ti je sa tim "0"
Yoti: Klinja cuga0 Schweppesss, te je mal0 p0casti0 i tastaturu
Coola, izvlacis iz naftalina!
Ne radi ni sajt, a ni forum ex radnika. A forum i dalje uredno index-uje Google...
The light that burns twice as bright burns half as long
Bookmarks