Meni na novom bgd radi
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Radi i meni sad, izgleda da je bilo kratko.
Ipak zeza nesto.
Menjao Lanikor : 26.03.2020. u 14:38
U ovakvim situacijama se vidi kakva je koja mreza. Turku je uvek bilo bitnije da se sprda po fb/tviteru, da postavlja snimke zatvorenih poslovnica konkurencije (uz krajnje **** komentare i ''nasladjivanje''), da ulaze u trash-marketing nebuloze umesto u razvoj same mreze i poboljsanje kvaliteta usluga.
Menjao hsv.stoned : 26.03.2020. u 15:15
Sony XZ2 & ATH-CKX9/SFR DT6
Spiral out, keep going
Pukao je net barem 5x danas, i to sve na kratko.
Telenor radi super.
Chat na sajtu nema kod vip-a?
Gledam,gledam i ne mogu da nadjem,a nesto se secam kao da je bilo...
Nema vise, bio je nekad. Jedino kad udjes u proces kupovine online, onda se pojavi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baš je loš internet.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
"I grew up with soldiers. I learned how to die a long time ago." -- Ned Stark
Znam da a nije tema o merenju ali evo kod mene na bulevaru dva merenja.
Napomena:ovo je vip KUĆNI net kartica. Dva puta sam proveravao koja mi je kartica aktivna za net. Paket mi je M (10/2)
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Meni na istom uređaju bolje. Doduše i Novi Sad je u pitanju
https://www.speedtest.net/my-result/a/5890008972
Ja sam prebacio sa 4g na 3g i imam brži net. 4g koji je razbijao kod mene gde živim je sad katastrofa.
Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Ажурирана апликација да омогући несметано плаћање рачунаВидјећемо опет кад будемо плаћали,ускоро.
Uveden je novi paket:
Postpaid internet 20 gb, bez uređaja 799 din,uo 24 meseca.
I to je taj jedan jedini paket, ostale ponude su nestale što je čudno, nema većih paketa sa više gb.
Kod mts-a poređenja radi 20 gb košta 999 a kod Telenora 15 gb 1099 din, bez uređaja (misli se na tablet uređaje uz pakete).
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
"I grew up with soldiers. I learned how to die a long time ago." -- Ned Stark
Postoji li kod vip-a i dalje ona opcija xiaomi plus neo paket uz vaučer u mi store? Pa da se sabira vaučer sa trenutno ovim popustom u mi?
Bookmarks