Kako misliš dovoljno?Zavisi šta želiš.. Ako imaš 2 aktivna torrenta dovoljno je ali ako imaš 15-ak onda.. Ako hoćeš već da limitiraš, šta fali net limiteru?
Kako misliš dovoljno?Zavisi šta želiš.. Ako imaš 2 aktivna torrenta dovoljno je ali ako imaš 15-ak onda.. Ako hoćeš već da limitiraš, šta fali net limiteru?
Uvek skidam samo jedan torent. Znaci global max upoad je 0, a za svaki pojedinacno 2. Pitam cisto da uporedim kako ostali podesavaju download/upload. Net limiteru ne fali nista, mada sa njim imam problema, kad stavim recimo upload 2 ili bilo koju vrednost utorent nece uopste da downloaduje torente. Cak i kada net limiter nije aktivan nece uopste da download-uje. Kako sam izbrisao net limiter download radi kako treba. Napominjem da nikad nisam u net limiteru ogranicio upload na 1 pa da to bude problem.
Ako ti netlimiter pravi problem onda radi kako ti odgovora. Ja ograničim upload na 80-85 (od maximalnih 95) u utorrentu. Inače, ranije kada sam koristio netlimiter nisam imao takvih problema kao ti a vidim da dosta njih isto nema problema..
Menjao Swiper : 22.02.2008. u 20:25
Pošto se tema mnogo proširila, da li neko, kome skidanje torrenta ide besprekorno, ima volje da napiše kompletna podešavanja, od početka... Mislim, čak od instalacije i podešavanja modema, kao i softvera...
Pratim temu dosta dugo, podešavam po svim predlozima, al nema šanse da mi skida preko 45... a imam Telekomov ADSL 1mb...
Skidanje drugih fajlova je oko 117... i to je ok
Dakle, ako neko ima volju, pa sve ispočetka!?
Koji program koristiš? Da nije uključen neki limit u clientu?
dakle imam beocity modem asus i ADSL 1 mb, ali torrenti nece da se skidaju preko 45 kbps, u cemu je stvar?
sve sam uradio kao po uputstvu, ogranicio torent koji skidam na 2 kbps?
neki savet?
Odakle skidaš torrente?
Ako si ovo pitanje meni uputio, ne znam šta da ti kažem...
Dakle, podešavam sve kako vidim tu u forumu...
Evo danas sam imao download oko 100! Za mene neverovatno, a sad mi drži žutu ikonicu Utorrent, kao nešto ne valja... A ništa pipnuo nisam ceo dan!
Trenutni download istog fajla mi je sad oko 14-15...
@Gandolf_NS i kod mene je ponekad takva situacija...jednostavni restart modema i utorrenta resava stvar....osim ako nije do trackera.
Menjao cika_VELJA : 01.03.2008. u 22:29
aman zaman ljudi, kakav network status, gde da proverim i sta zeleno i sta crveno ili sta vec...
i vi svi imate adsl kod telekoma mahom a ima li neko kod neobee-ja i da mu sve ovo radi jer meni nema sanse da radi u proseku na 40, ni 30 a ni 20 a kakvih vasih 50... tako da, ajde ispocetka, prvo kakav network status?
i na sajtu za forwardovanje nema moj modem...
i sta ja da radim...
Potreban mi je neki torrent menadzer koji se ne instalira neko dolazi u vec gotovom paket koji se samo startuje....
Zna li neko postoji li tako nesto????
Hvala svima
Menjao Maksim Gorki : 18.03.2008. u 18:40
Nista ne radim lepo, ALI RADIM POLAKO!!!
uTorrent portable?
http://torrentfreak.com/utorrent-portable/
Bookmarks